2010 Nisan Anneleri

diğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok
canımm.. çok üzmüşsün kendini de bebeğini de ... kıyamam nolurrr... baksanadoktorun birinin dediği diğerini tutmuyoo.. bence de 3. dr. görünmek en iyisi olucak.. vee inanıyorum kii senin minik kuzunun sağlıklı sorunsuz bi bebiş olduğu anlaşılıcak ... o anki duruşu,ultrasonun kalitesii.. hepsi etkileyebilir bunu cnmm... cuma günü hayırlı haberlerle dönüceksin inş.. canımmm.. iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
KIZLAR, alakasız bir soru sormak istiyorum; eşinizin attığı her adımdan haberdar olmak istermisiniz?(WC hariç :) )
hayır tabikii... neden her attığı adımdan haberdarolayım kii... ne gerek var yanii.. insanların eşinden de olsa bi özeli olmalıı.. ne biliimm. bana da güvensizlikmiş gibi geldi...
canımm.. üzme kendini ve bebişinii nolurr.. takma kafanaa.. bakk ev arıyomuşsunuzz.. inş.. en kısa zamanda hayırlısıyla ayrı bi eviniz olucaktırr.. ve eşin ve çocuklarınla daha mtlu,huzurlu olucaksınız... gönlünü ferah tut cnımmm opuyorumnanaktan sıkıntını özelden de paylşmak istersen yapabileceğim bişey olursa memnun olurum cnımm.. bazen paylaşmak da rahatlatıyo insanıı kaydirigubbakcemile5
bebegcim testin sonuçları iyi çıkmış canım çok sevindim ne güzel ya inşalh hep böyle güzel haberler alırızzzzzzz
saol cnımm.. inş. tatlımm... aminn.. hep güzel haberler getirelim bu topiğe kaydirigubbakcemile5
kızlar cuma gününe bi doktordan randevu aldım bi arkadaşım tavsiye etti yeni başlamış burada göreve birde onun fikrini alıcam
en iyisini yapmışsın cnımm... inş. cuma günü hayırlı aberlerledön cnımm... :Saruboceq:
hayirli geceler herkese herkes yaprak dökümü basinda sanirim
iyi gecelerr güzelimm.. bende izliyorum ama kaçırdıklarımı da okudum bu aradaa.... nasılsın cnımm? biraz üzülüp gerilmişsin.. şimdi daha iyisin inş.. opuyorumnanaktan

sagol bebegcim
ben inanki 5 senedir üzülüyorum kendimi frenliyorum ama olmuyor
cok zor dönemler atlattim ama atlatamadigim daha cok sey varmis
bilmiyorum acaba gecmisimde cok büyük hatalarmi yaptimda allahim bana bu aile gibi birilerini nasip etti
ama esimden allah razi olsun arkamda
ama o cogunu duymuyorki iste gücte oluyor
ailesinden nefret ettigim kadar cok seviyorum esimi
neyse be sende üzülme simdi
ayrica azcik gezdim tozdum kendime geldim

ben çıkıyorum arkadaşlarr.. uyku bastırdıı... ikili testimin hevesiy veheyecanıyla dualar eşliğinde saat7 de yollara düşünce tabii.. uyku gelmesi normall.. öptüm herkesii.. iyi gecelerrr....

batuhanım... canmmm rabbimden sana bol bol huzur diliyorum ... canımm en azından eşinle sorunun yokmuş... bi çaresi bulunur elbett... sıkma canını bebeğimm.... dua et bol bol.... dualarım seninleee....

canım üzme kendini bu kadar inşallah biran önce ayrı eve taşınırsınız sende rahat edersin 5 yıl durmuşun onlarla daha ne istiyolar senin yerinde başkası olsa dayanamazdı evde olanlara senin için dua edicem inşallah herşey güzel olur:1hug:

kızlar merhaba nasılsınız iyi geceler bende yine kyınvalidemlerdeydim yeni geldik malum yardım ediyorum hacılığa gidecekler cumaya o yüzden pek uğrayamıoyorıum bu aralar

bebegciğim canım gözün aydın testin güzel canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eğler inşallah amin

batuhanım... canmmm rabbimden sana bol bol huzur diliyorum ... canımm en azından eşinle sorunun yokmuş... bi çaresi bulunur elbett... sıkma canını bebeğimm.... dua et bol bol.... dualarım seninleee....

sagolun kizlar sizden destek aldigimi bilmek bile yetiyor bana canlarim
ev bulmam icin bana dua edin canlar

zeyracim hosgeldin canim

sagolun kizlar sizden destek aldigimi bilmek bile yetiyor bana canlarim
ev bulmam icin bana dua edin canlar

zeyracim hosgeldin canim

hoşbuldum canım benim geçmişi yeni okuyorum canım canını sıkma tatlım inşallah herşey düzelir bitanem benim rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem:Saruboceq:

slm arkadaslar nasilsiniz bu yazilarinizin altindaki linki nereden yapiyosunuz biriniz anlatsin yaa

meraba canım hoşgeldin kısaca anlatayım googledan hamilelik tickerları diye arat çıkan sayfada tıckerını oluştur en sonunda sana bir adres veriyolar sonda htpp diye başlar bunu kopyala sonra kadınlar k. kullanıcı panline gir orada kilo takip çizelgesine kopyala canım umarım anlatabilmişimdir birazda olsa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…