Hoşgeldin zeyracığım.Allah kabul etsin inşallah.Hacca gittiklerinde peygamberimizin ektiği hurmalar varmış.Şayet bebek doğduğunda ilk o hurmadan sürülürse ağzına iyi huylu olurmuş bebek.(sadece duyum)gerçekçiliğini bilmiyorum.Bende giden birilerini bulursam rica edeceğim.
Benim kayınvalidemler gittiğinden gelen peygamber hurmaları vardı. Ya hepsini yedim benklava: Nerden bileyim ama değil mi?
Hoşgeldin zeyracığım.Allah kabul etsin inşallah.Hacca gittiklerinde peygamberimizin ektiği hurmalar varmış.Şayet bebek doğduğunda ilk o hurmadan sürülürse ağzına iyi huylu olurmuş bebek.(sadece duyum)gerçekçiliğini bilmiyorum.Bende giden birilerini bulursam rica edeceğim.
hoşbuldum yosuncumm
hoşgeldin zeyraaaa hayırlı yolculuklar olsunnn
hoşgeldin zeyracım ne güzel yaa vazifelerini yerine getirecekler alah şimdiden kabul etsin
Merhaba hoşgeldin canım.merhaba nisan annleri umarım iyisinizdir bu arada bebeg83 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin haceroğuz sanada geçmiş olsun canım
semacım..günaydın canmm size de a.s.
zeyracım.. hoşgeldin cnımm.. :1hug: rabbim hacılıklarını kabul etsin inş... :Saruboceq: sen nasılsın cnım?
güle güle bebegcimm..
kızlar nasıl besleniyorsunuz ? ben hala iştahsızım dün gece baya bir ağladım sinirlerim bozuldu.. canım hiçbirşey çekmiyor mafoldumben mide bulantım yok ama iştahsızım . zorla muz felan yemeye çalışıyorum. yemek yemesemde şunu ye bebişe yarar diyebileceğiniz şeyler var mı ?
sağol canım hemde nasıl hiç sorma eşim hasta oldu ondan kendimi korudum ama babacım geldi ondan şifayı kaptım oğluşumda berabergeçmiş olsun hacercim grip salgını aldı başını gidiyooo
eşimde grip oldu korkuyom bana geçmez inşşşşş
güle güle bebegcimm..
kızlar nasıl besleniyorsunuz ? ben hala iştahsızım dün gece baya bir ağladım sinirlerim bozuldu.. canım hiçbirşey çekmiyor mafoldumben mide bulantım yok ama iştahsızım . zorla muz felan yemeye çalışıyorum. yemek yemesemde şunu ye bebişe yarar diyebileceğiniz şeyler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?