2010 Nisan Anneleri

sağol ezgicim öbürgünde dörtlü testimizi yaptırmaya gitcem.doktor renkli allaha şükür beyni çok iyi dedi.testte işallah iyi çıkar.

Selam kizlar, ben geçen dayanamayip, jinekoluguma gittim, karin agrilarim var diye ultrasiona girmek istedim (vardi ama geçti). ASlinda güzel bir bahaneydi, çünkü aslinda bebegin cinsiyetini ögrnemek istedim acilen randevu almistim üstelik kaydirigubbakcemile3 heeee sonradan içime bir kurt düstü :1no2: Hatta esime demistim ki, göreceksin bak acele ise seytan karisir, cinsiyetini göremiyecek dedim.:1no2: Ya bebek ters dönecek ama mutlaka birseyler olucak dedim. Içime dogmustu, ve dedigim gibi oldu. Sordum doktora, emin degilim dedi, bacaklarini açsa görecegim dedi, baya bir ugrasti, ihtimal mi bile yok dedim, bence kiz dedi kaydirigubbakcemile3 yüzde 90% ama yinede inanmak istemedim, kesin degildi çünkü :umursamaz:. Simdi pasa pasa kurban bayramini bekliyecem, üçüncü ultrasyonuma girecem ve insallah belli olur bu kezzz. :hulya: Hakimizda hayirlisi neyse o olsun hihoyyyt

günaydın herkese bende dün doktora gittim ve herşey çok şükür normal veeeee çok büyük ihtimal bir prenses gelcekmiş :)

hepinizi candan tebrik ediyorum kizlar
bide bizim kesinlesseydi kasim 17. gidecem bakalim nasip

oh güzel bi bahaneymişkaydirigubbakcemile3
bence dr.kız dediyse öyledir canım
benimkinede kesin bişey söylemedi kız olabilir dedi
kasım 16 sında gidicem tekrar o zaman daha iyi belli olur dedi ama biz kız diye seviyoruz bebişi
babası zaten kız çok istiyodu işten gelesiye kızım nasıl diye karnıma yapışıyo deli aşkım benimkaydirigubbakcemile3

Insallah kizin olur, ama ben kendimi kaptirmak istemiyorum, çok ûzülürüm yoksa. Iki tane oglum var, Allah biliyor ne kadar çok kiz çocugu istedigimi. Esim dostum bile, kizin olacak deyip duruyorlar, yapmayin, etmeyin diyorum. Insan ister istemez psikolojik olarak etkileniyorsun.:sinifsinif: Zaten interneten giysileri gôrûp alasim geliyor sirf bu yûzden tutuyorum kendimi. Kiza hamile olanlari nasil imreniyorum bil bilsen...

canım dua edicem senin için inşallah kızın olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar meleğimi gördüm çok iyiydi kurbandan önce tekrar gidecez 3 lü test için. ve tabiki cinsiyetinide o zaman öğrenicez zaten bizimki ayağının birini bükmüş gözükmüyordu bişi bakalım hayırlısı artık..

herseyin yolunda olmasina sevindim canim
insallah hep böyle devam eder

kızlar merhaba ii pazarlar..topicde kimsecikler yok bi ben varım..pazar keyfi yapıonuz dimi hanımlar melekleriniz ve kocişlerinizle...oooohhhhhhh sefanız olsun benim yerimede yapın zemuszemus ben bugün çalışıorum malesef..dün izin yaptım o da ev temizliği yemek yapmakla falan geçti..belim çok ağırdı akşam bide dün yürüyüşe çıkmıştım bi baktım minicik bi kan gelmiş benden çok korktum panikledim.eve gelince ye kadar geçti yarın doktorumu arayacam bakalım nedir??bide kızlr oğluumun hareketlerini acaip hissetmeye başladım bu aralar.müthiş hareketli bi bebek...

günaydın kızlar bugün yanlızım eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı oğlumda teyzesinde kalmak istedi bende şimdi yanlızım off canım sıkılıyor hiç tek kalmayı sevmiyorum bnde birazdan arbayla çıkarım arıtk oğlumuda alır gezeriz ne yapalım canımız sıkılıyor pazargünü evde oldukmu

günaydın herkese... bende kocişe dışarıda kahvaltı ısmarlıycam. hemen çıkıyorum dönünce görüşürüz tekrar

selam kizlar, bu sabah 7 de kalktim. Khavaltimizi yaptik sofrayi topliyacam. Bir ton isim var, bir yigin ütüm var (( umarim hepsini bitiriimmmm. Sizlere iyi pazarlarr

Günaydın kızlar,
İlayda Allah gönlünden geçeni verir inşallahhhh.
merhaba gelincik.Doktoruna sormak en iyisi canım.Belki de kendini çok yorduğundan olabilir.

günaydınnnn...........a.s.
günaydın hoşgeldin.

iyi gezmeler sana canım.
selam kizlar, bu sabah 7 de kalktim. Khavaltimizi yaptik sofrayi topliyacam. Bir ton isim var, bir yigin ütüm var (( umarim hepsini bitiriimmmm. Sizlere iyi pazarlarr

kocaman kolay gelsin sana ama bebişide fazla yorma annesi.

merhaba kızlarr
biz geldikk
eşim bi düğüne gitti onun gelmesini bekliyorum o arada size bakayım dedim sabahtan evi temizledim şimdide keyif yapma zamanı dışarda da çok güzel bir hava var
aslında bu sabah annemlere sürpriz yapalım kahvaltıya gidelim diye planlamıştık eşimle ama tren saatleri uymadı malesef artık başka bi güne bıraktık bizde
az öncede diş buğdayı partisi isimli bir konu okudum bayıldım resmen kına yakmışlar kırmızılar giydirmişler bebeğe kızım olursa bende yapmak istiyorum ikinciye artık:)
sizler nasılsınız bi bakayım geçmişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…