2010 Nisan Anneleri

YAZGÜLÜM çok sevindim canım bak doktor herşey normal demiş boşu boşuna üzmüşsün kendini.......

bugün cinsiyetlerde öğrenilmiş ve hepside erkek.nisan ayı erkek ayı oldu.canım kızlarımız arada kaldı.herkesin gözü aydın arkadaşlar.........

ZEYRACIM kayınvalidenler hacılığa gitmişler,ne güzel.Allahım kabul etsin,bizim içinde dua etsinler canım

şevval, yaren, ceylin, çiçek

günaydın 2010 nisan anneleri ve bebişleri a.s.

akşam teyzeme gittik... muhabbet bi iyiydi sormayın... bebişime yelek başladım... daha 3 parmak anca ördüm.. resmini de çektim :))) şimdiden ama bilg. aktaramadm.. kardişim uyansın hmen hallettiricem... akşam teyzemden gelince de annemlerde oturduk.. ailece :)) saat 2 gibi yattık.. uykudan uğrayamadım.. umarım herşey yolundadır..

ben bugün erkenciyim bakalım arkamdan kim gelcek :)))

günaydın bebeg ben geldim işte arkandan.a.s.
bende erkenciğim benim oğlan uyutmadı sabahın 7 sinde karnım acıktı diye beni kaldırdı.yediğide 2 lokma bişi.:1ninca:öle bi bakınıyım dedim akşamdan beri neler olmuş.ama pek bişi yazılmamış.herkez tv başındaydı galiba.bügün dr gidiyorum 2 li testin sonucunu almaya.inşallah herşey yolundadır.saat 12 ye kadar gelirim yazarım burda sonuçları.HOŞÇAKALIN.hihoyyyt

sütlügayfe.. günaydın cnımm... akşam ben yoktum ya ondan çok yazılmamıştır naniknanik kaydirigubbakcemile3

ikili testin sonuçları inş. çok iyi çıkacakk... güle güle git hayırlı haberlerle gel cnım opuyorumnanaktan

günaydın bebegcimm ve sütlügayfe..

sütlügayfe canım iyi sonuçlarını bekliyoruz inşallah..

bende dünden belli oğluşuma alışmaya çalışıyorum duyan herkes çok seviniyor ayaklarım pek yere basmadı dünn.. eşimi hiç sormayın hediye almış bana yüzük çok şaşırdım :asigimpuyorumnanaktan hiç düşünmemiştim doğumda bekliyordum ben.

günaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)

ymer.. gözün aydın cnımm.. sonunda bir prenses haberi alabildik... :))) herşeyin yolunda olmasına sevindim cnım...

kızlarr ben kahvaltı yapıcam.. gelirim birazdann...

günaydın kızlar
akşam giremedim bende dün dişime dolgu yapıldı aman allahım ne ağrı ne ağrı başımı kaldıramadım yastıktan çok şimdi daha iyiyim

bak canım boşuna üzmüşsün kendini.Şeniz.çok sevindim bebişinin iyi olduğuna.
teşekkür ederim canım ama insan ister istemez kafaya takıyor işte
cnm çok sevindim.3. bi dr gittin dimi.
bu dr akıl sır erdiremiyorum bazen
ewet şeker bu 3. doktor
YAAAA gördün mü çok şükür allah'a. ölçtümü tekrar?
sağol canım ewet bütün ölçümleri teker teker yaptı ve bir sorun göremedi
canım çok sevindim inanki,hamdolsun bak bişiyciği yokmuş....üzme bundan sonra kendini olurmu bebişine iyi bak....
teşekkürler tatlım
YAZGÜLÜM çok sevindim canım bak doktor herşey normal demiş boşu boşuna üzmüşsün kendini.......
teşekkürler canım

hepinize tekrardan teşekkürler arkadaşlar bazı üzüntüler paylaşıldıkça azalırmış ya gerçekten çok doğru ailem üzülmesin diye kimse bişey söyleyemedim sadece sizlerle paylaştım iyi ki varsınız allah razı olsun hepinizden :enbuyukkk:

ymerr çok sevindim canım sonunda bir prensess haberi daha opuyorumnanaktan inşallah sağlıkla kucağına alırsın annesi..

yazgülüm bitanem şimdi okudum güzel haberini veee çok sevindim bebişimizin sağlıklı olmasına. zaten boşuna korkutmuşlardı bence şimdiden vücutları ile ilgili hesaplama yapmaları çok zormuşş.. herşey gönlünce olur bitanem inşallah..

ruzenin ve ilkenur çok teşekkürler Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

günaydınlar son iş günü yuppiiii
daha dogrusu benim 2 saatim kaldı cumartesi yarım gün çalışıyorum....

kızlarr yeni gelenlerr günaydınlarr...

ben acık uzanıyım.. progestanımı içtim pilot gibi uçuyorum resmenn :bbo:

accık kendime gelince de bebişimin yeleğini örürüm birasçık... evde çok öremem çünkü.. ödevi,okuldu,ev işiydi derkenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…