- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
beğenmene sevindim tatlımevet JNAZ perden ck gzl olmuş.
jnazcım dun senı gorup soramadım ben lısteye kendımı nasıl ekleyebılırım.
canım benimyaa siz beğendikçe daha da bi mutlu oldum :)nazcımmm ellerine sağlık canım süper olmuş.. benim pek böyle becerilerim yok keşke olsaydı.
iyi akşamlar arkdaşlar hepinize.. bebişlerinize iyi bakın.a.s.a.s.
jnaz perdeye bayıldım. bebek odası takımını beyaz almayı düşünüyorum. Beyaz lı pembeli böyle bir perde de çok hoş olacaktır. Ama o beceri bende de yok. bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyor. Eline sağlık:))
canım ense kalınlığım ve test sonucum her iki doktora göre de çok güzel şimdi 3. bi doktor araştırıyorum ama burda güvenebileceğim bi 3. doktor yok sanırım işin garibi detaylı ultrason da yok ne yapcamızı şaşırmış durumdayız büyük bi ihtimal antalya ya gidicem başka çarem yokyazgülüm cnm 2li testin nasıl çıkmıştı.birde detaylı usg girmeni öneririm.detaylıda herşey daha net ve kesin oluyor.3.bi dr da görünsen.cnm üzülme inşallah bebeğin çok sağlıklı olacak.[/B]
YAZGÜLÜM canım bugün doktora gitmişsin.moralin bozulmuş biraz canım heralde.bence iyi bir doktora git canım.doktordan doktora o kadar şey değişebiliyor ki.........bence bi doktora daha git ve stres yapma dicem ama biliyorum yapıyosundur.sakin ol emi tatlım.bunlar doktordan doktora değişebilen durumlar.birinin dediği diğerini tutmuyor
erkflz inşallah canım yaaa sonuç sizin dediğiniz gibi olur dualarınıza ihtiyacım var senağlama
ya kızlar yemek programı seyredemiyorum artık herşeyicanım çekiyor. Sonra geçiyor( Bu arada 1 adet kivi günlük c vitamini ihtiyacımızın tamamını karşılıyormuş. Ben şimdi kocişe sipariş verdim almaya gitti canım:))
nazlıcım ben yemek programı izlesem kesin kapılardan sığamam,ama nedense yemek yapmak içimden gelmiyor...bugün pazara çıktım yemek yapayım dedim o soğan kokusu beni mahvetti,yapamadım....kaç zamandır aklımda sütlaç var yapıcam diyroum üşengeçlikten oda kalıyo....ben kivi,çilek maalesef yiyemiyorum çocukluğumda nedense tiksindim heralde zaten kiviyi tutamıyorum bile.....valla tüketin kızlar yiğenlerime vitamin olsun.... geçen doktorum kemik suyuna çorba içmemi önermişti,kemiğin içindeki ililkte bulunan özler bebeğin gelişimi açısından çok vitamin doluymuş bak kasabada uğruycaktım unuttum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?