2010 Nisan Anneleri

kızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....

çok saolun kızlar ,ALLAH razı olsun.....evet canım vitamine yeni baslıycam bugün kısmetse.....ama encok midem için seviniyorum enazından rahat yatabilicem.....elevit diye bir vitamin verdi.....

merhabalar arkadaşlar nasılsınız daha yeni fırsat buldum yazmak için bu hafta çok yoğunum mafoldumben geçmişi okuyana kadar bile bu saate geldim. bu mesaja bile yarım saat oldu başlayalı nerdeyse hala bitiremedimkaydirigubbakcemile3

Bebegcim başınız sağolsun bu evliliklerinin ilk ve son felaketi olsun bundan sonra çok mutlu olurlar inşallah

Ruzenincim benim hamilelikten öncede akşamları midem yanardı. hamileliğin başından beri iyice arttı. son 2 haftadır yatmadan önce bir şeyler yersem uykumdan fırlıyorum. hepsi ağzıma geri geliyo sanki. doktor bana gaviscon diye bir şurup verdi. nerdeyse her gece içiyorum yoksa uyuyamıyorum. işin kötü tarafı midem boşken çok acıkıyorum çok rahat yemek yiyorum daha sonra mideden kıvranıyrum. anlayacağın hepimizin eninde sonunda yaşayacağını biz biraz erken yaşıyoruz ama ilaçla ve yediklerine dikkat ederek hafifletebilirsinopuyorumnanaktan

çok saolun kızlar ,ALLAH razı olsun.....evet canım vitamine yeni baslıycam bugün kısmetse.....ama encok midem için seviniyorum enazından rahat yatabilicem.....elevit diye bir vitamin verdi.....

ben sana mide konusunda cevap yazana kadar sen doktora gidip çözmüşsün bile canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hamileliktten önce hiç mide sorunum yoktu,gaz sorunum yktu,ama her gebelikte mideyle ilgili şikayetler olurmuş....ama benimki son zamanlarda tavan yapmıştı artık....banada renni duo diye bir şurup verdi ama onu yutamadım nasıl iğrenç bir kokusu ve tadı var Allahım.......senin ilacın nasıl canım rahat kullanabiliyrmusun...

ruzenincim valla benim şurupun tadı da çok kötü ama o mide yanmasından gözüm dönüyor ve mecburen içiyorumkaydirigubbakcemile3 reniie nin hapını kullanmıştım. zaten bu antiasit ilaçlarının tadları birbirine çok benzer. muhtemelen şuruplarımızında tadları da benziyordur.

Son düzenleme:
selam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?

selam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?

slm kızlar
ruzenin gördün mü canım kendine sıkıntıya soktuğun kadar yokmuş herşeyin yolunda olmasına sevindim

gözün aydın canıım hayırlı olsun kızın.

kızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....

Test sonucunun iyi çıkmasına ve mide sorununun çözülmesine sevindim canım, artık rahat rahat hamileliğin tadı çıkarırsın canım......

tesekkürler kızlarr
hepinizin gönlüne göre versin allah..
liste kaçıncı sayfada bilen varmı incelemek istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…