kızlar bız geldık.oğlummmmuzzzzz gelıyor..ve hersey yolunda cok şükür .kıpır kıpırdı.vıdeo ya aldık.ınsan soyledıklerını unutuyor dr un boylece sakın kafayla dınleyebılıyosunnn.
aaa canım yeni gördüm tebrik ederim oğluşun hayırlı olsun oğluşlar artıyor gittikçe..:dance:
bak canım boşuna üzmüşsün kendini.Şeniz.çok sevindim bebişinin iyi olduğuna.kızlar doktor bana ne dedi biliyormusun herşey yolunda hiç bir sorun gözükmüyor dedi ama benim aklım yine bi sürü ? dolu
bu arada cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun hepinize
kızlar doktor bana ne dedi biliyormusun herşey yolunda hiç bir sorun gözükmüyor dedi ama benim aklım yine bi sürü ? dolu
kızlar doktor bana ne dedi biliyormusun herşey yolunda hiç bir sorun gözükmüyor dedi ama benim aklım yine bi sürü ? dolu
kızlar bız geldık.oğlummmmuzzzzz gelıyor..ve hersey yolunda cok şükür .kıpır kıpırdı.vıdeo ya aldık.ınsan soyledıklerını unutuyor dr un boylece sakın kafayla dınleyebılıyosunnn.
selam kızlarr biz geldikkk :teytey:
bugün doktorteyzemizdeydikk kocişle bebişimizi gördük maşallah çok tatlıydı.oturuyordu yavrum. satı yakalamışız 16+2 deyiz ..130 gr bebeğimizz veeeee bizimde bir oğlumuz oluyorr.. ilk başta garipsedim hep kız istediğim ve hissettiğim için ama çok çabuk alıştım oğluşuma yaa... babasını bir görseydınız usg ye bakarken gözlerı parlıyordu.. bırde dediği çıktıya değmeyın keyfınee.. Allahım herkese nasip et bu duyguyu.. sevgilerin en güzeli bu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oğlan anneleri
hayırlısıyla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza
tabii kız anneleride
benim annemde bugün bebek battaniyesine başladı:))
canım bitince hemen resmini koy bakalım belki örneğini alırım hehe: ))))
tabi koyarımda ne zaman biter bilmiyorum uzun sürebilir biraz büyük olucak biraz örsün ben bitmemiş halini koyarım örnek için fikir olur
örneğin adıda nohut örneğiymiş:)beyaz yapıcak
BEKLİYORUZ YENİ CİCİLERİNİZİkaydirigubbakcemile2kızlar bebişimin yeleği bitti bugün akşam dikeyim ,birde bugün iki yelek geldi hediye çok sevimliler çok sevindim......valla daha örmeme gerek kalmadı kızlar birsürü örgülerimiz oldu....yarın eklerim ciciler bölümümüze.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?