canımya çok yorma kendini dinlene dinlene yapselam kizlar, bu sabah 7 de kalktim. Khavaltimizi yaptik sofrayi topliyacam. Bir ton isim var, bir yigin ütüm var(( umarim hepsini bitiriimmmm. Sizlere iyi pazarlarr
günaydın canımm oh ne güzell afiyet olsun sizegünaydın herkese... bende kocişe dışarıda kahvaltı ısmarlıycam. hemen çıkıyorum dönünce görüşürüz tekrar
bende yalnızlığı sevmiyorum hacercim ama hep tekim evdegünaydın kızlar bugün yanlızım eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı oğlumda teyzesinde kalmak istedi bende şimdi yanlızım off canım sıkılıyor hiç tek kalmayı sevmiyorum bnde birazdan arbayla çıkarım arıtk oğlumuda alır gezeriz ne yapalım canımız sıkılıyor pazargünü evde oldukmu
günaydın canımmgünaydınnnn...........a.s.
aman canımm dikkat et kendine inşallah bi daha olmaz yorduğundandırkızlar merhaba ii pazarlar..topicde kimsecikler yok bi ben varım..pazar keyfi yapıonuz dimi hanımlar melekleriniz ve kocişlerinizle...oooohhhhhhh sefanız olsun benim yerimede yapın zemuszemus ben bugün çalışıorum malesef..dün izin yaptım o da ev temizliği yemek yapmakla falan geçti..belim çok ağırdı akşam bide dün yürüyüşe çıkmıştım bi baktım minicik bi kan gelmiş benden çok korktum panikledim.eve gelince ye kadar geçti yarın doktorumu arayacam bakalım nedir??bide kızlr oğluumun hareketlerini acaip hissetmeye başladım bu aralar.müthiş hareketli bi bebek...
ayy ne güzel canımyaa maşallah bebişine bende çok özledim yavrumuselam kızlar meleğimi gördüm çok iyiydi kurbandan önce tekrar gidecez 3 lü test için. ve tabiki cinsiyetinide o zaman öğrenicez zaten bizimki ayağının birini bükmüş gözükmüyordu bişi bakalım hayırlısı artık..
çok şükür canımm maşallah diyelim oğlumuzaslm kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim oğluşumu gördüm allaha şükür çok iyi dedi doktor çok tatlıydı yaa parmaklarını bile saydı.
evet jnazcım bende sabah gördüm o konuyu çok hoş şeler yapmışlar.bende hep mevlütünü hayal edip duruyom oğluşumun inşallah allah hayırlıısıyla o günleri bize gösterirde bizlerde yaparız bişeler.bu arada jnazcım listeye erkişimi yazmanı rica etsem zahmet verirmiyim sana acaba?
kımsecıkler yokkkkkkk topiklerden
gormedım senı cnm ohh severım kestaneyıde afıyet olsun bızım yerımızede ye olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?