2010 Nisan Anneleri

kızlar dr geldim herşey yolunda 2 l testimiz güzel di.
4 hafta sonra çağırdı detaylı usg için.bügün bakmadı usg de.cinsiyetini 4 hafta sonra kesinleştirim dedi.ama ben dayanamıyacam tabii haftaya başka dr gitçem.

herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım...:lepi:

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.Bende bu gittiğimde söylemezse aynı şeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım...:lepi:

maşallah canım. sevindim sonuçların ii olmasına:))

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.Bende bu gittiğimde söylemezse aynı şeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

teşekkürler kkdaşlarım beniimopuyorumnanaktan
yosun ben kafaya koydum bacım haftaya başka dr alacam soluğu geçen hafta bu dr kıza benziyor dedi ama.kesin bişi demedi kesinleştirmem lazım artık çok sabırsızım çoookkk.eşimde çok kızıyor bu huyuma ama napiiiimmmzemuszemus

benimde bu ayın 29 unda kesinleşecek bakallım bebişim gercekten erkek mi,yoksa o gördüğü göbek kordonumuydu ....ben erkekime çok alıştırdım kendimi ama ne yalan söleyeyim kesinleşsin istiyorum....

bugunde baya sessiz topiğimiz biz bikaç zamandır böle durgunuz,nazarmı değdi acep....

benim eşimde olsa kızardı. Zamanından bi kaç gün önce bile götürmüyor beni dr'a:))

bu arada aynı dr a gittiğimiz 7 aylık gebe bi arkadaşım var o gitti dün dr. a oğluşumuz 1650 gr olmuş:)) Doktorumuz zamanı gelmeden doğum hakkında konuşmuyor. Onunla konuşmuş nihayet özel hastanede sezeryan için 1200 tl fiyat vermiş. özel oda istersen 50-60 tl fark alıyorlar demiş. Bizimde beklediğimiz bi fiyattı zaten. Yani aşağı yukarı ücretler böyle herhalde kızlar.

[
bende senin gibiyim canım.Dün dedim işyerinde artık çatlıcam öğrenseydim diye arkadaşlar güldü amannn ya erkekdir ya da kız diyekaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım güzel haberlerle dönmene ayy şu doktorlar da cinsiyet konusunda bi karar verse artık diyorum

slm kızlar bende geldim nihayet delikafadulden
nasılsınız bakalım bende dün üçlü test için gittim hastaneye ultrasona girdim
sabah erken bi saatdi 9 gibi bizim velet uyuyordumirmirmirmirhemşire teyzesi
biraz salladı bastırdı ama bizimkinde hiç tepki yokgamyoncuiremsuboyunu
posunu kolunu bacanı vs ölçtü sırtına bakacak yok kalkmıyor:bbo:sonra 2li teste
bakdı anormal giden bi durum olmadığı için sırtını ölçemedi malesef:1no2:
daha sonra kan verdim kan tahlilim çarşamba günü çıkıcak onu annem alacak malesef
bu işlemleri devlette yapdırdım ben ssk karşılıyor nede olsa bir daha artı para ödemeye
gerek yok zaten çok iyi bir hastane zeynep kamil istanbulun en büyük doğum hastanesi
ama doğumumu orda düşünmüyorum:1no2:çünkü çok zor refakatçi yok yanlızsın hep
neseee...
Daha sonra devlette cinsiyet sölemek yasak olduğu için özel bir tıp merkezinden
randevu aldım doktor yengemin doktoruydu burasıda ssk ya 15 tl muayene ama
gerçekden güzel bir yerdi a.snese doktor beni ultrosona aldı önce kalp atışlarını duymak
istedim meleğimin çok güzel bir duygu ben ilk kez duydum dafisfisfis
sonra kollarını acaklarını minicik ellerini gördüm:gitme:en son cinsiyetini sordum doktora
bakalım dedi inceledi ve inanamazsınız ama miniğim ufak bir manevrayla bacaklarını açdı
veeeePıPıMıZ göründü ben bile gördüm OĞLUMUN PıPıSıNımafoldumbenmafoldumben
öğrenmek benim mutluluğumu katlamadı zaten benimle olduğu için çok mutluyum
sadece severken oğlum diyebileceğiz artıkdelikafaduldendelikafadulden
ay kızlar çok uzun oldu ama napim duygulandım çok:kedi:

Son düzenleme:

maşallah maşallah maşallah oğluşumuza....

sağolun kızlar hepimizinki hayırlı olur inş..çok mutluyum çok

slm kızlar nasılsınız?
bu arada erkeklerimiz coğalıyor bu ay hakıkaten erkek ayı oldu galıba
içinizde hareketleri hissedenler varmı ben bu hafta basladım basladıgından berıde ufak ufak hıssedıyorum her gun nerdeyse benımkı zaten cok hareketlı her doktora gıttıgımde kıpır kıpır hıç uyudugunu gormedım:) genelde sağ kasığımda ufak tepık gıbı bışıler hıssedıyorum ama o yanı bellı tabı bızım oğlumuzun bu kadar hareketlı olmasının nedenı annesının hareketlı muzık dınlemısındendır buyuk ıhtımal prımanın sıtesınde gormuştum hareketlı muzıklere bebekler eşlik edermiş bende denedim oldu galıba oda anasıyla beraber oynuyor ıcıerde :)

ben dün doktorasordum canım daha erken dedi ben henüz hissetmedim
inş yakında oda oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…