2010 Nisan Anneleri

Nisan anneleri kendinize iyi bakın.
Ben çıkayım, uyuyup kalacağım bu gidişle. Çok fazla yorgunum bugün. Biraz uyuyumda bacaklarım sızlıyor kızlar belki iyi gelir. Bebişimede iyi gelir belki uyku.

canım bana 11+3 de kıza benziyor demişti doktorum cuma diğer doktora gittim o da belli değil daha dedi bakalım hayırlısı olur inşallah

Canım şöyle güvenilir bir doktor şart kesinlikle. Doğumda filan olacak. Doğum konusundada çok tecrübeli bir doktor. Ben doktorumu seçerken özellikle doğum konusunda nasıl onuda araştırdım.

erkflz kib aeo canım git dinlen.. hayırlısı olsun işallah..

yazgülüm hayırlısı olsuın canım..

Canım şöyle güvenilir bir doktor şart kesinlikle. Doğumda filan olacak. Doğum konusundada çok tecrübeli bir doktor. Ben doktorumu seçerken özellikle doğum konusunda nasıl onuda araştırdım.

ewet güzelim çok haklısın doktor çok önemli bi konu şu an ben 2 doktoruma da güvenmiyorum bakalım ne yapcam şu son kontrollere de gideyim ona göre karar vercem artık

insallah hersey yolundadir canim sykma canini bebeginide kendinide üzme sakinopuyorumnanaktan

cok sevindim canim adinaopuyorumnanaktan

korkma canim insallah iyi sonuclarla dönersinopuyorumnanaktan

bende bugn ikili test sonuçlarımı gösterdm.herşey gayet normalmiş.bebişim bağdaş kurmuş oturuyordu :)

dilek35 çok sevindim canım valla böyle güzel haberleri okudukça içim biraz daha oluyor hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza bi alsaydık

bende bugn ikili test sonuçlarımı gösterdm.herşey gayet normalmiş.bebişim bağdaş kurmuş oturuyordu :)

adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisi ile doguma gideriz

peki kizlar nasil dogum yapmak istiyorsunuz ya
sanirim bunu hic konusmadik daha ?opuyorumnanaktan

adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisi ile doguma gideriz

peki kizlar nasil dogum yapmak istiyorsunuz ya
sanirim bunu hic konusmadik daha ?opuyorumnanaktan

evettttt en önemli konu... aslında bana hep normal doğum çok cazip gelmiştir ama yenidoğan çocuk doktoru bir arkadaşım var ve ben senin yerinde olsam sezeryan yapardım deyip beni caydırdı. Korkutmak istemem tabiki kimseyi ama onun eline normal doğumda problem yaşamış çok çocuk geliyormuş. O yüzden biraz korktum. Ama bilmiyorum sezeryan günü beklerken bebişlerimiz birden kendileri gelmeye de kalkabilirler. O yüzden hayırlı doğumlar dileyelim allahtan.

valla canim evet normal dogum zor düsünsene 3000-3500 kilo bebek doguracaksin kolay bisey yok hayyatta buna anne olmak sanirim ilk siralarda geliyor
ben normal dogum düsünüyorum ilk dogumumda normal oldu bunuda öyle istiyorum
yani düsünki 27 saat full sanci cekmis biri olarak normal dogum istiyorsam bilmiyorum artik
ama bana sezeryan cazip gelmiyor narkoz falan onun etkisinde 1 gün boyunca cocugunla ilgilenemeyecen ve tabiki agrisi sizizsida cabasi
ayrica onun her anini yasamak ilk solugunu ilk bagirmasini duymak dünyada sanirim isteyebilecegim baska bisey yoktur

a.s sağol canım hb.. iyiyim şükür..
ben normal doğum düşünüyorum doktorum ne diycek bilmiyorum ama bir sorun olmazsa herşey normal olmalı..

ve normal doğumda anneyle bebek arasındaki bağ daha çok kuvvetleniyormuş.. ki normal doğumla doğmuş bir çocuk sezeryana göre daha sağlıklı daha dayanıklı bir yaşam sürüyor bunu biliyorum ve normal diyorum işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…