2010 Nisan Anneleri

kızlar dün doktora gittim meleqimi qörmeye.. doyamadım bakmaya yaaa :))
o minik kalbin atışı herşeye değer.. Rabbim tüm isteyenlere versin işallah....bu arada cinsiyetini gelecek ay öğrenicez :)

akar cım ne bilem ne diyem :))

kızlar dün doktora gittim meleqimi qörmeye.. doyamadım bakmaya yaaa :)) o minik kalbin atışı herşeye değer.. Rabbim tüm isteyenlere versin işallah....bu arada cinsiyetini gelecek ay öğrenicez :) delikafaduldenakar cım ne bilem ne diyem :)) :kedi:virüs kaydirigubbakcemile5

evet doktorların bazıları çok gıcık davranıyor insanla dalga geçer gibi işallah bişeyi yoktur bebişin..amin

hoşgeldin canım. hayırdır neden canın sıkkın ?

evet doktorların bazıları çok gıcık davranıyor insanla dalga geçer gibi işallah bişeyi yoktur bebişin..amin

hoşgeldin canım. hayırdır neden canın sıkkın ?

canim okadar sykici sey varki hayatimda hangi birini anlatim
insan dertlesmek konusmak istiyor ama bi bakiyorsun etrafinda kimsecikler kalmamis
buna sebepde sadece bir kac kisi
anlayacan icim sykintili
oglum olmasa bebegim olmasa cekilecek hayatim yok
e simdi söyle ben sykilmiyimde kim sykilsin?

batuhanim sıkma canını herşey yoluna girecektir .. oğlunu o küçük meleqini düşün. gerisi boş..

batuhanim sıkma canını herşey yoluna girecektir .. oğlunu o küçük meleqini düşün. gerisi boş.. lmaz: :1hug:

sıkma canını hayatım bu hem oğluna hem bebğine yansır umarım herşey yoluna girer anlatmak istersen bizler burdayız

canım lütfen sıkma canını hem sen sıkarsan bebişinde üzülür annesi.. belkide sen karamsar oldugun için öyle görüyorsun. hamilelek hormonlarımız bizi değiştirdi iyicene dün akşam durup dururken eşime kırıldım ağlamaya başladım şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma bırsey ıcın üzmüşüm kendımı yaa.. buaralar sorun bırazda bızde aslında tatlım.. olumlu bakmaya çalış lutfen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

batuhanim sıkma canını herşey yoluna girecektir .. oğlunu o küçük meleqini düşün. gerisi boş..

sıkma canını hayatım bu hem oğluna hem bebğine yansır umarım herşey yoluna girer anlatmak istersen bizler burdayız

sagolun kizlar haklisiniz ama yapacak baska bir mesguliyetim yok
ayrica esimle degil sorunum
ailesi ile hemde okadar nefret ediyorumki inanamazsiniz hepsinden birde bir oturdumu
gerisini siz düsünün
kimse kalmadi etrefimda herkesi kacirdilar
kayinpeder kari kiz pesinde
kaynana dersen herkesi hastayim demekten bunlatiyor ve haliyele kimse gelmiyor yanima
sizi esiniz kayin pederi yolda izde kadin kiza bakan bir arkadasinizin evine gönderirmi ?

ay çok kötü bir durum.. Allah yardımcın olsun canım :teselli:

canım hele sorunun eşinle ilgili değil de ailesiyle ilgiliyse hiç hiç takmamaya çalış, evet söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama dene bunu lütfen. muhattap olmamaya çalış elinden geldiğince. belki eşine anlatsan o sana destek çıkıp rahatlatabilir canım.

mrb.kızlar gecmışı okudum geldım.YAZGULU cnm sakın uzulme nolurbol bol dua et.ve baska bı dr daha gorun.bugun bende randevu ıcın aradık 30 ekıme kadar dolu ama bız bı yolunu bulduk cuma gıdıyoruz.ıns.cınsıyetını ogrenırım.ILKE-NUR cum senmı demıstın cuma gıtsemmı acaba dıye?ınsan meraktan bekleyemıyo sende gıt ıcımız rahat etsın

kaydirigubbakcemile5 mrb.kızlar gecmışı okudum geldım.YAZGULU cnm sakın uzulme nolurbol bol dua et.ve baska bı dr daha gorun.bugun bende randevu ıcın aradık 30 ekıme kadar dolu ama bız bı yolunu bulduk cuma gıdıyoruz.ıns.cınsıyetını ogrenırım.ILKE-NUR cum senmı demıstın cuma gıtsemmı acaba dıye?ınsan meraktan bekleyemıyo sende gıt ıcımız rahat etsın

ay çok kötü bir durum.. Allah yardımcın olsun canım :teselli:

sagolun kizlar valla inanin sizin yaninizda huzurluyum
az kaldi zaten canlar ev ariyoruz ama nekadar daha tahamül edebilirim bilmiyorum
5 sene oldu birakmiyor yakamizi lanet adam kadin dersen adinin teki
offf kizlar neyse bosverin sizinde caninizi syktim hakkinizi helal edin
simdi biraz disari cikacam aksama görüsürüz umarim
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…