ymerr çok sevindim canım sonunda bir prensess haberi daha opuyorumnanaktan inşallah sağlıkla kucağına alırsın annesi..
yazgülüm bitanem şimdi okudum güzel haberini veee çok sevindim bebişimizin sağlıklı olmasına. zaten boşuna korkutmuşlardı bence şimdiden vücutları ile ilgili hesaplama yapmaları çok zormuşş.. herşey gönlünce olur bitanem inşallah..
Hoşgeldin naz.Kendini çok yoruyorsun.Dinlenmedikçe şikayetlerin geçmez kimerhaba kızlar
dün misafirim vardı bütün gün evle uğraştım sonra da hazırlıktı falan derken akşam oldu giremedim hiç
bugünde kolumu kıpırdatacak halim yok tabi
bide şu öksürüğüm geçse bu halimede razıyım
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
geçmişi sonra okurum artık
kızlar kalkıyorum ben çok işim var. Rüya tabirlerine baktım da güzel şeyler demiyor pek, benim güzel rüyam için. Allahtan hayırlar dileyelim. Tekrar devam ederim. pc açık zaten biraz toparlanayım gelicem.
inşallah... rüyamda gördüm gece. ikiz kızım olmuş süt veriyordum:)) hatta bi göğsümden gelmiyor ötekinden de çok geliyor bebiş nefes alıp terar içiyordu:)) Çok güzeldi..
Erken aslında haklısn ama sona bırakınca çok şey birikecek en azından ufaktan boyasını falan yaparız. Bence de ben şimdiye başlardım ama eşim duruyordu. Hazır o istemişken yavaş yavaş yapalım dedik.
bende aynı şeyi düşündüm. bir gün ikincisini düşünürsek diye... Hem pespembe bir oda zaten göz yorar herhalde. Şimdilik beyaz ağırlıklı ufak pembe detaylar düşünüyorum.
saolasın canım sende dikkat et kendine lütfen.yosuncum.. geçmiş olsunn... kasıklarımda sancı dedin de sabahtan beri sancı şeklinde değil de bööyle bi huzursuzluk bi batmalar var sankii..
hacercim.. geçmiş olsun .... ben yakalanmamak için direniyorum halaa... :jeyyar:
Hadi kolay gelsin güzel ciciler al kendine.opuyorumnanaktanŞenizkızlarr bizde annemle çarşıya çıkıyoruzz... iç çamaşırı almam lazım kendimealtlarım rahat olmuyoo.. daha esnek bişiler almak lazım diye düşünüyorum.. bebişler sıkışmasın rahat etsin :dance:
dönüşte girebilirsem görüşürüz.. olmazsa akşam evden girebilirsem görüşürüz inş... öptüm herkesiii... opuyorumnanaktan
tamam canım hoşçakal hayra yoralım biz yinekızlar kalkıyorum ben çok işim var. Rüya tabirlerine baktım da güzel şeyler demiyor pek, benim güzel rüyam için. Allahtan hayırlar dileyelim. Tekrar devam ederim. pc açık zaten biraz toparlanayım gelicem.
sorma yosunHoşgeldin naz.Kendini çok yoruyorsun.Dinlenmedikçe şikayetlerin geçmez ki
Hayır ola hayırlar gelsin inşallah nazlıcım. bende senin gibi süt verdiğimi görmüştüm rüya ve kızım doğmuştu sonrada.
tamam canım hadi bakalım kendine almışken bebişede alırsın artık:)kızlarr bizde annemle çarşıya çıkıyoruzz... iç çamaşırı almam lazım kendimealtlarım rahat olmuyoo.. daha esnek bişiler almak lazım diye düşünüyorum.. bebişler sıkışmasın rahat etsin :dance:
dönüşte girebilirsem görüşürüz.. olmazsa akşam evden girebilirsem görüşürüz inş... öptüm herkesiii... opuyorumnanaktan
Jnazcım merhaba nasılsın?yinemi temizlik yaptın*canım neden bu kadar fazla yoruyorsun kendini.......dikkat et biraz.....şu yaptığın perde de aklım kaldı.......
bende dün gittim geç kalmışsın bile dediler bende 6 aylık iken gelmemei sölemişlerdi dedim neyse senin sölediklerini sölediler dün yazmıştım da görmediniz herhalde kiloda almamışım hala 80 kiloyum en çokta ona seviniyorum banada dinletmediler kalp atışını çağırdığında mutlaka gelmeliisn dedi ben seni arayacam dedi benim gülay hemşiremde hamile beni aha ii anlar umarım ama karnı baya bi büyükhıı yosuncum... yazmıştım dün ama gördünmü bilmem.. dün sağlık ocağına kayıt oldum.. sata göre dün tam 15+0 daydık.. kilomu,tansiyonumu ölçtü aile hekimimizin ebesi.. çok iyi ilgilendi.. kalp sesini de dinletmek isterdim ama 16. haftadan sonra daha net duyuluyo dedi.. 10 kasıma randevu verdi.. sabah aç karna gel de kan-idrar tahlillerini de yapalım dedi.. hıı bide tetanoz aşısını kızında vurdularmı?kaç doz? fln diye sordu.. 2 doz vurmuşardı sanırım dedim.. peki ondan sonra çivi batması fln gibi bi sebeple vuruldunmu hiç dedi.. hayır tabikii. ama vurulcaksın yada gerek yok diye bişey demedi.. 7 sene oldu ya vururlar mı acaba?
bi dahaki gittiğimde kalp sesini dinleticek bana zemuszemus
gözün aydın canım bi prensens katıldı aramıza çok şükürgünaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)
test sonucun umarım temiz çıkar canım benim oğlan gibi oda uyanmışki yemek istiyor ama ben uyanmışımki 3 defa dışarı attım malesef ne ydiysem attım su bile içsem attımgünaydın bebeg ben geldim işte arkandan.a.s.
bende erkenciğim benim oğlan uyutmadı sabahın 7 sinde karnım acıktı diye beni kaldırdı.yediğide 2 lokma bişi.:1ninca:öle bi bakınıyım dedim akşamdan beri neler olmuş.ama pek bişi yazılmamış.herkez tv başındaydı galiba.bügün dr gidiyorum 2 li testin sonucunu almaya.inşallah herşey yolundadır.saat 12 ye kadar gelirim yazarım burda sonuçları.HOŞÇAKALIN.hihoyyyt
geçmiş olsun canım bende seninle aynıyım öksürükten akşam yatamadım kalktım biraz bişeyler yaptım içtim ama faydası yok bi kaç gün mecburen çekecezmerhaba kızlar
dün misafirim vardı bütün gün evle uğraştım sonra da hazırlıktı falan derken akşam oldu giremedim hiç
bugünde kolumu kıpırdatacak halim yok tabi
bide şu öksürüğüm geçse bu halimede razıyım
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
geçmişi sonra okurum artık
merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
temizlik yapmadığım gün yokki zaten hayatım sanırım evde oturmamdan kaynaklanıyor eve sardım iyice
ama eşimden de azarı işitince bugün karar aldım kendi kendime:)
perdeden yapabilirsinki canım çok basit şimdi yolluk örüyorum aynı ipten bitsin gösteririm yine:)
geçmiş olsun canım bende seninle aynıyım öksürükten akşam yatamadım kalktım biraz bişeyler yaptım içtim ama faydası yok bi kaç gün mecburen çekecez
kızlar 3 lü test ne zaman yapılacak biliyormusunuz
ben şu an 13+6 yım ama 2 hafta geriden geliyor aslında 15+6 olmama gerekiyor
ben ne yapayım ne zaman doktora gideyim 12 kasımda gel dedi doktorum ozaman 16. haftamda olacam o zaman ama normalde 18. haftada olmam lazım geriden geliyor yaa
ne yapayım kızlar bi fikir verin lütfen
HAYIRLAR OLSUN İNŞALLAH.BopuyorumnanaktanEBİŞİN SENİ DİNLEMİŞ BAK.kızlar bide bikaç gün önce bi rüya gördüm ilk defa görüyorum bu halde 5 aylık falan hamileyim karnım iice büyümüşgöbek deliğimin kenarından bebeğim elini çıkarıyor elimi tut diye neyse biraz aşağıdanda minicik ayağını ben artık çıkmak istiyorum burası çok sıkıcı gibi bi şeyler hissediyorum daha çok erken biraz daha büyümelisin diyorum neyse sözümü dinliyor ve ayağını içeri sokuyor yavaş yavaş tam bu esnada uyandım karnıma bakıyorum aynı o yerler kıpırdıyordu çok korktum uyku sersemi acabamı dedim kendi kendime biraz saçama rüya ama işte
ben ne yapayım ne zaman doktora gideyim 12 kasımda gel dedi doktorum ozaman 16. haftamda olacam o zaman ama normalde 18. haftada olmam lazım geriden geliyor yaa
canım çok ilginçmiş rüyan hayra yoralım bizkızlar bide bikaç gün önce bi rüya gördüm ilk defa görüyorum bu halde 5 aylık falan hamileyim karnım iice büyümüşgöbek deliğimin kenarından bebeğim elini çıkarıyor elimi tut diye neyse biraz aşağıdanda minicik ayağını ben artık çıkmak istiyorum burası çok sıkıcı gibi bi şeyler hissediyorum daha çok erken biraz daha büyümelisin diyorum neyse sözümü dinliyor ve ayağını içeri sokuyor yavaş yavaş tam bu esnada uyandım karnıma bakıyorum aynı o yerler kıpırdıyordu çok korktum uyku sersemi acabamı dedim kendi kendime biraz saçama rüya ama işte
canımcım ben çevirmenlik bölümü mezunuyum sözleşmeli olarak ta ingilizce veriyordum dersi. ama bu sene başlamadım önümüzdeki haftadan itibaren özel ders vermeye başlayacağım haftanın 2 günüAllaha şükür canım bende iyiyim.canım geçen bi mesajında yazmıştın.senin branşın neydi canım*bende bu yıl 3.yılım çalışmıyorum.ücretli öğretmenlik yapıyordum hep.o kadar çok sıkılmışımki ders çalışmaktan memurluğa hazırlanacağım ama hala elime kitap alamadım
canım ben 16. haftada yapılıyor diye biliyorum seninde sata göre 16 hafta olduğuna göre yapar doktorun. benimki ne 2 li ne 3 lü testi yaptırdıkızlar 3 lü test ne zaman yapılacak biliyormusunuz
Ruzeninnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?