2010 Nisan Anneleri

kızlar merhaba benımde oglum olucak insallah hayırlısıyla kucagımıda alırsam adı demir olacak...

slm kızlarr... eve ancak girebildim... ne işler becerdim bi bilsenizz... :)))

okuldan sonra sağlık ocağına gittim,kayıt oldum... çok iyi ilgilenilder.. 10 kasımda gel dediler bi kart verdiler... sabah gidicekmişim o zaman idrar ,kan tahlilleri yapılcakmış... kalp atışlarını da dinleticekler zemuszemus hıı bu arada 3 kilo almışım hamiş kaldığımdan beri.. gerçi ilgilenen ebe çok normaldedi amakilo almak istemediğimden çok üzüldüm desem mafoldumben neyse.....
okula geç kalıcaz diye acele ederken akşam yaptığımız ödevi evde unutmuşuz ... tabi ben okuldan direk sağlık ocağına gittiğim için ancak eve 3 de girdiğimde gördüm bunu.. veee kızımın üzülceğini tahmin ettiğimden hemen alıp okula gittim... yemek saatine yetiştim.. tam zamanında dedi öğretmen.. tam panoya asıcakmış gelen ödevlerii.. şimdi de eve girdim... bişeyler atıştırıyorum... daha ütü yapıcamm... akşam anneme gidiceğimiz için evde iş kalmaması lazım.. çamaşır toplayıp katlanıcakk akannehir 5 buçuğa kadar yetişir inş...

birperi.. çok sevindim cnım cinsiyetini öğrenmene.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

:))) bak birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var bende 2 ismi çok severdim ama eşim istemiyor. senin dediğin de doğru resmi kurumlarda sorun olur ondan da vazgeçtim:)

rabia_fatma... ve ilke_nur... kızlar oğluşlarınız hayırlı olsunn.. rabbim sağ salim kucağınıza kavuştursun inş...

doktora gidicek olanlarr inş. ben evden çıkmadan gelip yazarlar hayırlı haberlerini.. anneme gidince ancak gece girebilirim çünkü...

kızlarr benim pc açık ama ütü yapıcam birazcık... gelirim birazdann...

kızlarr isim konusuna girmişsiniz... bizim eşimle henüz bir kararımız yokk... yani cinsiyetimiz kesinleşmeden konuşmayalım o konuyu demiştik.. nasılsa daha aylaaarrr varr..

ama kızım kararını çoktan vermişş.. :))) kızımın adı EDA... kardeşi kız olursa ECE.. erkek olursa da EGE istiyo... :)))

bakalım babamız isim konusunda son dakika golü atıp bizim istemediğimiz bir isimde tutturmazsa :))))))

sağol tatlım seninde haberini bekliyoruz merakla.. kolay gelsin buarada fazlada yorma kendini ve beişini canım :CüvCüv:

merhaba kızlar herkese selamlar bebeğim ve benden
cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun hasta olanlarada geçmiş olsun doktora gideceklerede hayırlı haberlerle dönmelerini nasip etsin
oğlumda grip olmuş onu sağlık ocağına götürdüm herzaman gittiğim doktorum var çok güzel bakıyor bende dedim grip için bişey yazarmısınız bana dedim yalnız hamilelik var dedim kaç aylık dedi 3,5 dedim neden gelmedin geç kalmışsın git kayıt yaptır dedi yaptırdım baktı numaramı aldı falan 12 haftalık iken gitmek gerkiyormuş mutlaka hemşire dediki seni çağırdığımda mutlaka gelmelisin sorun çıkmasın dedi olur dedim aile hekimimizde bana ilaç yazmadı koca karı ilaçları ile geçirmeye çalış griplerin yanına gitme çok kötü olursan gel göreyim öyle ilaç yazayım dedi ii bi doktor ahh bide bebeğimin kalp atışını duysaydım kiloda almamışım hala 80 kiloyum şimdilik bu kadar kendime şimdi ms gibi ıhlamur kaynatayım içeyim belki kendime gelirim

ilke_nur.. cum cnm bakalım inş. bi dahaki kontrolümde kesinleşir bizimde cinsiyetimiz..

dr. aradım sabahtan... üçlü için kasımda gel demişti ama gün vermedii.. 16 - 17 -18 . haftalarda gelebilirsin dedii.. bende kesinleşir hem diye 17. haftada gideyim diyorum.. bakalım dayanabilirsem :))))

kızlar bız geldık.oğlummmmuzzzzz gelıyor..ve hersey yolunda cok şükür .kıpır kıpırdı.vıdeo ya aldık.ınsan soyledıklerını unutuyor dr un boylece sakın kafayla dınleyebılıyosunnn.

ılke nur cum bugun ıkımızde erkek oldugunu oğrenmısız. benımmoğlışumda 160 gr sızınkıler kac tı tabı ben 16+4 um

hayatsn... gözün aydın canım.. oğlun hayırlı evlat olur inş.. herşeyin iyi olmasına sevindim... darısı diğer dr. giden arkadaşların başına...

kızlarr ben çıkıyorum artıkk.... ütümü ve diğer işlerimi bitirdim... giyinip süsleniyim... okuldan anneme gidicem zemuszemus kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... öptüm herkesii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…