günaydın kızlar nasılsınız hepiniz iyisiniz inş
bişiy sorucam bebeği hareketlenen varmı hissettinizmi hiç
merak ediyorum da bende 2 gündür bişiyler var ama tam emin olamıyorum
başka bir arkadaşım var benden 1,5 hafta önde o dün hissetti
bide sizlere sorim dedim
günaydın kızlar nasılsınız herkes iidir inşallah sizi çok özledim bilmeme ama siz beni özledinzmi
cuma günü babam gelmişti onlarla ilgilendim cumarteside çook misafirim vardı pazarda malum haftasonu olunca gezöeye gittik dün çok rahatsızdım grip oluyorum galiba babacığım bana verdi gribini hamileliktenmi griptenmi bilmiyorum ama çok midem bulanıyor günde 3 4 defa dışarı atıyorum halsizlik zaten var mahvoluyorum
yaa bide bişey diyecem vücudum çok fazla kaşınıyor hertarafım kaşıntıdan yaralar çıktı heryerimde önceden bişey yoktu bikaç gündür var bi bilginiz varmı
Canım çok erken değil mi? Doktorum bana ilk hamileliğin 20 aydan önce hissedemezsin dedi. Birşey hissedersende bağırsakların hareketleriyle karıştırıyorsundur demişti. Ama ikinci, üçüncü hamileliği olanlar daha erken hissediyormuş. 16 haftada bile hissedebiliyormuş.kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız herkes iidir inşallah sizi çok özledim bilmeme ama siz beni özledinzmi
cuma günü babam gelmişti onlarla ilgilendim cumarteside çook misafirim vardı pazarda malum haftasonu olunca gezöeye gittik dün çok rahatsızdım grip oluyorum galiba babacığım bana verdi gribini hamileliktenmi griptenmi bilmiyorum ama çok midem bulanıyor günde 3 4 defa dışarı atıyorum halsizlik zaten var mahvoluyorum
yaa bide bişey diyecem vücudum çok fazla kaşınıyor hertarafım kaşıntıdan yaralar çıktı heryerimde önceden bişey yoktu bikaç gündür var bi bilginiz varmı
Malesef belli olmadı doktorum daha çok erken annesi dedi 12+5 te.ayın 30. da randevum var bakalım söyleyecek mi?Söylemezse başka doktora gider sorarım bendekaydirigubbakcemile3[B]nakoz almıştım canım.epidurale güvenmiyorum çok felç olan duydum epidural sonucu.birde bel ağrısı kalıcı oluyormuş.narkozdan ayılması çok fecii oluyor sadece.
uyanırkende oğlum yaşıyormu,oğlum nasıl diye sayıklamışım.allahıma bin şükür çok sağlıklıydı.
sanmıyorum canım bunun normal olacağını çünkü daha 3 yıl geçti aradan dr iç dikişler yırtılırsa hem normal doğum sancısı yaşıcan hemde tekrar karnını açıcaz dikişleri tekrar dikmek için diyor.hani 5 yıl falan olsa olabilirmiş normal.yosuncum senin belli olmuşmuydu cinsiyeti.[/B]
Bizdende öp minik yeğeniniŞenizhoşbulduk yosuncum
kızlar ben kaçıyorum yeğenim eve gelcekmiş birazdan onlara geçeyim dün çok sevemedi uyuodu sıpa eeeeeeeeuzak yollardan geldi yavrum
günaydın hoşgeldin canım.günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
bebegcim seni aramızda görmek güzel yaşanan talihsizliklere gerçekten çok üzüldüm allah her iki tarafada sabır versin başınız sağolsun tatlım
hoşgeldin canım.Nisan anneleri günaydın? Nasılsınız? Ne güzel erkencisiniz ben 12 den önce yatmayan biri olunca 9.30 henüz kalktım.
günaydın canım hoşgeldin.Seni korkutmak istemem ama kızımda doğum yapana kadar kaşınmıştım.Dün yine başladı.Doktorum kızımda hormonlardan kaynaklanıyor bazı gebeliklerde yaşıyoruz demişti.Karaciger testleri yükselmişse ondanda kaşıntılar artıyor.günaydın kızlar nasılsınız herkes iidir inşallah sizi çok özledim bilmeme ama siz beni özledinzmi
onunda hissettiği bağırsak hareketidir canım.ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra hıssedilebilir.yosuncum ilk bebişim canım ihtimal vermedim ama belkide olabilir
arkadaşımında ilk bebeği ama emin kendisi gerçi 1,5 haftada az bir süre değil dimi.
2 gündür var hertarafım kaşınıyor saçlarımın içi bile banyo yaptım duş jeli bile kullanmadım hani ondan da olur diye bende en iyisi dr a gideyim yaa böle olmayacak gece hiç uyuyamıyourm uykudan uyanıyorum kaşıntıdangeçmiş olsun hem grip hemde kaşıntılar valla işin zor senin.....ama ben bu kaşıntılardan bir ay önce kurtuldum ve halen vücudumda izlerini taşıyorum...hamilik alerjisi olabiliyormuş,bu dönemde hassas olan yapımız belli yiyceklere karşı duyarlılık gösterip dışa vuruyormuş artı birrde sinir stres de eklenince ikiye katlanıyor....doktorumun ilk yaptığın tahlilde alerji çıktı ilaç verdi ama geçmedi ikincide bir solüsyon verdi sürdüğün anda vücudun bembeyaz oluyo ama çok etkliydi kaşıntım falan kalmadı bir doktoruna danış canım istersen...
Canım hamilelikte kaşıntılar oluyor ama kesin doktoruna gitmelisin. Çatlak oluşmaya başlamış yada cildin çok kuru olabilir. Birde nette alerji, ürtikerde olabilir diyor. Birde hamilelikte ter bezleri filan, ten çok çalışıyormuş buda yapabilirmiş. Yara değince. Kırmızı kırmızı benekler mi? Ben ürtiker geçirdim ona benziyor. Doktora kesin git. Ürtiker bende bir yaz sürdü. Doktor stres demişti. Hamilelikte alerji ilaçıda alamazsın. Geçmiş Olsun.
yazgülüm... hacercim... erkflz.. çok sağolun kızlarr ... amin inş...
ayy kızlarr napıcam ben yaa.. bu hamişlik zaten tahammülsüz sinirli biri yaptı beni de kızıma okuma yazma öğretirken varya sabır taşı oldum nerdeyse daha şimdidenn.. ne kadar zormuş yaa.. rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı bize de sabır versin.. :Saruboceq:
e l el ele elle el ele
a al la ala alla ela lale -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
Allah sabrını artırsın canım kolay degil birinci sınıf annesi olmak çeken bilir.kaydirigubbakcemile2yazgülüm... hacercim... erkflz.. çok sağolun kızlarr ... amin inş...
ayy kızlarr napıcam ben yaa.. bu hamişlik zaten tahammülsüz sinirli biri yaptı beni de kızıma okuma yazma öğretirken varya sabır taşı oldum nerdeyse daha şimdidenn.. ne kadar zormuş yaa.. rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı bize de sabır versin.. :Saruboceq:
e l el ele elle el ele
a al la ala alla ela lale -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
canım benim, korkutmak değil inşallah benim gibi olmazsın dedim.sütlü gayfe
sağol canım zaten bugünde olursa doktora mutlaka gitmeliyim kaşınmaktan uyuyamadım
2 gündür var hertarafım kaşınıyor saçlarımın içi bile banyo yaptım duş jeli bile kullanmadım hani ondan da olur diye bende en iyisi dr a gideyim yaa böle olmayacak gece hiç uyuyamıyourm uykudan uyanıyorum kaşıntıdan
yosuncum
beni korkutma valla sonuna kadar devam ederse yandım valla 6 ay hiç geçmez nasıl dayanırım bir gecede hertarafım sivilce gibi yaralar döktü hala bi yandan kaşınıyom çok zor bi durum yaa
sivilce gibi lekeler kaşımaktan kanatıyorum cildim kuru değil aa ben çok terliyorum bugünlerde acaba ondanmı bi sıkıntı geliyor gripten de olabilir ama sık sık banyo da yapıyorum karnım falan kaşınmıyoda kollarım bacaklarım yüzüm çok kaşınıyor olmazsa doktora gidecem yaa hastaneden de korkuyom şu domuz gribi var yaa kalabalık yerlerde daha çok oluyormuş hastaneye fazla gitmek te istemiyorum olmasa aryayım bugün ne derse ona göre davranayım
hoşgeldin sema.tünaydınlarr nisan ayının güzel anneleriiiiii
meraba kızlar nasılsınız bende eve yeni geldim kayınvalidemlerdeydik onlar hacılığa gidecekler rabbim kısmet eğlerse inşallah bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?