slm kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim oğluşumu gördüm allaha şükür çok iyi dedi doktor çok tatlıydı yaa parmaklarını bile saydı.
slm kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim oğluşumu gördüm allaha şükür çok iyi dedi doktor çok tatlıydı yaa parmaklarını bile saydı.
günaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)
kızlar dr geldim herşey yolunda 2 l testimiz güzel di.
4 hafta sonra çağırdı detaylı usg için.bügün bakmadı usg de.cinsiyetini 4 hafta sonra kesinleştirim dedi.ama ben dayanamıyacam tabii haftaya başka dr gitçem.
slm kızlar bende geldim nihayet delikafadulden
nasılsınız bakalım bende dün üçlü test için gittim hastaneye ultrasona girdim
sabah erken bi saatdi 9 gibi bizim velet uyuyordumirmirmirmirhemşire teyzesi
biraz salladı bastırdı ama bizimkinde hiç tepki yokgamyoncuiremsuboyunu
posunu kolunu bacanı vs ölçtü sırtına bakacak yok kalkmıyor:bbo:sonra 2li teste
bakdı anormal giden bi durum olmadığı için sırtını ölçemedi malesef:1no2:
daha sonra kan verdim kan tahlilim çarşamba günü çıkıcak onu annem alacak malesef
bu işlemleri devlette yapdırdım ben ssk karşılıyor nede olsa bir daha artı para ödemeye
gerek yok zaten çok iyi bir hastane zeynep kamil istanbulun en büyük doğum hastanesi
ama doğumumu orda düşünmüyorum:1no2:çünkü çok zor refakatçi yok yanlızsın hep
neseee...
Daha sonra devlette cinsiyet sölemek yasak olduğu için özel bir tıp merkezinden
randevu aldım doktor yengemin doktoruydu burasıda ssk ya 15 tl muayene ama
gerçekden güzel bir yerdi a.snese doktor beni ultrosona aldı önce kalp atışlarını duymak
istedim meleğimin çok güzel bir duygu ben ilk kez duydum dafisfisfis
sonra kollarını acaklarını minicik ellerini gördüm:gitme:en son cinsiyetini sordum doktora
bakalım dedi inceledi ve inanamazsınız ama miniğim ufak bir manevrayla bacaklarını açdı
veeeePİPİMİZ göründü ben bile gördüm OĞLUMUN PİPİSİNİmafoldumbenmafoldumben
öğrenmek benim mutluluğumu katlamadı zaten benimle olduğu için çok mutluyum
sadece severken oğlum diyebileceğiz artıkdelikafaduldendelikafadulden
ay kızlar çok uzun oldu ama napim duygulandım çok:kedi:
Selam kizlar, ben geçen dayanamayip, jinekoluguma gittim, karin agrilarim var diye ultrasiona girmek istedim (vardi ama geçti). ASlinda güzel bir bahaneydi, çünkü aslinda bebegin cinsiyetini ögrnemek istedim acilen randevu almistim üstelik kaydirigubbakcemile3 heeee sonradan içime bir kurt düstü :1no2: Hatta esime demistim ki, göreceksin bak acele ise seytan karisir, cinsiyetini göremiyecek dedim.:1no2: Ya bebek ters dönecek ama mutlaka birseyler olucak dedim. Içime dogmustu, ve dedigim gibi oldu. Sordum doktora, emin degilim dedi, bacaklarini açsa görecegim dedi, baya bir ugrasti, ihtimal mi bile yok dedim, bence kiz dedi kaydirigubbakcemile3 yüzde 90% ama yinede inanmak istemedim, kesin degildi çünkü :umursamaz:. Simdi pasa pasa kurban bayramini bekliyecem, üçüncü ultrasyonuma girecem ve insallah belli olur bu kezzz. :hulya: Hakimizda hayirlisi neyse o olsun hihoyyyt
oh güzel bi bahaneymişkaydirigubbakcemile3
bence dr.kız dediyse öyledir canım
benimkinede kesin bişey söylemedi kız olabilir dedi
kasım 16 sında gidicem tekrar o zaman daha iyi belli olur dedi ama biz kız diye seviyoruz bebişi
babası zaten kız çok istiyodu işten gelesiye kızım nasıl diye karnıma yapışıyo deli aşkım benimkaydirigubbakcemile3
Insallah kizin olur, ama ben kendimi kaptirmak istemiyorum, çok ûzülürüm yoksa. Iki tane oglum var, Allah biliyor ne kadar çok kiz çocugu istedigimi. Esim dostum bile, kizin olacak deyip duruyorlar, yapmayin, etmeyin diyorum. Insan ister istemez psikolojik olarak etkileniyorsun.:sinifsinif: Zaten interneten giysileri gôrûp alasim geliyor sirf bu yûzden tutuyorum kendimi. Kiza hamile olanlari nasil imreniyorum bil bilsen...
canım dua edicem senin için inşallah kızın olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar meleğimi gördüm çok iyiydi kurbandan önce tekrar gidecez 3 lü test için. ve tabiki cinsiyetinide o zaman öğrenicez zaten bizimki ayağının birini bükmüş gözükmüyordu bişi bakalım hayırlısı artık..
merhaba gelincik.Doktoruna sormak en iyisi canım.Belki de kendini çok yorduğundan olabilir.kızlar merhaba ii pazarlar..topicde kimsecikler yok bi ben varım..pazar keyfi yapıonuz dimi hanımlar melekleriniz ve kocişlerinizle...oooohhhhhhh sefanız olsun benim yerimede yapın zemuszemus ben bugün çalışıorum malesef..dün izin yaptım o da ev temizliği yemek yapmakla falan geçti..belim çok ağırdı akşam bide dün yürüyüşe çıkmıştım bi baktım minicik bi kan gelmiş benden çok korktum panikledim.eve gelince ye kadar geçti yarın doktorumu arayacam bakalım nedir??bide kızlr oğluumun hareketlerini acaip hissetmeye başladım bu aralar.müthiş hareketli bi bebek...
günaydın hoşgeldin.günaydınnnn...........a.s.
iyi gezmeler sana canım.günaydın kızlar bugün yanlızım eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı oğlumda teyzesinde kalmak istedi bende şimdi yanlızım off canım sıkılıyor hiç tek kalmayı sevmiyorum bnde birazdan arbayla çıkarım arıtk oğlumuda alır gezeriz ne yapalım canımız sıkılıyor pazargünü evde oldukmu
selam kizlar, bu sabah 7 de kalktim. Khavaltimizi yaptik sofrayi topliyacam. Bir ton isim var, bir yigin ütüm var(( umarim hepsini bitiriimmmm. Sizlere iyi pazarlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?