2010 Nisan Anneleri

a.s sağol canım hb.. iyiyim şükür..
ben normal doğum düşünüyorum doktorum ne diycek bilmiyorum ama bir sorun olmazsa herşey normal olmalı..

sevindim iyi olmana canim
insallah doktorunda bir sorun görmez
ama trdeki doktorlar bu ara sanirim herkesi sezeryana yöneltiyor
yani su kk daki okudugum sezeryan dogumu kadar sanirim ddaha hic biryerde duymadim
burdakileerde aksine bir sorun yoksa normal dogum yaptirmak icin elinden geleni yapiyor
sana ne diyorum 27 saat sanci cektim tr de olsam kesin beni sezeryana almislardi

alırlardı hiç belli olmaz burdakilere :)) hayırlısı diyelim ya hayırlısı ne ise o olsun ama işallah normal doğumla çok acı çekmeden bebeqimizi alırız kucağımıza..

kızlar merhaba. uzun süredir aranızda yokum. ayın 8 inde oturmuş sizinle yazışırken babamın kalp krizi geçirdiği haberi geldi telefonla. o günden beri mardindeyim. Allah ıma şükür babam şimdi çok ii. ama ben hala buradayım. önümüzdeki hafta görüşmek üzere.

gecmis olsun canim insallah tez zamanda dönersin yine aramiza

kimsecikler yok ya:gitme:

ademir47 gecmis olsun canim sende dikkat et oralarda kendine:CüvCüv:

evet canım benim doktorum sadece ense kalınlığına baktı,normal dedi.bir anormallik olsaydı söylerdi ve kan tahlili yaptırırdı.kızlar kendinizi fazla strese sokmayın

kızlarrr slmlarrr... cuma akşamından beri giremedim nete... sebeplerimi yazıcam tabikide sizi çokk özledimm yaa önce ınu yazıyımm... geçmişi belki okuyamam umarım herkes iyidir... hastalar varsa geçmiş olsun diyorum.... bebişlere ve kendinie iyi bakın kızlarrr.... buarada saat 3 ügeçiyoo :)) uyku düzenim alt üst 3-4 gündür.. uyuyamıyorum bir türlü... gece yatıcağımız sırada hep içimde aynı his "nasılsa doğru dürüst uyuyamıcam,sabaha kadar 5-6 kez kalkıp gezinicemm.. acaba daha da sersem gibi olmasam da uyumasammı " cidden yaa uykum yok hiçç.. yarım saat oldu uyanalı yattım yokk.. kimbilir kaçta yatarım artık :))

eveettt sebeplerimi de yazp geçmişe bakınıcammm..

cuma akşamı okul dönüşü...... yemekten sonra misafir geldii... giremediimmm...
c.tesi günü ... haftasonu çok yakınlarının düğünü olduğu için kayınpederim geldi köyden.. ki gelince benden başka eltime fln gitmezz... ee haliylehepsi fırsattan istifade akşama kadar benim evde doluşuktularr giremedimm..
c.tesi akşamı......... kınaya gittik.. kız tarafı eşime yakın akraba.. erkek tarafıda damadın annesi eltimin gelininin teyzesi oluyo.. bizim de ailece gidip geldiğimiz insanlarr... neysee... olayı altta ayrıntılı anlatıcammm...
pazarr... düğün var diye giremicektim ama cenaze oldu o yüzden bir türlü fırsat bulamadımm..
pazar akşamı ve p.tesi.. elim kolum tutmadıı.. moralim sıfırın altında...
şimdi.. burdayım allaha şükürr...

düğün nasıl cenaze oldu ondan bahsadiyimm ((
hem kız tarafı hem erkek tarafıyız bu düğünde...

tam citesi akşamı kınaya gidicezz.. haber geldii.. damadın anesi fenalaşmış acile kaldırmışlar diye... kadın haftada 3 kez diyalize giriyoo. böbrek hastasıı.. 2 oğlu varr.. biri damat olucak çocuk biri 2 ay sonra askere gidicekk.. ve gelinine tapıyodu resmenn.. heyecan+yorgunluk (( neysee kınayagittik bizz ayrıntılrı bilmediğimizde... orda kadının kalp krizi sonrası beyin kanaması geçirdiği haberi geldii ( ve saat gece 9:30 olduğu haldee gelin çıkmadı kınada.. gelinliği çıkarmış üstünden ağla ağla kızcağızz... normal bi elbiseyle o kadar insanın hatrına damat geldi hastaneden gelini çıkardı evden ve gitii yine... saat gece 11 de kaynananın öldüğü haberi geldii.. herkes perişan tabii... düğün de iptall... pazar öğlen düğün olucakken cenazeye gitti herkezz.. mafoldumben tabi damat ve gelinde... cenaze dönüşü 4-5 kişilik bi gurup uyduruktan giydirilmiş bi gelinlikle gelini almaya gittii ve gelin üst katta evinde alt katta kaynanasının tebareke si okunduu... nasıl bir kader allahımm... halaa şoktayım inanınn.. ki oğlan askere gittii,,,kızı vermedilerr.... trafik kazasından hapse girdii.. ne kız onu bıraktıı ne o kızıı...4,5 - 5 yıldır bekledilerr.... istedilerr birbirinii.. gözlerinin içne bakarken o kadar aşk duyan bit çift biz dahil görmeim hayatımda ( kaynana hep bayramlarda 5-6 takım kıyafet götürdü kız hasretiyle gelini olarak adı bile konmamış kızaa.. o kadar merkalıydıı... (

şimdi kadına mı yansammm.... düğünü kabusa dönen damada ve geline mii... geride kala eşe ve askerlik delikanlıya mı... yoksa ilk günden dul bi kayınpeder ve bekar bir kayın ve eşin sorunluluğunuüstlenmek zorunda kalan kıza mı mafoldumben inanınn kendimi sıkıyorum ama çok zor bir durumm.. o çocuk o soğukta taaa köye kadar üstü açık cenaze arabasında annesinin yanında gitti köye kadar((

rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsunn :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm hemde çokk... allah sabırların en büyüğünü versin inşallah....ne dıyecegını bılemıyor ınsan...şaşırdım üzüldüm...yazı kaderrr önüne geçilmiyor işte....çok istemıs kadıncagız oglunun gelınının mürvetini görmeyı....ne dıyeyım...allah yattıgı yerde rahatlık versın ınsallah....başınız sagolsun ...

Günaydın kızlar...
Çok üzüldüm canım yaaa.Valla sabah sabah şok geçirdim.Allah geride kalanlara sabır versin.Sana da geçmiş olsun lütfen üzülme ama

Günaydın kızlar.Tam bebegciğim nerdesin sen dicektim yazdıklarını okudum(Çok üzüldüm.mafoldumbenAllah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin

günaydın güzel nisan annelerii...a.s.

birperi,ayşe,yosuncumm... çok sağolun kızlarrr... rabbim o yattıkça gelinine ve oğluna huzur mutluluk versin inş.. :Saruboceq: demekten başka yapılıcak bişeyimiz yok tabikii.. takdiri ilahii...hiç birimizin anının garantisi yokkii...

neyse kızlarrr sadece paylaşmak istedimm... amacım aslaa sizi de üzmek değil ...

umarım iyisinizdir... :Saruboceq: biz çok iyiyiz allaha şükür teyzelerii.. yarın dr. gidip 2li mizin sonucunu alıcaz ve dr. göstericezz.. inş. bir sorun çıkmazz da hayırlı haberlerle dönerimm.. :Saruboceq:

günaydın kızlar..

bebegcim, cidden çok tatsız bir şeymiş yaşadığınız..Allah geride kalanlara sabır versin..
ölen hanımın da mekanı cennet olsun..

hıı bide biz bugün 14+2 yiz .. ticker da neden 1 gün geriden gösteriyo ki yaa :)))) 1 gün 1 gündür demi ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…