günaydın kızlar......
bebegcim inşlh burdadır diyerelk okudum sayfalrı ve gelmişssin sonunda....canım çok merak ettim seni,öncelikle başınız saolsun rabbim her iki tarafada sabır ihsan eylesin,yardımcıları olsun rabbimin kudreti büyüktür elbet bir çare sunacaktır....
kızlar..
ben o kadar keyifsizim ki..bi türlü toparlayamıyorum kendimi.
sürekli halsizim, sürekli yorgunum, uykuluyum.. elimi kaldıracak halim yok..
böyle televizyon karşısında büzüşüp yatmak istiyorum tüm gün.
şimdi baktım da, bi haftadan fazla olmuş, foruma bile girmemişim...bilgisayarı bile açasım gelmiyor.
hep böyle mi gidecek bu durum ?
azıcık kendime gelmek, gözümü açmak istiyorum artık...
içinizde benim gibisi var mı ?
ne sokağa çıkabiliyorum, ne markete gidebiliyorum.. iki adım atsam içim çekiliyor bayılacak gibi oluyorum...
kızlar..
şimdi baktım da, bi haftadan fazla olmuş, foruma bile girmemişim...bilgisayarı bile açasım gelmiyor.
ne sokağa çıkabiliyorum, ne markete gidebiliyorum.. iki adım atsam içim çekiliyor bayılacak gibi oluyorum...
güzel sonuçların çıkar inşallah.Ben pek iyi değilim.Gece kasıklarımda bide belimde ağrı vardı uyuyamadım malum şimdide mesaideyim.Dün kendimi biraz fazla yordum ondan oldu sanırım.günaydın güzel nisan annelerii...a.s.
birperi,ayşe,yosuncumm... çok sağolun kızlarrr... rabbim o yattıkça gelinine ve oğluna huzur mutluluk versin inş.. :Saruboceq: demekten başka yapılıcak bişeyimiz yok tabikii.. takdiri ilahii...hiç birimizin anının garantisi yokkii...
neyse kızlarrr sadece paylaşmak istedimm... amacım aslaa sizi de üzmek değil ...
umarım iyisinizdir... :Saruboceq: biz çok iyiyiz allaha şükür teyzelerii.. yarın dr. gidip 2li mizin sonucunu alıcaz ve dr. göstericezz.. inş. bir sorun çıkmazz da hayırlı haberlerle dönerimm.. :Saruboceq:
Sanki beni tarif etmişsin canım.Bende sen gibiyim.İşyerinde de mecburiyetten çalışıyorum işte.Her fırsatta izin alıp yatıyorum ama.Saolsun sorumlu hekimimiz anlayışlı.kızlar..
günaydın güzel nisan annelerii...a.s.
birperi,ayşe,yosuncumm... çok sağolun kızlarrr... rabbim o yattıkça gelinine ve oğluna huzur mutluluk versin inş.. :Saruboceq: demekten başka yapılıcak bişeyimiz yok tabikii.. takdiri ilahii...hiç birimizin anının garantisi yokkii...
neyse kızlarrr sadece paylaşmak istedimm... amacım aslaa sizi de üzmek değil ...
umarım iyisinizdir... :Saruboceq: biz çok iyiyiz allaha şükür teyzelerii.. yarın dr. gidip 2li mizin sonucunu alıcaz ve dr. göstericezz.. inş. bir sorun çıkmazz da hayırlı haberlerle dönerimm.. :Saruboceq:
nette falan en rahat aylara girdiniz diye yazıyor amaaa ıııh bana hıcte öle gelmıyo...ama bıyandanda şükrediyorum allahım yeterkı bebegıme saglık ver dıye..
bende senin gibiyim canım hep yayatım istiyorum hep bi yorgunluk var üzerimde,ama mecbur çalışmak zorundayım ,ama inan çok zor oluyo ihiç yürümek istemiyorum hemen içim geçiyo inanki....çok zor geçmedi hala bebişler büyüdü biz hala aynıyız,ne zaman eski halimize döncez acaba???
sorma güzelim bendede aynı haller var içimden hiçbirsey yapmak gelmıyor....çalısırkende çok zor oluyo süreklı yatmak ıstıyorum bende uyumak istiyorum tembellık yapmak ıstıyorum...dün aksam bütün eklemlerım agrıyodu sankı...
bide bu bulantı olayımda gecmıs degıl...bugün yıne midem fena.....kendımı zor tutuyorummm
kızlar öncelikle selamün aleyküm hepinize ve kocaman günaydınlarla birlikte öpücükler.bende uzun zamandır aranızdan kaybolanlardanım.malum hafta sonu ev işi misafir derken bide ders çalışıyorum vakit bulamadım ama aklım hep sizlerde özledim sohbetinizi muhabbetinizi.
öncelikle bebegcim başınız saolsun canım.Rabbim (c.c.) kadıncağıza gelin sevgisinide yaşatmış.ne güzel bir anne için gözü açık gitmemek böyle bişeydir bence.hani bir laf vardır.gelinde durmaz ölümde durmaz diye.malesef böyle şeyler hayatta oluyor.Allah (c.c.) mekanını cennet etsin cümlesinin ve bizimde gelmiş ve geçmişlerimizin işallah.çok strese sokma canım kendini malum seninde bünyen zayıf.uykuya dinlenmeye morale ihtiyacın var.duadan başka ne faydamız olabilirki gidenelere.
iki kedili deli canım sende halsizsen tansiyon düşüklüğü yada kansızlık belirtileri olabilir.benim tansiyonum düşük gözümde kararmalar oluyor.ama çalışınca sabah mecbur canımı dişime takıp okula gelmek zorundayım.mecburiyet karşısında toparlanıyor galiba insan.ilaçlarını almayı ihmal etme.ben almıyorum ama.tavsiye ediyorum işte.çok geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.
ruzenin canım merhabalar sanada.seninde krediyle ilgili sıkıntıların vardı.geçmişi okuma fırsatım olmadı umarım herşey yolundadır.ikili testinin sonucunuda bilmiyorum.umarım oda iyi çıkmıştır canım.
ayrıca diğer cici nisan annelerinide selamlıyor kocaman öpüyorum.yine aranızda olmayabilirim.çünkü ingilizce çalışmalarına ağırlık verdik.bide özel ders alıyoruz.malum aldığımıza deysin diye çalışıyoruz.gerçi hamilelikten saldım kendimi iyice kafamda pek çalışmıyor ama işallah başarılı oluruz önümüzdeki sınavdan.şimdilik hepinizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum şekerler.arada gelip bakıcam iyi haberlerinize inşallah.
ay bir de sizler çalışıyorsunuz, ben tahayyül dahi edemiyorum, bu halde nasıl çalışırdım diye..
bünyem de zayıfmış demek, bi de kansızlık da çıktı, hepten turşu gibi oldum..
birpericim, benim de bulantılar geçmedi.. işin komik tarafı, ilk 2-2.5 ayımda zerre bulantım olmadı benim, burda bulantı yaşayanları okudukça şaşırıyordum, sonradan tuttu benimkiler...
bebeğim iyi olsun da, ben pelte gibi de olsam dert değil diyorum ama, insan ne olsa biraz iyi hissetmek istiyor.. bi de hani ilk 3 aydan sonrası kolaydı hamileliğin?
"ikinci üç aylık dönem hamileliğin balayıdır" diye okumuştum birkaç yerde, 3.5 ay oldu işte, ben hala balayının yanına bile yaklaşamadım...
hayatım askıya alındı resmen. hiç bir şey yapamıyorum.. kırılıyorum yorgunluktan..
Allah'ım sizlere de yardım etsin kızlar.. böyle hissederken bir de çalışıyorsunuz..
herhalde bebekleriniz güç veriyordur size..
Allah sağlık, dirayet versin..
hepimize mirmirmirmir
iki kedili deli canım sende halsizsen tansiyon düşüklüğü yada kansızlık belirtileri olabilir.benim tansiyonum düşük gözümde kararmalar oluyor.ama çalışınca sabah mecbur canımı dişime takıp okula gelmek zorundayım.mecburiyet karşısında toparlanıyor galiba insan.ilaçlarını almayı ihmal etme.ben almıyorum ama.tavsiye ediyorum işte.çok geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?