2010 Nisan Anneleri

hıı bi de kızım sabah diyo kii.. annee kardeşimin yeleğini bitirince baa da örersin demi :teselli: kıskandık sanırım accık.. dedim kızım senin 15-20 tane yeleğin var .. ananemiz sağolsunnn.. ama olsun bu güzel olmuş senin örmeni istiyorum ddii.. annesi çok anlar ya örgüden yavruma da örücem bebeğiminkinden sonraa... :dance:

bebegcim yaww valla görüşemiyoru ,konuşamıyoruz ,ayranmı içtik :)))
özlettin sohbetlerini çok sıkda uğramıyorsun....bu arada benim kız kardeşimde çok kıskandı ,bende dün bebeişin yeleğini bitirdim ve onun için basladım kıyamam bir bakışı vardı içim eridi resmen,ilk gözağrım benim o......

İlke-nur'cum ne güzel bir jest yapmış eşin.Doğuma daha büyük bir hediye gelir artık.opuyorumnanaktan

Daha neler kıskanır:))Doğsunda bir bebiş gör bakalım. gerçi aralarında 7 yaş var ama belli de olmaz.sositososito

günaydın hamişler,
ymer çok sevindim kızıma arkadaş geliyor ha??

Bende bugün çocuk odasını boşaltmaya başladım babasının isteği üzerine:) yavaş yavaş hazırlanmalıymışız. Misafir yatağım, tv sehpam falan vardı orda kullanmadığımız, onlar dükkandaki hazırlayacağımız çocuk odası için oraya gidecek. Birtek o odayı boyayacağız. Bababsı açık lila istedi. Beyaz mobilya düşünüyoruz çünkü. Jnaz'ın yaptığı kirpi perdeden sipariş verdim arkadaşıma. Beyazlı, pembeli yapacak. Ayyyy Ayyyyy çok heyecanlı çokkkkk. Allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi nolur....

[
Günaydın canım.Hoşgeldin.Beyaz mobilya çok şık oluyor.Aminnn inşallah sağlıkla gelirler kucağımıza.

günaydın herkese.nasılsınız *
YMERCİM kızımız geliyomuş ne güzel.bizim oğlanların yanına prenses geliyo hıııııııı...........
NAZLI ÖZGER canım daha erken değilmi oda için.ayyy keşke eşimde düzenleyelim dese ben çoktan hazırımmmmmmmmm

canım bizde oğluşumuza beyaz mobilya beğendik.tam karar vermedik ama büyük ihtimalle beyaz olacak.ikincisi kız olursa ortak renkler olsun istiyoruz

Hoşgeldin canım.Kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum.Sanki biraz kasıklarımda sancı var gibi..Prensesler artıyor hızla maşallahhhh.

Hoşgeldin canım.Kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum.Sanki biraz kasıklarımda sancı var gibi..Prensesler artıyor hızla maşallahhhh.

canım kasık ağrısı zor oluyor.ayaklarını falan mı üşüttün acaba*tabi bebekte büyüyor.geçmiş olsun canım.dikkat et kendini sıcak tut.

[

Günaydın canım.Hoşgeldin.Beyaz mobilya çok şık oluyor.Aminnn inşallah sağlıkla gelirler kucağımıza.

inşallah... rüyamda gördüm gece. ikiz kızım olmuş süt veriyordum:)) hatta bi göğsümden gelmiyor ötekinden de çok geliyor bebiş nefes alıp terar içiyordu:)) Çok güzeldi..

Erken aslında haklısn ama sona bırakınca çok şey birikecek en azından ufaktan boyasını falan yaparız. Bence de ben şimdiye başlardım ama eşim duruyordu. Hazır o istemişken yavaş yavaş yapalım dedik.

canım bizde oğluşumuza beyaz mobilya beğendik.tam karar vermedik ama büyük ihtimalle beyaz olacak.ikincisi kız olursa ortak renkler olsun istiyoruz

bende aynı şeyi düşündüm. bir gün ikincisini düşünürsek diye... Hem pespembe bir oda zaten göz yorar herhalde. Şimdilik beyaz ağırlıklı ufak pembe detaylar düşünüyorum.

ruzenin... ayy sorma canım valla giremiyorum son günlerde.. okuldan dolayı sanırım fırsatım pek olmuyoo.. ama bak bırakıp gidemedim sizi.. başım dööne dööee oturuyorum pc başında... canımcım bak ciciler topiğine ananemize sipariş ettiğimiz cicilerinde fotolarını koydum.. belki beğenene fikir olur diyee.. :))))

yosuncum... ahh canım arada 7 yaş da var ama kıskanırmı dersin.. ne biliim ki kuzum yaa.. inşalah pek zorluk çekmeyizz.. sabah uyandığında ilk işi karnıma elllemek oluyo kızımın ama şimdilik.. inş. ilerde de uyandığı gibi kardeşinin yanına koşar :dance:

hıı yosuncum... yazmıştım dün ama gördünmü bilmem.. dün sağlık ocağına kayıt oldum.. sata göre dün tam 15+0 daydık.. kilomu,tansiyonumu ölçtü aile hekimimizin ebesi.. çok iyi ilgilendi.. kalp sesini de dinletmek isterdim ama 16. haftadan sonra daha net duyuluyo dedi.. 10 kasıma randevu verdi.. sabah aç karna gel de kan-idrar tahlillerini de yapalım dedi.. hıı bide tetanoz aşısını kızında vurdularmı?kaç doz? fln diye sordu.. 2 doz vurmuşardı sanırım dedim.. peki ondan sonra çivi batması fln gibi bi sebeple vuruldunmu hiç dedi.. hayır tabikii. ama vurulcaksın yada gerek yok diye bişey demedi.. 7 sene oldu ya vururlar mı acaba?

bi dahaki gittiğimde kalp sesini dinleticek bana zemuszemus

günaydın kızlar biz kahvaltı yapıyoruz ii olmaya çalışıyoruz griple savaşıyoruz
inşallah sizlerde iisinizdir
bi geçmişi okuyayım azcık

yosuncum.. geçmiş olsunn... kasıklarımda sancı dedin de sabahtan beri sancı şeklinde değil de bööyle bi huzursuzluk bi batmalar var sankii..

hacercim.. geçmiş olsun .... ben yakalanmamak için direniyorum halaa... :jeyyar:

merhaba kızlar
dün misafirim vardı bütün gün evle uğraştım sonra da hazırlıktı falan derken akşam oldu giremedim hiç
bugünde kolumu kıpırdatacak halim yok tabi
bide şu öksürüğüm geçse bu halimede razıyım
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
geçmişi sonra okurum artık

kızlar kalkıyorum ben çok işim var. Rüya tabirlerine baktım da güzel şeyler demiyor pek, benim güzel rüyam için. Allahtan hayırlar dileyelim. Tekrar devam ederim. pc açık zaten biraz toparlanayım gelicem.

Vururlar tabii.Biz daha önce aşısı olanları kaldıkları yerden devam ediyoruz.Bizde sizin ordakilerin uyguladıklarını uyguluyoruz.

günaydın kızlar biz kahvaltı yapıyoruz ii olmaya çalışıyoruz griple savaşıyoruz
inşallah sizlerde iisinizdir
bi geçmişi okuyayım azcık
geçmiş olsun canım.Bol c vitamini almaya gayret et.Bide istirahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…