kızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....
kızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....
çok saolun kızlar ,ALLAH razı olsun.....evet canım vitamine yeni baslıycam bugün kısmetse.....ama encok midem için seviniyorum enazından rahat yatabilicem.....elevit diye bir vitamin verdi.....
merhabalar arkadaşlar nasılsınız daha yeni fırsat buldum yazmak için bu hafta çok yoğunum mafoldumben geçmişi okuyana kadar bile bu saate geldim. bu mesaja bile yarım saat oldu başlayalı nerdeyse hala bitiremedimkaydirigubbakcemile3
Bebegcim başınız sağolsun bu evliliklerinin ilk ve son felaketi olsun bundan sonra çok mutlu olurlar inşallah
Ruzenincim benim hamilelikten öncede akşamları midem yanardı. hamileliğin başından beri iyice arttı. son 2 haftadır yatmadan önce bir şeyler yersem uykumdan fırlıyorum. hepsi ağzıma geri geliyo sanki. doktor bana gaviscon diye bir şurup verdi. nerdeyse her gece içiyorum yoksa uyuyamıyorum. işin kötü tarafı midem boşken çok acıkıyorum çok rahat yemek yiyorum daha sonra mideden kıvranıyrum. anlayacağın hepimizin eninde sonunda yaşayacağını biz biraz erken yaşıyoruz ama ilaçla ve yediklerine dikkat ederek hafifletebilirsinopuyorumnanaktan
selam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?