Aleyküm selam canım.Senin işinde zor.Allah yar ve yardımcın olsun.a.s.kızlar öncelikle selamün aleyküm hepinize ve kocaman günaydınlarla birlikte öpücükler.bende uzun zamandır aranızdan kaybolanlardanım.malum hafta sonu ev işi misafir derken bide ders çalışıyorum vakit bulamadım ama aklım hep sizlerde özledim sohbetinizi muhabbetinizi.
öncelikle bebegcim başınız saolsun canım.Rabbim (c.c.) kadıncağıza gelin sevgisinide yaşatmış.ne güzel bir anne için gözü açık gitmemek böyle bişeydir bence.hani bir laf vardır.gelinde durmaz ölümde durmaz diye.malesef böyle şeyler hayatta oluyor.Allah (c.c.) mekanını cennet etsin cümlesinin ve bizimde gelmiş ve geçmişlerimizin işallah.çok strese sokma canım kendini malum seninde bünyen zayıf.uykuya dinlenmeye morale ihtiyacın var.duadan başka ne faydamız olabilirki gidenelere.
iki kedili deli canım sende halsizsen tansiyon düşüklüğü yada kansızlık belirtileri olabilir.benim tansiyonum düşük gözümde kararmalar oluyor.ama çalışınca sabah mecbur canımı dişime takıp okula gelmek zorundayım.mecburiyet karşısında toparlanıyor galiba insan.ilaçlarını almayı ihmal etme.ben almıyorum ama.tavsiye ediyorum işte.çok geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.
ruzenin canım merhabalar sanada.seninde krediyle ilgili sıkıntıların vardı.geçmişi okuma fırsatım olmadı umarım herşey yolundadır.ikili testinin sonucunuda bilmiyorum.umarım oda iyi çıkmıştır canım.
ayrıca diğer cici nisan annelerinide selamlıyor kocaman öpüyorum.yine aranızda olmayabilirim.çünkü ingilizce çalışmalarına ağırlık verdik.bide özel ders alıyoruz.malum aldığımıza deysin diye çalışıyoruz.gerçi hamilelikten saldım kendimi iyice kafamda pek çalışmıyor ama işallah başarılı oluruz önümüzdeki sınavdan.şimdilik hepinizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum şekerler.arada gelip bakıcam iyi haberlerinize inşallah.
[COLOR="Blue"]yosuncum.[/COLOR]. inş. iyi haberlerle gelicem cnmm... sen de kendini yormamaya çalış bebeğimm... dikkat et kendime ve yeğenime :)) bel ağrısı bende de fecii.. şu an mesela tam orta kısıma batan ve ağıyan bi bölge beni rahatsız ediyoo.. accık uzanıp geliyim en iyisi... opuyorumnanaktan
[
adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisi ile doguma gideriz
peki kizlar nasil dogum yapmak istiyorsunuz ya
sanirim bunu hic konusmadik daha ?opuyorumnanaktan
ruzenin... canım sahi sen p.tesi alıcam ikili testimin sonucunu diyodun.. noldu cnmm? geçmişi okuyamadımne yazıkki...80 sayfadan fazla birikincee... :))) inş. hayırlı haberler vardır canmm....
müşterinmi geldi kııı.. sesin soluğun kesildiii :)))))))
GÜNAYDIN...düğün nasıl cenaze oldu ondan bahsadiyimm((
hem kız tarafı hem erkek tarafıyız bu düğünde...
tam citesi akşamı kınaya gidicezz.. haber geldii.. damadın anesi fenalaşmış acile kaldırmışlar diye... kadın haftada 3 kez diyalize giriyoo. böbrek hastasıı.. 2 oğlu varr.. biri damat olucak çocuk biri 2 ay sonra askere gidicekk.. ve gelinine tapıyodu resmenn.. heyecan+yorgunluk(( neysee kınayagittik bizz ayrıntılrı bilmediğimizde... orda kadının kalp krizi sonrası beyin kanaması geçirdiği haberi geldii ( ve saat gece 9:30 olduğu haldee gelin çıkmadı kınada.. gelinliği çıkarmış üstünden ağla ağla kızcağızz... normal bi elbiseyle o kadar insanın hatrına damat geldi hastaneden gelini çıkardı evden ve gitii yine... saat gece 11 de kaynananın öldüğü haberi geldii.. herkes perişan tabii... düğün de iptall... pazar öğlen düğün olucakken cenazeye gitti herkezz.. mafoldumben tabi damat ve gelinde... cenaze dönüşü 4-5 kişilik bi gurup uyduruktan giydirilmiş bi gelinlikle gelini almaya gittii ve gelin üst katta evinde alt katta kaynanasının tebareke si okunduu... nasıl bir kader allahımm... halaa şoktayım inanınn.. ki oğlan askere gittii,,,kızı vermedilerr.... trafik kazasından hapse girdii.. ne kız onu bıraktıı ne o kızıı...4,5 - 5 yıldır bekledilerr.... istedilerr birbirinii.. gözlerinin içne bakarken o kadar aşk duyan bit çift biz dahil görmeim hayatımda ( kaynana hep bayramlarda 5-6 takım kıyafet götürdü kız hasretiyle gelini olarak adı bile konmamış kızaa.. o kadar merkalıydıı... (
şimdi kadına mı yansammm.... düğünü kabusa dönen damada ve geline mii... geride kala eşe ve askerlik delikanlıya mı... yoksa ilk günden dul bi kayınpeder ve bekar bir kayın ve eşin sorunluluğunuüstlenmek zorunda kalan kıza mı mafoldumben inanınn kendimi sıkıyorum ama çok zor bir durumm.. o çocuk o soğukta taaa köye kadar üstü açık cenaze arabasında annesinin yanında gitti köye kadar((
rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsunn :Saruboceq:
Günaydın canım hoşgeldin.Güzel çıkar inşallah sonuçların.Senin gibi bende erken yatıyorum.Komşum aradı 2 gün önce saatte 20.00 tabii ben kaçıncı uykudayım.:))Çaya çağıracakmış.Uyuyormuydun dedi güldü:))kaydirigubbakcemile3günaydın kıslar berbat bir hafta sonu geçirdim.
çok üzüldüm,ağladım sızlandım.pazarteside giremedim çünkü maus bozuktu.neyse yenisini aldık.
bu hafta 2li test sonuçlarımı alacam.cinsiyetinide tahminde bulundu dr yazmıştım sanırım burda.kıza benziyor dedi.ayy çok sevindim ama yaa.inşallah sağlıklı bir kızdır.kızlar çok uykum geliyor.akşam saat 8:30 da yatıyorum eeeeeennn geç 9:30 onada zor dayanıyorum.eşimde söyleniyor.bu kadar erken yatılırmı diye.ama napiiimm dayanamıyorum.kesintisiz uyuyorum saabaaha kadar.oturmak istiyorum eskisi gibi geç saatlere kadar.bazen oğlumdan önce uyuyorum.
günaydın hoşgeldin.Normal doğum en iyisi adı üzerinde normal eğer bir sorun varsa tabii ki o zaman mutlaka sezeryan olunmalı.CADIARZUgünaydın kızlar ayy doğum konusuna girilmiş ben çok korkuyom ya mafoldumben henüz doğum şeklime karar vermedim sürekli araştrırma halindeyim.allah yardımcımız olsun..:sinifsinif:
doğumun nasıl olacağına dr en son karar veriyor.bana normal normal dedi dr.eğer herşey yolunda giderse.ama benim günüm gelmesine rağmen ne açılmam ne sancım nede işaret denilen şey vardı.dr mecbur suni sancıyla doğurtmaya karar verdi.5 saat takıldı suni sancı.ama bende tık yok.hiç sancım gelmiyor.aynı anda suni sancı takılan bayanlar vardı onlar doğurdu çatır çatır bende halaa tık yok.dr son kez nst ya bağladı ve bebeğin kalp atışlarının düştüğünü gördü.o anda herşey okadar hızlı geliştiki bi anda üstümde yeşil amelliyat kıyafetleri vardı ve ben buz gibi amelliyathanedeydim.herşey çok anii ilerledi.çok korkmuştum bebeğime bişi olacak diye.neyse sezeryan oldu. meğerse bebeğin boynuna kordon dolanmış o yüzden aşağı baskı yapamadığından sancım gelemeiş.ama hç pişman olmadım sezeryan olduğu için çok rahat geçirdim.buda sezeryan olacak.dün rüyamda normal doğum yapıyodum yaa hayır olsun.eşimde koluma girmiş hadi hayatım hadii az kaldı diyip duruyordu.:roflol::roflol:
günaydın kızlar nasılsınız hepiniz iyisiniz inş
bişiy sorucam bebeği hareketlenen varmı hissettinizmi hiç
merak ediyorum da bende 2 gündür bişiyler var ama tam emin olamıyorum
başka bir arkadaşım var benden 1,5 hafta önde o dün hissetti
bide sizlere sorim dedim
dinleniyprum cnmm...zaten bilg.başında otururken de ayaklarımı başka bi sandalyeye uzattım belimde bi yastık :roflol: deymeyin keyfime misaliii... ama halaaiçim acıyo veşoktayım neyalan söliimm... tabi sizinle accık kaynatınca biraz açıldım zemuszemusDinlen canım.Zor bir haftasonu geçirmişsin sonuçtaŞeniz
canımm iyi güzelll.. normal doğum tabiki..adı üstündede... benim gibi 40 haftayı doldurdudğu halde bazı sebebplerden normal doğuramayıp sezeryana mecbur kalmış ve şimdiki bebeğini de mecburen sezeryanla doğurucak kişileri de accık düşünsen de sezeryanı da bu kadar yerden yere vurmasan diyorum :roflol: sonuçta doğum anına kadar neyin nasıl olacağının garantisi yokkk.... rabbim normal yada sezeryan hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize diyorum :Saruboceq: inşallah gönlünden geçen şekilde doğurursun...Valla ben bir mani olmazsa normal istiyorum.Hemde inatla.En son ihtimal epidural normal doğum.En iyisi normal zaten beebişler içinde bizim içinde.Ben öyle düşünüyorum.
Benim bir arkadaşım sırf normal doğumun zorluluğundan ve vücudunda epizyotomi olma ihtimaline karşı sezeryan istiyor.Ne kadar acı.Sezeryanda aldığın kiloları kolay veremyiyorsun hemen kalkamıyorsun.Spora başlayamıyorsun.Ama normal doğumda hemen 1 hafta sonra hafif spora bile başalayabiliyorsun.Yani benim tercihim.Normal doğum.Zaten normali de bu değil mi?
canmmmm.. günaydınn.. ama hiçbirşey için kendini ve ebeğini üzmeye değmaz cnım benim... relaks olmamız lazım bizim bu zamanlarda.. bu arada kızın hayırlı olsun cnımm.. ihtimal de olsa ben inanıyorum artıkk dr.lar bişiy bişmeseler onu da söylemezler...günaydın kıslar berbat bir hafta sonu geçirdim.
çok üzüldüm,ağladım sızlandım.pazarteside giremedim çünkü maus bozuktu.neyse yenisini aldık.
bu hafta 2li test sonuçlarımı alacam.cinsiyetinide tahminde bulundu dr yazmıştım sanırım burda.kıza benziyor dedi.ayy çok sevindim ama yaa.inşallah sağlıklı bir kızdır.kızlar çok uykum geliyor.akşam saat 8:30 da yatıyorum eeeeeennn geç 9:30 onada zor dayanıyorum.eşimde söyleniyor.bu kadar erken yatılırmı diye.ama napiiimm dayanamıyorum.kesintisiz uyuyorum saabaaha kadar.oturmak istiyorum eskisi gibi geç saatlere kadar.bazen oğlumdan önce uyuyorum.
canm. her işte bir hayır vardırr... inş. sonuçlarınçok iyi çıkıcakk... :Saruboceq: iyi haberlerini bekliyorum cnımm... iyi düşün iyi olsunn...opuyorumnanaktancanım benim alamadım sinirlerimi bozdular ya çıkmamış yok incelemeye almışlar daha detaylı bakılması gerekmiş falan filan dediler ama nedense bitek benim testim unutulmuş yada incelemesi torpilli oldu..bilmiyorum bugun arıycaklar çıkınca gidicem merak ediyorum açıkcası aklım hep sonuçta inşlh iyi çıkar....
günaydın cnmm.. ah güzelimmkorksak da yapcak bişi yokk.. girdiler bi kere içimize kaydirigubbakcemile3 bi şekilde çıkıcaklar kaydirigubbakcemile3 rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.. :Saruboceq: yavrularımızı sağlıkla kurtarsın inş.. bizi de :Saruboceq:günaydın kızlar ayy doğum konusuna girilmiş ben çok korkuyom ya mafoldumben henüz doğum şeklime karar vermedim sürekli araştrırma halindeyim.allah yardımcımız olsun..:sinifsinif:
epiduralmıydı narkoz almışmıydın canım?
Belkide ani bir sancıyla normal olur ha bu bebişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?