a.s canım.Bende pek hissetmedim ama gelecek haftadan sonra inşallah hissederim.slm kızlar nasılsınız?
bu arada erkeklerimiz coğalıyorbu ay hakıkaten erkek ayı oldu galıba
içinizde hareketleri hissedenler varmı ben bu hafta basladım basladıgından berıde ufak ufak hıssedıyorum her gun nerdeyse benımkı zaten cok hareketlı her doktora gıttıgımde kıpır kıpır hıç uyudugunu gormedım:) genelde sağ kasığımda ufak tepık gıbı bışıler hıssedıyorum ama o yanı bellı tabı bızım oğlumuzun bu kadar hareketlı olmasının nedenı annesının hareketlı muzık dınlemısındendır buyuk ıhtımal prımanın sıtesınde gormuştum hareketlı muzıklere bebekler eşlik edermiş bende denedim oldu galıba oda anasıyla beraber oynuyor ıcıerde :)
sölemeyi unuttum kızlar çok komik ya babası resmini istemişdi
bende doktor hanıma söledim sağolsun verdi yanlız resimde poz var
parmağı azında bıcırığın eşim gördü çok hoşuna gitti
Hoşgeldin naz.oğluşun hayırlı olsun.
kızlar ya bişi sorcam ama kimse yok,sol yanımda belimde böle kesik kesik bir sancı var,acayip rahatsız ediyor,eve gittim uzandım geçmedi bu gece beklesemde yarında gecmese doktora gitsem mi,sanırım önemli bişi değildir dimi??? tedirgin oldum ben böle tuaf bir ağrı kramp gibi....
kızlar ya bişi sorcam ama kimse yok,sol yanımda belimde böle kesik kesik bir sancı var,acayip rahatsız ediyor,eve gittim uzandım geçmedi bu gece beklesemde yarında gecmese doktora gitsem mi,sanırım önemli bişi değildir dimi??? tedirgin oldum ben böle tuaf bir ağrı kramp gibi....
geçmiş olsun canım.Dediğn gibi geçmezse artarsa bir doktora gitmekte fayda vardır.kızlar ya bişi sorcam ama kimse yok,sol yanımda belimde böle kesik kesik bir sancı var,acayip rahatsız ediyor,eve gittim uzandım geçmedi bu gece beklesemde yarında gecmese doktora gitsem mi,sanırım önemli bişi değildir dimi??? tedirgin oldum ben böle tuaf bir ağrı kramp gibi....
evet canım hepimizde olan bişi bu. Önemli bişey değildir merak etme. Bende bugün yine paniktim bebişim hareket etmedi gibi geldi. Angelsounds'umu aldım arkadaşımdan. Bi dinledim kzımı rahatladım çok şükür:)) ne zaman atıcam bende bu paniği bilmiyorum.
eşler sanırım bizden önce doğuracaklar,benim eşimde öle hemen meraklanıyor ,ben geçmedi falan dersem hemen gidelşm diyor doktora saolsun....şimdi sanki biraz daha iyiyim kızlar içimi rahatlattınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?