2010 Nisan Anneleri

evet jnazcım bende sabah gördüm o konuyu çok hoş şeler yapmışlar.bende hep mevlütünü hayal edip duruyom oğluşumun inşallah allah hayırlıısıyla o günleri bize gösterirde bizlerde yaparız bişeler.bu arada jnazcım listeye erkişimi yazmanı rica etsem zahmet verirmiyim sana acaba?

selam kizlar, bu sabah 7 de kalktim. Khavaltimizi yaptik sofrayi topliyacam. Bir ton isim var, bir yigin ütüm var (( umarim hepsini bitiriimmmm. Sizlere iyi pazarlarr
canımya çok yorma kendini dinlene dinlene yap
günaydın herkese... bende kocişe dışarıda kahvaltı ısmarlıycam. hemen çıkıyorum dönünce görüşürüz tekrar
günaydın canımm oh ne güzell afiyet olsun size
bende yalnızlığı sevmiyorum hacercim ama hep tekim evde
bugünde gitti eşim hala gelecek bekliyorum
günaydınnnn...........a.s.
günaydın canımm
aman canımm dikkat et kendine inşallah bi daha olmaz yorduğundandır

maşallah bebişine benimki de tam tersi çok sakin sanırım daha hissedemedim hareketlerini
ayy ne güzel canımyaa maşallah bebişine bende çok özledim yavrumu
slm kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim oğluşumu gördüm allaha şükür çok iyi dedi doktor çok tatlıydı yaa parmaklarını bile saydı.
çok şükür canımm maşallah diyelim oğlumuza

[

inşallah canımyaa
estağfirullah tatlım en zahmeti ekleyeyim hemen

gormedım senı cnm ohh severım kestaneyıde afıyet olsun bızım yerımızede ye olurmu

meraba kızlar ben geldim ne kadarda özledim topiğimizi sormayın 1 haftadır yoğundum baya kayınvalidemi yolcu etmeye gelenler çoktu elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım bende geceleri girebildim sadece bu arada budebeciğim canım benim meraketmişsin oyyy severim ben dünürcüğümü canım benim bugünde elektirik yoktu giremedim o yüzden

günaydın ymerrcimm.. sanada bebişinle çook güzel bir hafta geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar.nasılsınız*inşallah hepimiz güzel bir hafta geçiririz.....

bende geldiimm günaydın hepinize.aslında çoktandır geldimde dolaştım biraz sitede.
dün hava çok güzeldi oğlumuzu alıp güzel bi park bulduk.dün vaktimizi o parkta geçirdik.çok hoş bir yerdi.sadece çocuklara hitap etmiyor.bizim içinde çok hoş bir yer.simit ayran keyfide yaptık.oğlumda çok mutlu oldu çok eğlendi.baya bi yorulmuşuz ama akşam oğlum 7 de bende 8 de uyumuşuumm.mirmirmirmirsabaha kadar kesintisiz.gerçi normalde de saat en geç 9:30 uyurum.kaydirigubbakcemile3hamileliğin verdiği uyku hali sanırım.öncesinde böyle değildim.

bu hamileleikteki uyku normal zamandaki uykulardan daha güzelmiş ya,insan doyamıyor uykuya.....akşam olunca kedi gibi kıvrılıp uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…