2010 Nisan Anneleri

Büyük geçmiş olsun.

canım doktora nezaman gıdıceksın gıdıp bı gorunseydın keske

zaten yarın gidicektik.
eşimin bugün işleri var o yüzden yarın gidicez..
ama ilerleyen saatlerde şikayetim olursa giderim tabi...
umarım herşey yolundadır....
çok midem bulanıyo zaten bi de heyecan yaptım şimdi..

Canım bende crın ısmını cok begenıyorum ve onu dusunuyordum ama anlamı kotu oldugunu gorendım oyuzden vazgectim tuana ıstıyorum şimdi kızım olursa

allahım korusun yavrularımızı

Evet ecrin kulağa hoş geliyor.Benimde hoşuma gidiyordu ama madem anlamı kötü listeden çıkarırız.:)

Kıslar yaww yarın doktora gıdıcektık ıptal oldu eŞımın acıl ısı cıktı Çarsamba olucak kısmetse neyse vardır bundada bı hayır

Evet ecrin kulağa hoş geliyor.Benimde hoşuma gidiyordu ama madem anlamı kötü listeden çıkarırız.:)

ya aslında yasin suresinde geçiyo mukafat karşılığıyla zaten bi anlamı ücret diğeri ahiretteki sevaplarımız gibi birşeymiş ama kafam karıştı çok beğenmiştik bu ismiiii

Saolasın nazcım ben iyiyim.Çok şükür bulantım falanda yok.Bel ve kasık ağrılarını saymazsak.Yaz günü sıcak ve çalışıyorum mecburen.Sen nasılsın?

Kızlar ilaç ne kullanıyorsunuz.Ben sadece elevit pronatal ve progesteron 200 mg kullanıyorum.

bana doktor sadece folbiol diye bi folik asit verdi...
başka da bi ilacım yok.
ama yarın doktora gidicem bakalım başka vericekmi...

banada şimdilik sadece folbiole devam et dedi haftaya testler yapılacak ona göre verir belki ama ilaçlar elevit falan 12ci hafta başlıyomuş

Ben tedaviye başlarkan tüm testleri istemişti dr.Yine kan sayımı falan istedi keseyi görmeye gittiğimizde.

Kızlar doktor sızden herhangı bı test ıstedımı

ben hamilelilten evvel kızamıkçık ,toksoplazma, tsh t3 t4 ,akş idrar tahlili kültür yaptırmıştım haftaya gittiğimde yine akş tsh t3 t4 idrar isteyeceğiz dedi birde annemde ve ananemde diabet olduğunu duyunca 50 gr şeker yüklemeside yaparız dedi bakalım

Bende tedavıden once yaptırmıstım bakalım Çarsamba gıdıcez herhangı bırsey ıstıcekmı ılk defa gıdıcem cunku transferımı yapan doktoruma

Transferi yapan dr gel demişti ama sanırım ben gitmeyeceğim.Eski kadın doğumcuma başladım kontroller için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…