2010 Nisan Anneleri

nazcımmm ellerine sağlık canım süper olmuş.. benim pek böyle becerilerim yok keşke olsaydı.

iyi akşamlar arkdaşlar hepinize.. bebişlerinize iyi bakın.a.s.a.s.

YAZGÜLÜM canım bugün doktora gitmişsin.moralin bozulmuş biraz canım heralde.bence iyi bir doktora git canım.doktordan doktora o kadar şey değişebiliyor ki.........bence bi doktora daha git ve stres yapma dicem ama biliyorum yapıyosundur.sakin ol emi tatlım.bunlar doktordan doktora değişebilen durumlar.birinin dediği diğerini tutmuyor

kızlar merhaba ben geldim..bugünde benim haylazım beni darlatıo :ecrin_bebek: 2-3 gündür böyleyim büyüdükçe sanırım sorunlar da artıyor.aman yeterki onlar ii olsun biz rahatsız olmaya razıyız diyorum kendime kendime öle deilmi?

buarada yazgülü doktorun sölediklerine çok şaşırdım canım.ama sen psikolojini bozup kendine de bebeğe de zarar verme sakın.ii şeyler düşün ii şeyler olsun hep bunu derim
ben.arkadaşların dediğine katılıorum ii bi doktora daha görün bol bol dua et canım..

nazcımmm ellerine sağlık canım süper olmuş.. benim pek böyle becerilerim yok keşke olsaydı.

iyi akşamlar arkdaşlar hepinize.. bebişlerinize iyi bakın.a.s.a.s.
canım benimyaa siz beğendikçe daha da bi mutlu oldum :)
cidden çok kolay yapması sende yapardın eminim
iyi akşamlar sana da canım bebişinede kendine deçokk iyi bak olur mu

tmm JNAZCIM vereyım yazarsan sevınırım ben yokum cunku......:gitme: sat tarıh:29 hzıran ...beklenen doğum:4 nisan hanıle kalmadan once kılo 54.....sımdıden sagol.

jnaz perdeye bayıldım. bebek odası takımını beyaz almayı düşünüyorum. Beyaz lı pembeli böyle bir perde de çok hoş olacaktır. Ama o beceri bende de yok. bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyor. Eline sağlık:))

kızlarr ben şimdi çıkayım daha yemek yapacağım
geçmişi okuyamadım malesef
öpüyorum sizi kendinize bebişlerinize çok iyi bakın

canım ense kalınlığım ve test sonucum her iki doktora göre de çok güzel şimdi 3. bi doktor araştırıyorum ama burda güvenebileceğim bi 3. doktor yok sanırım işin garibi detaylı ultrason da yok ne yapcamızı şaşırmış durumdayız büyük bi ihtimal antalya ya gidicem başka çarem yok

haklısın tatlım ya birinin dediğini diğeri yalanlıyor yok öyle bişey diye bu sefer öbürki ortaya başka bişey çıkartıyor valla ne yapcamı kime inancamı şaşırmış bi durumdayım :1no2:

Yazgülüm ultrason cihazından cihazına bile görüntü çok değişiyor. ıyi bir doktor ve iyi bir cihazda bebeğinin durumunun çok iyi olduğu haberini alacaksın.
Bazen ultrasonda tahlillerde yanıltıcı olabiliyor. Bebişin ve kendini üzmemeye çalış.

yazgülüm canım kendini daha çok dertlendirme ,böle yanılmaları,hatalı söylemleri okadar çok duyuyoruzki,içimden bir ses bebişin çok sağlıklı diyor,sen kendini sıkma ki oda içerde kasılmasın...eğer en mantıklısı antalyaya gitmense canım biran önce git,gitki için ferahlasın.....dualarımız seninle ve küçük meleğinle,rabbim yardımcın olsun.....

erkflz inşallah canım yaaa sonuç sizin dediğiniz gibi olur dualarınıza ihtiyacım var senağlama

Canım dualarımız seninle.:Saruboceq:
Bu tip yanılmalar hamileliklerde hep duyuluyor, üzme kendini. Alanında gerçekten iyi bir doktor araştır emin ol bazen doktorlar gereksiz efamlar yaratıyor.

ya kızlar yemek programı seyredemiyorum artık herşeyicanım çekiyor. Sonra geçiyor( Bu arada 1 adet kivi günlük c vitamini ihtiyacımızın tamamını karşılıyormuş. Ben şimdi kocişe sipariş verdim almaya gitti canım:))

nazlıcım ben yemek programı izlesem kesin kapılardan sığamam,ama nedense yemek yapmak içimden gelmiyor...bugün pazara çıktım yemek yapayım dedim o soğan kokusu beni mahvetti,yapamadım....kaç zamandır aklımda sütlaç var yapıcam diyroum üşengeçlikten oda kalıyo....ben kivi,çilek maalesef yiyemiyorum çocukluğumda nedense tiksindim heralde zaten kiviyi tutamıyorum bile.....valla tüketin kızlar yiğenlerime vitamin olsun.... geçen doktorum kemik suyuna çorba içmemi önermişti,kemiğin içindeki ililkte bulunan özler bebeğin gelişimi açısından çok vitamin doluymuş bak kasabada uğruycaktım unuttum .....

işte bende onu yiyemem oldum olası etle aram ii olması bi evlendikten sonra biraz biraz yemeye başladım. Ama o kemik suyu beni aşar:))) Bende yemek yapmıyorum sağolsun dükkanda yapan çalışanım hatta şimdi arayıp akşam yemeği için çağırdı:))) oraya gidicem. Ama çok iştahım yok kiloda almıyorum bu arada tablo yapan biri kilo takip tablasu yapabilirmi???

kızlar cuma gününe bi doktordan randevu aldım bi arkadaşım tavsiye etti yeni başlamış burada göreve birde onun fikrini alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…