şevval, yaren, ceylin, çiçekbudebe poyraz ismi bence çok güzel bide kaan çok güzel bizimkide erkek olsaydı kaan düşünüyodum önceden ama koyamıycam tabi:))
hep erkek var diye erkek isimleri konuşuyosunuz bizim kızlar nolcak peki:))
kız ismi söyleyin bakalım bana ben
hiç bişeyi beğenemiyorum çok zormuş bu isim koymak en güzeli olsun istiyo insanaklınızda kız olsaydı şunu koyardım dediğiniz falan varmı ??
günaydın 2010 nisan anneleri ve bebişleri a.s.
akşam teyzeme gittik... muhabbet bi iyiydi sormayın... bebişime yelek başladım... daha 3 parmak anca ördüm.. resmini de çektim :))) şimdiden ama bilg. aktaramadm.. kardişim uyansın hmen hallettiricem... akşam teyzemden gelince de annemlerde oturduk.. ailece :)) saat 2 gibi yattık.. uykudan uğrayamadım.. umarım herşey yolundadır..
ben bugün erkenciyim bakalım arkamdan kim gelcek :)))
ymer.. gözün aydın cnımm.. sonunda bir prenses haberi alabildik... :))) herşeyin yolunda olmasına sevindim cnım...
kızlarr ben kahvaltı yapıcam.. gelirim birazdann...
teşekkür ederim canım ama insan ister istemez kafaya takıyor iştebak canım boşuna üzmüşsün kendini.Şeniz.çok sevindim bebişinin iyi olduğuna.
ewet şeker bu 3. doktorcnm çok sevindim.3. bi dr gittin dimi.
bu dr akıl sır erdiremiyorum bazen
sağol canım ewet bütün ölçümleri teker teker yaptı ve bir sorun göremediYAAAA gördün mü çok şükür allah'a. ölçtümü tekrar?
teşekkürler tatlımcanım çok sevindim inanki,hamdolsun bak bişiyciği yokmuş....üzme bundan sonra kendini olurmu bebişine iyi bak....
teşekkürler canımYAZGÜLÜM çok sevindim canım bak doktor herşey normal demiş boşu boşuna üzmüşsün kendini.......
günaydınlar son iş günü yuppiiii
daha dogrusu benim 2 saatim kaldı cumartesi yarım gün çalışıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?