2010 Nisan Anneleri

teşekkür ederim tatlım

Hoşgeldin naz.Kendini çok yoruyorsun.Dinlenmedikçe şikayetlerin geçmez ki

kızlar kalkıyorum ben çok işim var. Rüya tabirlerine baktım da güzel şeyler demiyor pek, benim güzel rüyam için. Allahtan hayırlar dileyelim. Tekrar devam ederim. pc açık zaten biraz toparlanayım gelicem.

Hayır ola hayırlar gelsin inşallah nazlıcım. bende senin gibi süt verdiğimi görmüştüm rüya ve kızım doğmuştu sonrada.

kızlarr bizde annemle çarşıya çıkıyoruzz... iç çamaşırı almam lazım kendime altlarım rahat olmuyoo.. daha esnek bişiler almak lazım diye düşünüyorum.. bebişler sıkışmasın rahat etsin :dance:

dönüşte girebilirsem görüşürüz.. olmazsa akşam evden girebilirsem görüşürüz inş... öptüm herkesiii...
opuyorumnanaktan

canım bebek odalarında açık renkler kullanmak bebeği rahatlatırmış.bende beyaz lila karışımı ve ya beyaz kırmızı istiyorum

saolasın canım sende dikkat et kendine lütfen.

Hadi kolay gelsin güzel ciciler al kendine.opuyorumnanaktanŞeniz

kızlar kalkıyorum ben çok işim var. Rüya tabirlerine baktım da güzel şeyler demiyor pek, benim güzel rüyam için. Allahtan hayırlar dileyelim. Tekrar devam ederim. pc açık zaten biraz toparlanayım gelicem.
tamam canım hoşçakal hayra yoralım biz yine
sorma yosun
sanki herşeyi yapabilirmişim gibi geliyor hamile olduğumu olduğumu unutuyorum bazen
ama bugün kendi kendime karar aldım hiçbişeye dokunmayacağım
tamam canım hadi bakalım kendine almışken bebişede alırsın artık:)

Jnazcım merhaba nasılsın?yinemi temizlik yaptın*canım neden bu kadar fazla yoruyorsun kendini.......dikkat et biraz.....şu yaptığın perde de aklım kaldı.......

Jnazcım merhaba nasılsın?yinemi temizlik yaptın*canım neden bu kadar fazla yoruyorsun kendini.......dikkat et biraz.....şu yaptığın perde de aklım kaldı.......

merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
temizlik yapmadığım gün yokki zaten hayatım sanırım evde oturmamdan kaynaklanıyor eve sardım iyice
ama eşimden de azarı işitince bugün karar aldım kendi kendime:)
perdeden yapabilirsinki canım çok basit şimdi yolluk örüyorum aynı ipten bitsin gösteririm yine:)

bende dün gittim geç kalmışsın bile dediler bende 6 aylık iken gelmemei sölemişlerdi dedim neyse senin sölediklerini sölediler dün yazmıştım da görmediniz herhalde kiloda almamışım hala 80 kiloyum en çokta ona seviniyorum banada dinletmediler kalp atışını çağırdığında mutlaka gelmeliisn dedi ben seni arayacam dedi benim gülay hemşiremde hamile beni aha ii anlar umarım ama karnı baya bi büyük
günaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)
gözün aydın canım bi prensens katıldı aramıza çok şükür
test sonucun umarım temiz çıkar canım benim oğlan gibi oda uyanmışki yemek istiyor ama ben uyanmışımki 3 defa dışarı attım malesef ne ydiysem attım su bile içsem attım
geçmiş olsun canım bende seninle aynıyım öksürükten akşam yatamadım kalktım biraz bişeyler yaptım içtim ama faydası yok bi kaç gün mecburen çekecez

kızlar bide bikaç gün önce bi rüya gördüm ilk defa görüyorum bu halde 5 aylık falan hamileyim karnım iice büyümüşgöbek deliğimin kenarından bebeğim elini çıkarıyor elimi tut diye neyse biraz aşağıdanda minicik ayağını ben artık çıkmak istiyorum burası çok sıkıcı gibi bi şeyler hissediyorum daha çok erken biraz daha büyümelisin diyorum neyse sözümü dinliyor ve ayağını içeri sokuyor yavaş yavaş tam bu esnada uyandım karnıma bakıyorum aynı o yerler kıpırdıyordu çok korktum uyku sersemi acabamı dedim kendi kendime biraz saçama rüya ama işte

Allaha şükür canım bende iyiyim.canım geçen bi mesajında yazmıştın.senin branşın neydi canım*bende bu yıl 3.yılım çalışmıyorum.ücretli öğretmenlik yapıyordum hep.o kadar çok sıkılmışımki ders çalışmaktan memurluğa hazırlanacağım ama hala elime kitap alamadım

kızlar 3 lü test ne zaman yapılacak biliyormusunuz
ben şu an 13+6 yım ama 2 hafta geriden geliyor aslında 15+6 olmama gerekiyor
ben ne yapayım ne zaman doktora gideyim 12 kasımda gel dedi doktorum ozaman 16. haftamda olacam o zaman ama normalde 18. haftada olmam lazım geriden geliyor yaa
ne yapayım kızlar bi fikir verin lütfen

geçmiş olsun canım bende seninle aynıyım öksürükten akşam yatamadım kalktım biraz bişeyler yaptım içtim ama faydası yok bi kaç gün mecburen çekecez

sağol canım sanada geçmiş olsun
özelliklede yatağa girdiğimde başlıyor 10 gün oldu geçmedi daha

canım 3 lü test 16 ile 22. haftalar arasında yapılıyor.gittiğinde 16. haftanda olcakmışsın o zaman yapar doktorun

HAYIRLAR OLSUN İNŞALLAH.BopuyorumnanaktanEBİŞİN SENİ DİNLEMİŞ BAK.

16. haftada 18. haftada da yapılıyor.sorun olmaz canım.

canım çok ilginçmiş rüyan hayra yoralım biz
bu dönemlerde bu tarz rüyalar görmek normalmiş diyorlar
bende geçenlerde rüyamda bebeğimi görmüştüm doğmuştu ve koltuğun üzerinde uyuyordu ama ben hiç ilgilenmiyordum ara ara bakıyordum o kadar
canımcım ben çevirmenlik bölümü mezunuyum sözleşmeli olarak ta ingilizce veriyordum dersi. ama bu sene başlamadım önümüzdeki haftadan itibaren özel ders vermeye başlayacağım haftanın 2 günü
bende kpssye girmeyi düşünüyorum ama dediğin gibi daha kitap yüzü açmadım canım
canım ben 16. haftada yapılıyor diye biliyorum seninde sata göre 16 hafta olduğuna göre yapar doktorun. benimki ne 2 li ne 3 lü testi yaptırdı
[

kızlarr
ben çıkayım artık
bacağım uyuşmaya başladı yemekte yiyeyim gelirim yine
hoşçakalın şimdilik

Cnaım ultrason tarihi neyse onu baz alıyorsun benimde geç döllenme olmuş satla tutmuyor. 15+3 usg ye göre onda yaptırdım ben üçlü testimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…