kuzum iki doktora gidiyorum ya ben bugün baştan beri gittiğim doktoruma gittim neyse muayene etti dedi ki küçük bi terslik var bebeğin bacağının biri kısa daha sık kontrole geleceksin dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı oooff yaaaaaaaaaa
canımm.. çok üzmüşsün kendini de bebeğini de ... kıyamam nolurrr... baksanadoktorun birinin dediği diğerini tutmuyoo.. bence de 3. dr. görünmek en iyisi olucak.. vee inanıyorum kii senin minik kuzunun sağlıklı sorunsuz bi bebiş olduğu anlaşılıcak ... o anki duruşu,ultrasonun kalitesii.. hepsi etkileyebilir bunu cnmm... cuma günü hayırlı haberlerle dönüceksin inş.. canımmm.. iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktandiğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok
hayır tabikii... neden her attığı adımdan haberdarolayım kii... ne gerek var yanii.. insanların eşinden de olsa bi özeli olmalıı.. ne biliimm. bana da güvensizlikmiş gibi geldi...KIZLAR, alakasız bir soru sormak istiyorum; eşinizin attığı her adımdan haberdar olmak istermisiniz?(WC hariç :) )
canımm.. üzme kendini ve bebişinii nolurr.. takma kafanaa.. bakk ev arıyomuşsunuzz.. inş.. en kısa zamanda hayırlısıyla ayrı bi eviniz olucaktırr.. ve eşin ve çocuklarınla daha mtlu,huzurlu olucaksınız... gönlünü ferah tut cnımmm opuyorumnanaktan sıkıntını özelden de paylşmak istersen yapabileceğim bişey olursa memnun olurum cnımm.. bazen paylaşmak da rahatlatıyo insanıı kaydirigubbakcemile5sagolun kizlar haklisiniz ama yapacak baska bir mesguliyetim yok
ayrica esimle degil sorunum
ailesi ile hemde okadar nefret ediyorumki inanamazsiniz hepsinden birde bir oturdumu
gerisini siz düsünün
kimse kalmadi etrefimda herkesi kacirdilar
kayinpeder kari kiz pesinde
kaynana dersen herkesi hastayim demekten bunlatiyor ve haliyele kimse gelmiyor yanima
sizi esiniz kayin pederi yolda izde kadin kiza bakan bir arkadasinizin evine gönderirmi ?
saol cnımm.. inş. tatlımm... aminn.. hep güzel haberler getirelim bu topiğe kaydirigubbakcemile5bebegcim testin sonuçları iyi çıkmış canım çok sevindim ne güzel ya inşalh hep böyle güzel haberler alırızzzzzzz
en iyisini yapmışsın cnımm... inş. cuma günü hayırlı aberlerledön cnımm... :Saruboceq:kızlar cuma gününe bi doktordan randevu aldım bi arkadaşım tavsiye etti yeni başlamış burada göreve birde onun fikrini alıcam
iyi gecelerr güzelimm.. bende izliyorum ama kaçırdıklarımı da okudum bu aradaa.... nasılsın cnımm? biraz üzülüp gerilmişsin.. şimdi daha iyisin inş.. opuyorumnanaktanhayirli geceler herkese herkes yaprak dökümü basinda sanirim
ben çıkıyorum arkadaşlarr.. uyku bastırdıı... ikili testimin hevesiy veheyecanıyla dualar eşliğinde saat7 de yollara düşünce tabii.. uyku gelmesi normall.. öptüm herkesii.. iyi gecelerrr....
iyigecelerr:a015:
sagol bebegcim
ben inanki 5 senedir üzülüyorum kendimi frenliyorum ama olmuyor
cok zor dönemler atlattim ama atlatamadigim daha cok sey varmis
bilmiyorum acaba gecmisimde cok büyük hatalarmi yaptimda allahim bana bu aile gibi birilerini nasip etti
ama esimden allah razi olsun arkamda
ama o cogunu duymuyorki iste gücte oluyor
ailesinden nefret ettigim kadar cok seviyorum esimi
neyse be sende üzülme simdi
ayrica azcik gezdim tozdum kendime geldim
batuhanım... canmmm rabbimden sana bol bol huzur diliyorum ... canımm en azından eşinle sorunun yokmuş... bi çaresi bulunur elbett... sıkma canını bebeğimm.... dua et bol bol.... dualarım seninleee....
canım üzme kendini bu kadar inşallah biran önce ayrı eve taşınırsınız sende rahat edersin 5 yıl durmuşun onlarla daha ne istiyolar senin yerinde başkası olsa dayanamazdı evde olanlara senin için dua edicem inşallah herşey güzel olur:1hug:
sagolun kizlar sizden destek aldigimi bilmek bile yetiyor bana canlarim
ev bulmam icin bana dua edin canlar
zeyracim hosgeldin canim
slm arkadaslar nasilsiniz bu yazilarinizin altindaki linki nereden yapiyosunuz biriniz anlatsin yaa
zeyra tsk ederim canim ugrasiyim baken becerebilicekmiyimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?