2010 Nisan Anneleri

hiçmi yok bir baska doktor,alanında uzman....kendi muaynanesi falan olan...ayy canım ya benimde kafama takıldı şimdi,inşlh doktorlar yanılıyordurlar canım ya rabbim sakınsın tüm evlatlarımızı ....
canım doktor çokta güvenebileceğim ya da güvenilecek 2 tane doktor var ve ben onlara gidiyorum zaten doktorumun biri özel hastanede diğeri devlet hastanesinin doktoru ama ben özel muayenesine gittim
amin canım inşallah bi sorun yoktur doktorlar kesin bişey demiyor ama ben kendi kendimi yiyorum
Mugla ya en yakin IZMIR e gidebilirsin canim bence bebegin icin deger hemen git

güzelim fethiyedeyim ben antalya daha yakın olmazsa oraya gidicem bide burada 3-4 boyutlu ultrason yok işin garip tarafı nasıl bir yerde yaşıyorsamm

teşekkür ediyorum kızlar hepinize desteğiniz için sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum çok sağolun

bız buyukşehırde zor bılup guvenıyoruz dr a.senı anlıya bılıyorum YAZGULU.

bız buyukşehırde zor bılup guvenıyoruz dr a.senı anlıya bılıyorum YAZGULU.

kızlar yazınızın altında cıkan lınkı nasıl yerlestırıyosunuz bız denedık yapamadık

kızlar ben geldim sabah bi merhaba dedim size sonradan arkadaşlara gittim.2gündür fazla giremedim neler yapıyosunuz baKalım*

yazgülüm cnm 2li testin nasıl çıkmıştı.birde detaylı usg girmeni öneririm.detaylıda herşey daha net ve kesin oluyor.3.bi dr da görünsen.cnm üzülme inşallah bebeğin çok sağlıklı olacak.[/B]

kızlar daha önceki sayfaları okuyorum bir taraftan.
RUZENİNCİM gözümüz aydın canım.sonucun iyi çıkmış.bak boşuna üzmüşsün kendini..
BEBEGCİM canım benim bütün 1.sınıf annelerinde var bu durum.2 tane arkadaşım var senin gibi kafayı yemiş durumdalar,bitanesi o kadar sıkıntı stres yapmış ki doktora gitmeyi düşünüyor.

iyi akşamlar arkadaşlarr
bu iki gündür pek giremiyorum nete çünkü evde kendime yeni uğraşlar buluyorum onlarla uğraşacağım derken akşamı buluyor kk ya giriyorum ama sadece dekorasyon bölümüne:)
mesela dün kirpi ipten perde yaptım ama cama değil yüklük olarak kullandığım 3 kapılı gardrobum vardı onu kamufle nasıl edebilirim diye düşünürken kirpi ipe karar verdim fenada olmadı hani dün bitirdim bugünde astık eşimle
akşam üzeride çarşıya çıktım yine ip aldım yolluk öreceğim evde bişeyler yapmak çok hoşuma gidiyor kızlarya hemde canım sıkılmamış oluyor
hadi size perdemin resmini göstereyim bakalım beğenecekmisiniz

jnazcım maşallah ne kadar beceriklisin.....çok güzel bir fikir değişik olmuş,elinden her iş geliyo desene ,on parmağında on marifet....bende çok severim kendime bebiş olunca evde olucam ya,bi dikiş makinası almayı düşünüyorum bende.....şimdilik bi yelek örmeye başladım bakalım o bitecek inşlh...

Nisan anneleri slmlar,
Nasılsınız?
Jnaz perde çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
hoşgeldin canımm
ben çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
sağol ayrıca
jnazcım çok güzel olmuş.ellerine sağlık ben bayıldım valla
beğenmene çok sevindim canımyaa

ruzenincim sağolasın canımm
biraz meraklıyımdır tatlım bide bi yerde bişey görsem neden yapmayayım diyorum evde de olunca vaktimide değerlendirmiş oluyorum
evde makine olması da çok iyi canım
hadi bakalım bitirde görelim miniğimizin yeleğini

bebegcim testin sonuçları iyi çıkmış canım çok sevindim ne güzel ya inşalh hep böyle güzel haberler alırızzzzzzz

jnazcım dun senı gorup soramadım ben lısteye kendımı nasıl ekleyebılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…