2010 Nisan Anneleri

sölemeyi unuttum kızlar çok komik ya babası resmini istemişdi
bende doktor hanıma söledim sağolsun verdi yanlız resimde poz var
parmağı azında bıcırığın eşim gördü çok hoşuna gitti

a.s canım.Bende pek hissetmedim ama gelecek haftadan sonra inşallah hissederim.

sölemeyi unuttum kızlar çok komik ya babası resmini istemişdi
bende doktor hanıma söledim sağolsun verdi yanlız resimde poz var
parmağı azında bıcırığın eşim gördü çok hoşuna gitti

bak sen yaramaz oğluşunakaydirigubbakcemile3

naz24 ,yosun canım bende erken dıye dusunuyodum ama doktor hıssedersın artık yavas yavas dedı zaten cok buyuk deıl ama mınıkde olsa hıssettırıyor kendını

benım oğlumda en son ultrasondan cıkmadan secde eder gıbı kapanmıştı doktorda dedı hatta namaz kılıyor gıbı bak dıye:))

bu arada göbek topiciğine göbüşümü ekledim:))

kızlar ya bişi sorcam ama kimse yok,sol yanımda belimde böle kesik kesik bir sancı var,acayip rahatsız ediyor,eve gittim uzandım geçmedi bu gece beklesemde yarında gecmese doktora gitsem mi,sanırım önemli bişi değildir dimi??? tedirgin oldum ben böle tuaf bir ağrı kramp gibi....

ruzenin bende o ağrılar yeni geçti canım çok normal bunun için gitme doktora
benim bide sağ kalçama yürürken kramp giriyordu 3 gündür geçti kasılıp kalıyordum:gitme:
doktora sormadım ama herkes normal demişdi çok şükür geçti:Saruboceq:

canım normal bişey diye düşünüyorum ben ama çok rahatsız edici bir ağrıysa yarını bekleme en azından için rahat olur tatlım a.s.

çok saolun kızlar ya nebileyim aklıma türlü türlü sey geliyor korkuyorum,aman bebişim iyi olsun ona bişi olmasın da ben ağrı cekerim hiç sorun değil......inşlh gecer kızlar bugun gitmem zaten gecmesse yarın gider bir sorarım....

evet canım hepimizde olan bişi bu. Önemli bişey değildir merak etme. Bende bugün yine paniktim bebişim hareket etmedi gibi geldi. Angelsounds'umu aldım arkadaşımdan. Bi dinledim kzımı rahatladım çok şükür:)) ne zaman atıcam bende bu paniği bilmiyorum.

geçmiş olsun canım.Dediğn gibi geçmezse artarsa bir doktora gitmekte fayda vardır.

O panik hepimizde var canım.Sabah benimde biraz sancı olunca eşim hemen hadi diyor doktora gidelim .Yok dedim geçmezse gideriz:)

eşler sanırım bizden önce doğuracaklar,benim eşimde öle hemen meraklanıyor ,ben geçmedi falan dersem hemen gidelşm diyor doktora saolsun....şimdi sanki biraz daha iyiyim kızlar içimi rahatlattınız.....

eşler sanırım bizden önce doğuracaklar,benim eşimde öle hemen meraklanıyor ,ben geçmedi falan dersem hemen gidelşm diyor doktora saolsun....şimdi sanki biraz daha iyiyim kızlar içimi rahatlattınız.....

dedim ya sabah nasıl batmalar kasıklarımda sancı vardı geçti çokşükür.Geçer biraz istirahat et canım.Sürekli işyerinde sandalyedesin oda etkiliyordur.

Ruzenincim iyi akşamlar canım.o ağrı bende de oldu canım geçiyor.ama çok daha şiddetli olursa git doktoruna.bende sormuştum doktoruma olabilir demişti.kendine iyi bak canım

Ya kızlar zeyra nerelerde dün gitcekti kayınvalidesi hacılığa,bugün burda olur diyodum gelmemiş

slm kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim oğluşumu gördüm allaha şükür çok iyi dedi doktor çok tatlıydı yaa parmaklarını bile saydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…