2010 Nisan Anneleri

kızlar bız geldık.oğlummmmuzzzzz gelıyor..ve hersey yolunda cok şükür .kıpır kıpırdı.vıdeo ya aldık.ınsan soyledıklerını unutuyor dr un boylece sakın kafayla dınleyebılıyosunnn.

aaa canım yeni gördüm tebrik ederim oğluşun hayırlı olsun oğluşlar artıyor gittikçe..:dance:

ilke_nur,fatma-zehra ve hayatsn oluşlarınız hayırlı olsun.Sağlık bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.Haceroğuz geçmiş olsun canım.

kızlar doktor bana ne dedi biliyormusun herşey yolunda hiç bir sorun gözükmüyor dedi ama benim aklım yine bi sürü ? dolu
bu arada cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun hepinize

kızlar doktor bana ne dedi biliyormusun herşey yolunda hiç bir sorun gözükmüyor dedi ama benim aklım yine bi sürü ? dolu
bak canım boşuna üzmüşsün kendini.Şeniz.çok sevindim bebişinin iyi olduğuna.

kızlar bız geldık.oğlummmmuzzzzz gelıyor..ve hersey yolunda cok şükür .kıpır kıpırdı.vıdeo ya aldık.ınsan soyledıklerını unutuyor dr un boylece sakın kafayla dınleyebılıyosunnn.

canım tebrik ederim seni,bir oğluşumuz daha geliyormuş çok sevindim.....

canım çok sevindim inanki,hamdolsun bak bişiyciği yokmuş....üzme bundan sonra kendini olurmu bebişine iyi bak....

kızlar bebişimin yeleği bitti bugün akşam dikeyim ,birde bugün iki yelek geldi hediye çok sevimliler çok sevindim......valla daha örmeme gerek kalmadı kızlar birsürü örgülerimiz oldu....yarın eklerim ciciler bölümümüze.....

selam kizlar gecmise söyle bir göz attim sanirim herkesler iyi cok sükür valla bizde iyiyiz bugun pskologa gittim zaten bir süredir gidiyorum
dertlestim konustum geldim iste

oglusun hayirli olsun canimopuyorumnanaktan

seninde oglusun hayirli evlat olsun insallah canimopuyorumnanaktan

bosuna üzmüsün kendini canim
insallah dahada güzel olacak herseyopuyorumnanaktan

oğlan anneleri
hayırlısıyla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza
tabii kız anneleride

amin canim
sende kendini fazla üzme insallah hersey yolundadir
artik doktorlarada fazla güven kalmadi
allahtan baska kimseye inanmiyorum
o ne derse o olacaktir opuyorumnanaktan

canım bitince hemen resmini koy bakalım belki örneğini alırım hehe: ))))

tabi koyarımda ne zaman biter bilmiyorum uzun sürebilir biraz büyük olucak biraz örsün ben bitmemiş halini koyarım örnek için fikir olur
örneğin adıda nohut örneğiymiş:)beyaz yapıcak

tabi koyarımda ne zaman biter bilmiyorum uzun sürebilir biraz büyük olucak biraz örsün ben bitmemiş halini koyarım örnek için fikir olur
örneğin adıda nohut örneğiymiş:)beyaz yapıcak

valla örnek olarak hiçbi bilgim yok canım ama güzel olursa bende anneme yaptırırım....evet canım örnek olarak koyda bakalım fikir olsun....

BEKLİYORUZ YENİ CİCİLERİNİZİkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…