2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar......
bebegcim inşlh burdadır diyerelk okudum sayfalrı ve gelmişssin sonunda....canım çok merak ettim seni,öncelikle başınız saolsun rabbim her iki tarafada sabır ihsan eylesin,yardımcıları olsun rabbimin kudreti büyüktür elbet bir çare sunacaktır....

kızlar..

ben o kadar keyifsizim ki..bi türlü toparlayamıyorum kendimi.
sürekli halsizim, sürekli yorgunum, uykuluyum.. elimi kaldıracak halim yok..
böyle televizyon karşısında büzüşüp yatmak istiyorum tüm gün.

şimdi baktım da, bi haftadan fazla olmuş, foruma bile girmemişim...bilgisayarı bile açasım gelmiyor.

hep böyle mi gidecek bu durum ?
azıcık kendime gelmek, gözümü açmak istiyorum artık...

içinizde benim gibisi var mı ?

ne sokağa çıkabiliyorum, ne markete gidebiliyorum.. iki adım atsam içim çekiliyor bayılacak gibi oluyorum...

ruzenin :)
oğlun hayırlı olsun bu arada...
sağlıkla, sıhhatle gelsin, adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah.. a.s.

bende senin gibiyim canım hep yayatım istiyorum hep bi yorgunluk var üzerimde,ama mecbur çalışmak zorundayım ,ama inan çok zor oluyo ihiç yürümek istemiyorum hemen içim geçiyo inanki....çok zor geçmedi hala bebişler büyüdü biz hala aynıyız,ne zaman eski halimize döncez acaba???

sorma güzelim bendede aynı haller var içimden hiçbirsey yapmak gelmıyor....çalısırkende çok zor oluyo süreklı yatmak ıstıyorum bende uyumak istiyorum tembellık yapmak ıstıyorum...dün aksam bütün eklemlerım agrıyodu sankı...

bide bu bulantı olayımda gecmıs degıl...bugün yıne midem fena.....kendımı zor tutuyorummm

güzel sonuçların çıkar inşallah.Ben pek iyi değilim.Gece kasıklarımda bide belimde ağrı vardı uyuyamadım malum şimdide mesaideyim.Dün kendimi biraz fazla yordum ondan oldu sanırım.

Sanki beni tarif etmişsin canım.Bende sen gibiyim.İşyerinde de mecburiyetten çalışıyorum işte.Her fırsatta izin alıp yatıyorum ama.Saolsun sorumlu hekimimiz anlayışlı.

İyiyiz canım.Ben dün doktora gittim.Bebişimin boyunu söylemedi artık söylememem gerek yok dedi.84 gr mış.Ben 200 gr vermişim.60,8 olmuşum 61 le hamileliğe başlamıştım.Cinsiyetini sordum belki bu kesin bişi söyler diye.Belli olmaz dedi.Yani belki erkek değildir.Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da bebişim.Gerisi önemli değil.2 kasımda tekrar kendi doktoruma gideceğim.O kesin söyler artık.

nette falan en rahat aylara girdiniz diye yazıyor amaaa ıııh bana hıcte öle gelmıyo...ama bıyandanda şükrediyorum allahım yeterkı bebegıme saglık ver dıye..

ruzenin..... özgecim çok sağol cnmm.. amin inş.. gece dar attım uykum kaçınca kendimi topiğee :))) sen nasılsın cnm? inş. herşey yolundadır...

ben bide 2 gün kol ağrısı çektim nedense... hala da tam geçmiş değil... sol kolum omzumdan parmaklarıma zonkladı resmenn.. röntgen çektiremiyeceğim için dr. gitmedim :)) enteresan olan gündüz bişiyim yokken gece ağrıması ve sol tarafıma kesinlikle yatamıyo olmam.. zaten bel ağrım azmış durumda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorumm.... neyse yine de rabbime şükürr bebişim benimlee... o iyi sağlıklı olsun da yeterr.. :)))

nette falan en rahat aylara girdiniz diye yazıyor amaaa ıııh bana hıcte öle gelmıyo...ama bıyandanda şükrediyorum allahım yeterkı bebegıme saglık ver dıye..

evet canım bebişler sağlıklı olsunda ne yapalım katlanılır.Boşuna cennet anaların ayakları altında denmemiş.

bide bu bulantı olayımda gecmıs degıl...bugün yıne midem fena.....kendımı zor tutuyorummm

ay bir de sizler çalışıyorsunuz, ben tahayyül dahi edemiyorum, bu halde nasıl çalışırdım diye..
bünyem de zayıfmış demek, bi de kansızlık da çıktı, hepten turşu gibi oldum..

birpericim, benim de bulantılar geçmedi.. işin komik tarafı, ilk 2-2.5 ayımda zerre bulantım olmadı benim, burda bulantı yaşayanları okudukça şaşırıyordum, sonradan tuttu benimkiler...

bebeğim iyi olsun da, ben pelte gibi de olsam dert değil diyorum ama, insan ne olsa biraz iyi hissetmek istiyor.. bi de hani ilk 3 aydan sonrası kolaydı hamileliğin?
"ikinci üç aylık dönem hamileliğin balayıdır" diye okumuştum birkaç yerde, 3.5 ay oldu işte, ben hala balayının yanına bile yaklaşamadım...
hayatım askıya alındı resmen. hiç bir şey yapamıyorum.. kırılıyorum yorgunluktan..

Allah'ım sizlere de yardım etsin kızlar.. böyle hissederken bir de çalışıyorsunuz..
herhalde bebekleriniz güç veriyordur size..

Allah sağlık, dirayet versin..
hepimize mirmirmirmir

kızlar öncelikle selamün aleyküm hepinize ve kocaman günaydınlarla birlikte öpücükler.bende uzun zamandır aranızdan kaybolanlardanım.malum hafta sonu ev işi misafir derken bide ders çalışıyorum vakit bulamadım ama aklım hep sizlerde özledim sohbetinizi muhabbetinizi.
öncelikle bebegcim başınız saolsun canım.Rabbim (c.c.) kadıncağıza gelin sevgisinide yaşatmış.ne güzel bir anne için gözü açık gitmemek böyle bişeydir bence.hani bir laf vardır.gelinde durmaz ölümde durmaz diye.malesef böyle şeyler hayatta oluyor.Allah (c.c.) mekanını cennet etsin cümlesinin ve bizimde gelmiş ve geçmişlerimizin işallah.çok strese sokma canım kendini malum seninde bünyen zayıf.uykuya dinlenmeye morale ihtiyacın var.duadan başka ne faydamız olabilirki gidenelere.

iki kedili deli canım sende halsizsen tansiyon düşüklüğü yada kansızlık belirtileri olabilir.benim tansiyonum düşük gözümde kararmalar oluyor.ama çalışınca sabah mecbur canımı dişime takıp okula gelmek zorundayım.mecburiyet karşısında toparlanıyor galiba insan.ilaçlarını almayı ihmal etme.ben almıyorum ama.tavsiye ediyorum işte.çok geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.

ruzenin canım merhabalar sanada.seninde krediyle ilgili sıkıntıların vardı.geçmişi okuma fırsatım olmadı umarım herşey yolundadır.ikili testinin sonucunuda bilmiyorum.umarım oda iyi çıkmıştır canım.

ayrıca diğer cici nisan annelerinide selamlıyor kocaman öpüyorum.yine aranızda olmayabilirim.çünkü ingilizce çalışmalarına ağırlık verdik.bide özel ders alıyoruz.malum aldığımıza deysin diye çalışıyoruz.gerçi hamilelikten saldım kendimi iyice kafamda pek çalışmıyor ama işallah başarılı oluruz önümüzdeki sınavdan.şimdilik hepinizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum şekerler.arada gelip bakıcam iyi haberlerinize inşallah.

[COLOR="Blue"]yosuncum.[/COLOR]. inş. iyi haberlerle gelicem cnmm... sen de kendini yormamaya çalış bebeğimm... dikkat et kendime ve yeğenime :)) bel ağrısı bende de fecii.. şu an mesela tam orta kısıma batan ve ağıyan bi bölge beni rahatsız ediyoo.. accık uzanıp geliyim en iyisi... opuyorumnanaktan

ayşecim.. ne güzell cnımm iyi haberler var bebişindenn... bende yarın sonuç göstericem ama ultrasona gönderirmi diyede meraktayım :))) gerçi en son 1 hafta önce gördüm ama gitmişken görsem fena olmazdı demi :))) sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da canımm cinsiyet çok mu önemli allah aşkına...

saol canım tüm dualarına aminnn....

allah zihin acıklıgı versınınsallah... başarılar dılıyorum canım

aminnn canım cümlemizeee insallah.....

hoşgeldin atalacım..
ben de karabatak gibiyim, bi belirip kayboluyorum düzenli takip edemiyorum başlığımızı :)
kızlar da sağolsunlar, yüzlerce sayfa biriktiriyorlar, okumaya da yetişemiyorum :)

bu halsizliklerim yorgunluklarım da büyük ölçüde kansızlıktanmış işte... doktorum değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi.. ilaç verdi işte, iki gün oldu başladım, inşallah faydasını görürüm...

sana da ilaç verdilerse al nolursun.. ihmale gelecek şey değil.
bi de ben çalışmıyorum yani, ona rağmen bu kadar bitik vaziyetteyim...bi de sen onca iş güç koşturma, ingilizce dersleri arasında pelte gibi oluyorsundur.. fena mı olur azıcık desteği olsa ilaçların...
aman dikkat et kendine..a.s.

iki kedili deli... aynen katılıyorum sana canımm yaaa.. ben bugün öğlen kızımı okula götürüp pazara çıkıcamm.. inann o büyüyo gözümde.. diyorum bi de çalışsaydım napardımm.. gerçi öyle miskin ve uykuyu seven biri hiç bir zaman olmadım ama yine de evin rahatlığı var tabikii.. rabbim alışan anne adaylarımıza güç kuvvet versin...

atala.... hoşgeldin cnımm.. amin. inş.. çok sağol... sana da rabbim yardım etsin niş.. aldığın derslerin de gireceğin sınavında.. hepsinde zihin açıklığı versinn...

ruzenin... canım sahi sen p.tesi alıcam ikili testimin sonucunu diyodun.. noldu cnmm? geçmişi okuyamadımne yazıkki...80 sayfadan fazla birikincee... :))) inş. hayırlı haberler vardır canmm....

müşterinmi geldi kııı.. sesin soluğun kesildiii :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…