2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin zeyracım ne güzel yaa vazifelerini yerine getirecekler alah şimdiden kabul etsin

Benim kayınvalidemler gittiğinden gelen peygamber hurmaları vardı. Ya hepsini yedim benklava: Nerden bileyim ama değil mi?

merhaba nisan annleri umarım iyisinizdir bu arada bebeg83 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin haceroğuz sanada geçmiş olsun canım

semacım..günaydın canmm size de a.s.

zeyracım.. hoşgeldin cnımm.. :1hug: rabbim hacılıklarını kabul etsin inş... :Saruboceq: sen nasılsın cnım?

hoşbuldum yosuncumm
hoşgeldin zeyraaaa hayırlı yolculuklar olsunnn

hoşgeldin zeyracım ne güzel yaa vazifelerini yerine getirecekler alah şimdiden kabul etsin

saolasınız canlarım siz yeterki hurma isteyin yollarım ben size ne demek inşallah sağ sağlim gidip gelirler cuma günü çıkışları bende günün artık çoğunluğu orada olurum sanırım bende zemzem suyunu duymuştum yosuncuğum

bu arada bebegciğim başınız sağolsun canım benim geçmişi yeni okudum canım yaa

a.akdemir canım sanada geçmiş olsun babacığına bitanem

bebegcim bende geçmişi yeni okudum başınız sağolsun sanada günaydın canım
kızınşada uğraşıyon allah kolaylık versinnn

ymer... çok sağol canım beim...

yosuncumm.. çook zormuş valla yaa... bide biz biliyoruz diye nasıl bilemez düşüncesi oluyor sanırım... el yazabiliyoo... a' yı da biliyoo... al yaz deyince yüzüme bakıyo laelaelaelaelae hepsini öğrendiğinde anlatsam güler bu hallerine biliyorum :))))

semacım..günaydın canmm size de a.s.

zeyracım.. hoşgeldin cnımm.. :1hug: rabbim hacılıklarını kabul etsin inş... :Saruboceq: sen nasılsın cnım?

şükürler olsun canım iyi sayılırım benimde dünden beri sağ göğsümün ltında bıçak kesmesi gibi bir ağrı var çok acıyo acaba süt bezlerindenmi:uhm:

bu saatte daha yeni kahvaltı yaptık oğluşumla bebeğimle gripten canımız hiç bişey istemiyor ama ne yapalım olmaz oğlumda rahatsız benimle hiç ilgilenmiyon diyor

geçmiş olsun hacercim grip salgını aldı başını gidiyooo
eşimde grip oldu korkuyom bana geçmez inşşşşş

zeyracım... geçmiş olsun diyiim cnmm.. nedeni hakkındabilgim yok neyazıkkii.. ama semanın dediği gibi göğüslerinin büyümesinden olabilir sankii.. ayyy benimkiler daha fazla büyümezler inş... -tatlicadiarzu- kızdan yeteri kadar varlar allaha şükürr.. bu kadar yeterr ikincisine de diye düşünüyorum ama :roflol:

neyse canlarımm ben çıkıyorum ...saatimiz geldii... giyinip buçuktaçıkıyoruz.... okul dönüşü pazara feçicem ... dönüşte gelirim inş... görüşene kadarr kendinize ve bebişlerinize dikkat edin... öpüldünüzz... opuyorumnanaktan

güle güle bebegcimm..

kızlar nasıl besleniyorsunuz ? ben hala iştahsızım dün gece baya bir ağladım sinirlerim bozuldu.. canım hiçbirşey çekmiyor mafoldumben mide bulantım yok ama iştahsızım . zorla muz felan yemeye çalışıyorum. yemek yemesemde şunu ye bebişe yarar diyebileceğiniz şeyler var mı ?

meraba canım bende ne bulsam yiyorum sadece sabahları biraz iştahım olmuyo ama yemek yemesemde mandalinamı kesinlikle yemem gerekiyo en çok sanırım mandalina yedim ben iyikide mevsimi yoksa ne yaprdım canım sende yemeye çalış 3 aydan sonra yediklerimiz direk bebişlerimiz için çok önemliymiş bitanem benim gözünü yum ye amacokacimcoook sana biraz yemek sayayımda iştahın açılsın yada ruzenin veya benim yanıma gel:enbuyukkk:

geçmiş olsun hacercim grip salgını aldı başını gidiyooo
eşimde grip oldu korkuyom bana geçmez inşşşşş
sağol canım hemde nasıl hiç sorma eşim hasta oldu ondan kendimi korudum ama babacım geldi ondan şifayı kaptım oğluşumda beraber

inana bende çok iştahsızım hiç bişey istemiyor cnım bol bol yoğurt yeşil zeytin patates haşlaması yiyyorum ha bide vazgeçilmezim tuzlanmış salatalık 4 5 tan eyiyorum bi seferde yani yamak görmek bile stemiyorum sadece yoğurtla yapılan herşeyi çok güzel yiyyorum o da çok faydalıymış

gülegüle bebegcim kolay gelsin
ilkeee zorlada olsa yemenk zorundasın bulantında yok neden iştahsızsın acabaa bende tam tersi obur olsum miğdemmkazınıyo normalde çok yemeyen bir insandımmm sende benim gibi olursun inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…