2010 Nisan Anneleri

merhaba yosun hoşgeldin

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

hoşbuldum canım.Senin msg ni okudum üzüldüm ARKADAŞLARIDA DEDİĞİ GİBİ KENDİNİ VE BEBİŞİ SIKINTIYA SOKMA CANIM BENİM.BAŞKA DOKTORA GİT YARIN.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİCEZ
Şeniz

mrb kızlar nasılsınız;?bebısler ıyıdır ınş.yazgulunu okuyunca cok uzuldum.ama uzulmek fayda saglamıyor.tam tersıne guclu olmalı baska careler aramalı.oda oyle yapmış doktor bulmuş

Biktim bu trendy isim arastirmasindan KIZIM OLURSA INSALLAH adini IZMIR koymak istiyorum özledigim asik oldugum sehir fikir verin lütfen neden olmasin degilmi

mrb kızlar nasılsınız;?bebısler ıyıdır ınş.yazgulunu okuyunca cok uzuldum.ama uzulmek fayda saglamıyor.tam tersıne guclu olmalı baska careler aramalı.oda oyle yapmış doktor bulmuş
merhaba canım hoşgeldin.

Biktim bu trendy isim arastirmasindan KIZIM OLURSA INSALLAH adini IZMIR koymak istiyorum özledigim asik oldugum sehir fikir verin lütfen neden olmasin degilmi
gönlünden ne geçiyorsa onu koy bence.Eşinin fikri ne?

o sacma buluyor erkek olursa birdahaki sefere antakya koyalim diyor o zaman millet de dalga geciyor bari van koyunda number van olsun diyorlar ;(((

(( ama eşinle hemfikir olduğun bir isim olsa her ikinizde mutlu olursunuz canım.kaydirigubbakcemile5

kızlar bu yazılarınızın altındakı lınklerı nasıl koydunuz bız yapamadık

kızlar bu yazılarınızın altındakı lınklerı nasıl koydunuz bız yapamadık

canım önce bizim tickerlardaki adrese gidiyorsun.pregnancy var.onu tıkla sonra son adet tarihini ve beklene doğum tarihini yaz.Aşağıda resim çikıyor.sağ tuş yapıp özelliklerden http diye başlaya linki profilini düzenlediğin yerin en altındaki boşluğa yapıştırıyorsun.Kolay gelsin.

ben çocuğa konulan şehir isimlerini pek sevmiyorum.
niye bilmiyorum ama bana inanılmaz itici geliyor.
milyon tane isim varken gidip tam manasını bile bilmeden sırf güzel bir şehir diye yeni doğan bebeğe şehir ismi koymak.ne biliimm arkadaşım alınma sakın haa bu benim fikrim.bir zamanlar bi dans programında bi kızın adı İZMİR iDİ.ilk kez orada duymuştum birine şehir ismi verildiğini.sonra okan bayülgen kızının adını istanbul koydu.demek ki konulabilirmiş .önemli olan senin beğenmen ve karar vermen cnm.

Kızlar yaprak dökümünü izleyim ben görüşürüz.öpüldünüz.a.s.

ben ancak gelebildim... herkes yaprak dökümü izlemeye gitmiş sanırım :)))

kızlarr ben bugünlerde önceki kadar boş olamıyorum nedense... kızımı okula bıraktıktan sonra hergün bi iş oluyo mutlakaa ee akşam da yemek,bulaşık,ödev derken... yoğunuz vlla :))) neyse gündüz kaçırdıklarıma göz gezdiriyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…