seni duyuyorum anne...
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bunu az önce bir topikte okudum çok duygulandım :asigim:senağlama
ilke_nur'cum mutlaka protein almak zorundasın.Birazcık kendini zorlayacaksın.Artık bebiş direk senden besleniyor.Kuru üzüm ve pekmezide ihmal etme.2. trimestire geçtiğimiz için anemi kapıda.arkadaşlar hepiniz iyiki varsınız.. burayı çok seviyorum.. dertlerimi en iyi sizler anlıyorsunuz.. bu saydıklarınızı yemeye çalışacağım inş .. ben zaten hamile kalmadan öncede pek yemek yiyen biri değildim.. çok yemek seçerim..şimdi alışamıyorum birtürlü..ama zeyracımın dediği gibi gözümü kapatıp yicem artık inşallah :CüvCüv:
hepinize çok teşekkür ediyorummm a.s.
çok hoş ,güzel,duygusal bir yazı.Paylaştığın için tşkl.seni duyuyorum anne...
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bunu az önce bir topikte okudum çok duygulandım :asigim:senağlama
canım bende doktoruma söyledim rennie surup verdi.Rahatlatıyor.Gastritin varsa önceden daha erken başlamıştır sendede yanmalar.kimimiz yemek yiyememekten şikayetçi ,kimimizde çok yemekten beni gibi::))) bende heran acıkıyorum sürekli yemek yemek istiyorum fakat bu aralar midem çok yanıyor,acayip sanki yemek boruma kezzap dükülmüş bugun kısmet olursa doktora sorucam bunun bir çözümü olmalı,heleki akşamları hiç oturamıyorum midem beni bırakmıyo.....
görüşürüz canımm.likenur çok güzeldi vede duygusal
ben biraz uzanacam kızlar dayanamıyorum rahatsızım hadi görüşürüz sonra
Kızlar yaaa.Benim hala maaşımı vemediler.Eylül ayını.:sinifsinif:
kızlar merhaba ara ara girp okuyorum yazdıklarınızı ama bugün bi garibim.yerimde duramıorum ofiste.çok sıcak odam dışarısı da öle bitek havalandırma açık nefes alamıom sanki..bide yemeği fazla kaçırdım sanırım..karnım gerilio.öfff ne sıkıcı bi gün yaa evime gitmek istiorum
Neden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?