günaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)
hıı bi de kızım sabah diyo kii.. annee kardeşimin yeleğini bitirince baa da örersin demi :teselli: kıskandık sanırım accık.. dedim kızım senin 15-20 tane yeleğin var .. ananemiz sağolsunnn.. ama olsun bu güzel olmuş senin örmeni istiyorum ddii.. annesi çok anlar ya örgüden yavruma da örücem bebeğiminkinden sonraa... :dance:
Günaydın canım.Hoşgeldin.Beyaz mobilya çok şık oluyor.Aminnn inşallah sağlıkla gelirler kucağımıza.günaydın hamişler,
ymer çok sevindim kızıma arkadaş geliyor ha??
Bende bugün çocuk odasını boşaltmaya başladım babasının isteği üzerine:)yavaş yavaş hazırlanmalıymışız. Misafir yatağım, tv sehpam falan vardı orda kullanmadığımız, onlar dükkandaki hazırlayacağımız çocuk odası için oraya gidecek. Birtek o odayı boyayacağız. Bababsı açık lila istedi. Beyaz mobilya düşünüyoruz çünkü. Jnaz'ın yaptığı kirpi perdeden sipariş verdim arkadaşıma. Beyazlı, pembeli yapacak. Ayyyy Ayyyyy çok heyecanlı çokkkkk. Allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi nolur....
günaydın hamişler,
ymer çok sevindim kızıma arkadaş geliyor ha??
Bende bugün çocuk odasını boşaltmaya başladım babasının isteği üzerine:)yavaş yavaş hazırlanmalıymışız. Misafir yatağım, tv sehpam falan vardı orda kullanmadığımız, onlar dükkandaki hazırlayacağımız çocuk odası için oraya gidecek. Birtek o odayı boyayacağız. Bababsı açık lila istedi. Beyaz mobilya düşünüyoruz çünkü. Jnaz'ın yaptığı kirpi perdeden sipariş verdim arkadaşıma. Beyazlı, pembeli yapacak. Ayyyy Ayyyyy çok heyecanlı çokkkkk. Allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi nolur....
günaydın herkese.nasılsınız *
YMERCİM kızımız geliyomuş ne güzel.bizim oğlanların yanına prenses geliyo hıııııııı...........
NAZLI ÖZGER canım daha erken değilmi oda için.ayyy keşke eşimde düzenleyelim dese ben çoktan hazırımmmmmmmmm
Hoşgeldin canım.Kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum.Sanki biraz kasıklarımda sancı var gibi..Prensesler artıyor hızla maşallahhhh.
[
Günaydın canım.Hoşgeldin.Beyaz mobilya çok şık oluyor.Aminnn inşallah sağlıkla gelirler kucağımıza.
günaydın herkese.nasılsınız *
YMERCİM kızımız geliyomuş ne güzel.bizim oğlanların yanına prenses geliyo hıııııııı...........
NAZLI ÖZGER canım daha erken değilmi oda için.ayyy keşke eşimde düzenleyelim dese ben çoktan hazırımmmmmmmmm
canım bizde oğluşumuza beyaz mobilya beğendik.tam karar vermedik ama büyük ihtimalle beyaz olacak.ikincisi kız olursa ortak renkler olsun istiyoruz
Saolasın canım benimm.Geçer inşallah.canım kasık ağrısı zor oluyor.ayaklarını falan mı üşüttün acaba*tabi bebekte büyüyor.geçmiş olsun canım.dikkat et kendini sıcak tut.
Vururlar tabii.Biz daha önce aşısı olanları kaldıkları yerden devam ediyoruz.Bizde sizin ordakilerin uyguladıklarını uyguluyoruz.hıı yosuncum... yazmıştım dün ama gördünmü bilmem.. dün sağlık ocağına kayıt oldum.. sata göre dün tam 15+0 daydık.. kilomu,tansiyonumu ölçtü aile hekimimizin ebesi.. çok iyi ilgilendi.. kalp sesini de dinletmek isterdim ama 16. haftadan sonra daha net duyuluyo dedi.. 10 kasıma randevu verdi.. sabah aç karna gel de kan-idrar tahlillerini de yapalım dedi.. hıı bide tetanoz aşısını kızında vurdularmı?kaç doz? fln diye sordu.. 2 doz vurmuşardı sanırım dedim.. peki ondan sonra çivi batması fln gibi bi sebeple vuruldunmu hiç dedi.. hayır tabikii. ama vurulcaksın yada gerek yok diye bişey demedi.. 7 sene oldu ya vururlar mı acaba?
bi dahaki gittiğimde kalp sesini dinleticek bana zemuszemus
geçmiş olsun canım.Bol c vitamini almaya gayret et.Bide istirahat.günaydın kızlar biz kahvaltı yapıyoruz ii olmaya çalışıyoruz griple savaşıyoruz
inşallah sizlerde iisinizdir
bi geçmişi okuyayım azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?