erkflz ve yazgülüm bebişlerin cinsiyetleri bellimi?
valla üçüncüyü düşünüyorum birazz sorunlar var da aslında özel hastaneye gidiyorum ssk la anlaşmalı bi de bikaç kişiden anlaşma biticek diye duydum her ihtimale karşı ortada kalmayayım diye devletin doktoruna gitti o da biraz hoş olmayan şeyler söyledi ayın 1 de tekrar gidicem bakalım yine aynı şeyleri söylerse mecburen bi üçüncü doktor şart diye düşünüyorum
Canım şöyle güvenilir bir doktor şart kesinlikle. Doğumda filan olacak. Doğum konusundada çok tecrübeli bir doktor. Ben doktorumu seçerken özellikle doğum konusunda nasıl onuda araştırdım.
ben geldim kızlar ama hoş gelemdim,doktora gittim test sonucumu almaya hemde gösterecektim işte sonuçlar için,fakat doktoruma ulaşmamış,nese labaratuara gittim ,ordada yok,testler farklı bir yerde yapılıyormuş nese orayı aradılar ,bana verilen cevap şuydu: testi inceleyen doktorlarımız bugün sonkez daha bakacaklarmış,ayrıntılı inceleme yapmaları gerekliymiş,oyuzden testi bukadar uzun tutmuşlar en geç yarın alabilirmişm ....çok şaşırdım ve sordum bu testler hep böle geç mi çıkar diye,oda sizin test böle oldu bizde anlamadık yarın gelince test sonucum beni arayacaklarmış,çok tedirgin oldum kızlar neden böle olduki,yarabbim inşlh kötü bişi yoktur ve ben kendimi boşuna üzüyorumdur....
ruzenin sıkma tatlım canını önemli bişey yoktur bence hastane sorumsuzluğu üzme bebişini
bu arada bende tahlil sonuçlarımı aldım az önce doktoruma gösterdim sonuçlara bakarken dedi ki bana ülker ne olcak şimdi bi anda kaynar sular döküldü başımdan sorun mu var dedim öyle bişey demedim ki ben ölcekmiyim sence dedi ayy manyak yaa dalga geçiyor benimle sonuçlarım gayet iyiymiş biraz olsun rahatladım valla
Kızlar ben de 16 haftalık hamileyim. İkili testim 1/310 çıktı. Doktor riskli dedi. Yarında detaylı ultrason taraması ve üçlü testim var. Kötü çıkarsa diye çok korkuyorum. İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?
bende bugn ikili test sonuçlarımı gösterdm.herşey gayet normalmiş.bebişim bağdaş kurmuş oturuyordu :)
adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisi ile doguma gideriz
peki kizlar nasil dogum yapmak istiyorsunuz ya
sanirim bunu hic konusmadik daha ?opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız?
evettttt en önemli konu... aslında bana hep normal doğum çok cazip gelmiştir ama yenidoğan çocuk doktoru bir arkadaşım var ve ben senin yerinde olsam sezeryan yapardım deyip beni caydırdı. Korkutmak istemem tabiki kimseyi ama onun eline normal doğumda problem yaşamış çok çocuk geliyormuş. O yüzden biraz korktum. Ama bilmiyorum sezeryan günü beklerken bebişlerimiz birden kendileri gelmeye de kalkabilirler. O yüzden hayırlı doğumlar dileyelim allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?