2010 Nisan Anneleri

ayşe_denizy kuzum sakin ol dur hele yavaş ol acele etme yersin bişiler doyarsın hep aç kalcak değilsin ya :S :)) benim bulantılar azaldı kızlar habire acıkıyorum bende daha biraz önce tıka basa yedim sonumuz ne olur acaba ama ben yeni yeni başladım yemelere .. siz aşmışsınız maşallah.. nazar değmesin..

Valla korkuyorum.Doktor çok iyisin dedi 15 haftada sadece 200 gr vermişim.Bebiş hep benden almış.Eski stoklardan.:dance: Ama şimdi nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum.DAyanamıyorum.Aklıma hep turşu kavanozu geliyorr.Hahahhahahha kız ben manyadım mı yoksa ay allah iyiliğimi versincokacimcoook

Kızlar eşim kilo alayım diye evi en dayanamadığım şeylerle doldurdu, sormayın dayanamıyorum sürekli onları yemek istiyorum. ışin kötüsü bebişede faydası yokki. Bulantım filanda olmadı iştahımda hep iyiydi. cokacimcoook

yok kız sende abartma normal bir hamilelik dönemi sadece yemesen acıkmasan acayip kaçardı zaten :))

erkflz neymiş kız onlar iyimiş senin kociş ben ne zamandır bişi yiyemiyordum dolap bom boş alışverişte yapmıyordum açıkcası .. kaynanam sağolsun o hazırlıyor orda yiyoruz.. zaten mutfağa giresimde yok .. idare ediyoruz işte..

valla işte benim yaptım en iyi şey.Kendimi kaka şeylerden beni cezbeden şeylerden kaçıyorum resmen ama faydalı şeyleri deli gibi yiyorumcokacimcoooklaelaelaelaelae

afiyet olsun ayşe cim ne diyelim bende yerim heralde yavaş yavaş bulantıları daha yeni atlattım allah ın izniyle..

hea teyzoşları yarın doktora gidicez biz kuzumla bakalım ne tür gelişmeler oldu miniğimde.. :)) çok heycanlıyım özledim kuzucuqumu..

hea teyzoşları yarın doktora gidicez biz kuzumla bakalım ne tür gelişmeler oldu miniğimde.. :)) çok heycanlıyım özledim kuzucuqumu..

inşallah güzel haberlerle dönersin canım bende gün sayıyorum 10 gün sonra bi doktorumda 11 gün sonra bi doktorumla randevum var ne şanssızım ya

valla işte benim yaptım en iyi şey.Kendimi kaka şeylerden beni cezbeden şeylerden kaçıyorum resmen ama faydalı şeyleri deli gibi yiyorumcokacimcoooklaelaelaelaelae

Ah ah bende öyleydim. Hatta 14 haftaya kadar doktora gittiğimde 600gr almışım doktor çok iyi dedi. Ama babamız sorma hemen kilo alalım istiyor. Tartıya çıkmaya korkuyorum haftasonu kendimi aştım.delikafadulden

yazgülüm bir doktor yetmiyormu kız :))

valla üçüncüyü düşünüyorum birazz sorunlar var da aslında özel hastaneye gidiyorum ssk la anlaşmalı bi de bikaç kişiden anlaşma biticek diye duydum her ihtimale karşı ortada kalmayayım diye devletin doktoruna gitti o da biraz hoş olmayan şeyler söyledi ayın 1 de tekrar gidicem bakalım yine aynı şeyleri söylerse mecburen bi üçüncü doktor şart diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…