2010 Nisan Anneleri

bak şimdi önce bu linke gir
Pregnancy countdown ticker
sonra aşağıya kadar in orda change the ticker yazan yer var zaten doldurulması gereken yerler görürsün sonra
gün ay yıl olan yere bebişin doğacağı tarihi yaz örn nisanda doğucak 17 april 17 2010 ok
sonra heading yazan yere meleğim bebeğim vs.yazılar sonra renklari seç ve okeyle see it yazan yerden buraya kadar kolay
bundan sonrası karışık:) açılan sayfada linkler var bir sürü ilk resmin altında iki kutucuk var içinde linkler var ikincisinde img ile başlayan ve img il biten yer var o arayı img leri almadan sadece http ile başlayıp 2010 png ile biten yeri kopyalayıp kullanıcı panelinden profil e girip en alttaki kilo çizelgesi yazan yere yapıştır kolay gelsin takılırsan tekrar sor ok eğer yapamazsan olurmu bilmiyorum ama sen bilgileri ver ben sana yapıp linki yollarım ama dediğim gibi öyle olurmu bilmiyorum sen dene bi ok

hanımlar günaydınn
günü ben açtım galiba
yepyeni gün size tüm güzellikleriyle gelsin
6.45 den beri ayaktayım eşimi yolladım işe
ben bugün kızımın hareket ettiğini hissetmek istiyorum bir arkadaşım 18.haftada artık çok net hissetmeye başladığını söyledi ama artık sabırsızlanıyorum 3-4 haftada hissederiz heralde artık.

günaydın herkese......nasılsınız güzel nisan anneleri*ben bi kahvaltı edip geleyim

hanımlar ben yoğurt yaptım dün evlendiğimde ik sene yapıyodum sonraları yapmamıştım ama nefis olduu bebişime antrenman olsun diye artık yeniden başladım:)

hanımlar ben dışarı çıkıyorum biraz gezmek istiyorum dönünce neler yaptığımı anlatırım.
görüsürüzz

günaydın kızlarr... herkesee güzel bir gün diliyorumm... sabah eşimle yeedim bişiyy.. şimdi karnımı doyuriiiopuyorumnanaktanm gelicemm...

günaydın kzılar öle heyecanlıyım ki yarım saat sonra bebişimi görcem cinsiyetini öğrencem inşallah.mutlu haberlerle dönecem buraya inşallah...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…