canım hayırlı olsun herseyin yolundaymış ne güzel,kızında geliyo oohhh süpper.....
selam kizlar nasilsiniz bakim ?
ben iyi olmaya calisiyorum iste nekadar iyi olunabilirse
canim güzel sonuc almana sevindim insalah böyle devam eder
canim bencede baska bir doktor dene
emin olmak senin icini azda olsa rahatlatacaktir eminim
ama fazlada sykma canini doktorlar cogu zaman can sykmayi severler
hoşgeldin canım. hayırdır neden canın sıkkın ?
evet doktorların bazıları çok gıcık davranıyor insanla dalga geçer gibi işallah bişeyi yoktur bebişin..amin
canim okadar sykici sey varki hayatimda hangi birini anlatim
insan dertlesmek konusmak istiyor ama bi bakiyorsun etrafinda kimsecikler kalmamis
buna sebepde sadece bir kac kisi
anlayacan icim sykintili
oglum olmasa bebegim olmasa cekilecek hayatim yok
e simdi söyle ben sykilmiyimde kim sykilsin?
canim okadar sykici sey varki hayatimda hangi birini anlatim
insan dertlesmek konusmak istiyor ama bi bakiyorsun etrafinda kimsecikler kalmamis
buna sebepde sadece bir kac kisi
anlayacan icim sykintili
oglum olmasa bebegim olmasa cekilecek hayatim yok
e simdi söyle ben sykilmiyimde kim sykilsin?
batuhanim sıkma canını herşey yoluna girecektir .. oğlunu o küçük meleqini düşün. gerisi boş..
sıkma canını hayatım bu hem oğluna hem bebğine yansır umarım herşey yoluna girer anlatmak istersen bizler burdayız
canım lütfen sıkma canını hem sen sıkarsan bebişinde üzülür annesi.. belkide sen karamsar oldugun için öyle görüyorsun. hamilelek hormonlarımız bizi değiştirdi iyicene dün akşam durup dururken eşime kırıldım ağlamaya başladım şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma bırsey ıcın üzmüşüm kendımı yaa.. buaralar sorun bırazda bızde aslında tatlım.. olumlu bakmaya çalış lutfen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagolun kizlar haklisiniz ama yapacak baska bir mesguliyetim yok
ayrica esimle degil sorunum
ailesi ile hemde okadar nefret ediyorumki inanamazsiniz hepsinden birde bir oturdumu
gerisini siz düsünün
kimse kalmadi etrefimda herkesi kacirdilar
kayinpeder kari kiz pesinde
kaynana dersen herkesi hastayim demekten bunlatiyor ve haliyele kimse gelmiyor yanima
sizi esiniz kayin pederi yolda izde kadin kiza bakan bir arkadasinizin evine gönderirmi ?
sagolun kizlar haklisiniz ama yapacak baska bir mesguliyetim yok
ayrica esimle degil sorunum
ailesi ile hemde okadar nefret ediyorumki inanamazsiniz hepsinden birde bir oturdumu
gerisini siz düsünün
kimse kalmadi etrefimda herkesi kacirdilar
kayinpeder kari kiz pesinde
kaynana dersen herkesi hastayim demekten bunlatiyor ve haliyele kimse gelmiyor yanima
sizi esiniz kayin pederi yolda izde kadin kiza bakan bir arkadasinizin evine gönderirmi ?
canım hele sorunun eşinle ilgili değil de ailesiyle ilgiliyse hiç hiç takmamaya çalış, evet söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama dene bunu lütfen. muhattap olmamaya çalış elinden geldiğince. belki eşine anlatsan o sana destek çıkıp rahatlatabilir canım.
ay çok kötü bir durum.. Allah yardımcın olsun canım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?