2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar ...
yeni bi haftafya daha başladık...hiç sevmiyorum bu ilk günü niyemi haftasonuna çok var çünkü:)

arkadaşlar yakında doktora gidecekler lütfen doktorlarına sorsun.domuz gribi aşısı hamilelere yani bizlere yapılmalı mı?şimdi atv de bir doktor var.riskli 5 gruptan bir tanesi hamileler diyor ve yapılması gerekli diyor.

kızlar geçmişi mi okuyosunuz yoksa hala daha uyku modundamısınız*haftaya enerjik başlayalım hadi uyanınnnnnnnnnn

Bu gün ikili test tahlil sonucumu aldım.
serbest beta HCG 32,72
PAPPA 2,81
background risk 1/462
ultrosound risk 1/2486
Biochemistry risk: 1/3293
adjusted risk 1/9219

bu nedemek? iyi mi?

günaydın canım.ben iyiyim gayet.yalnız şu domuz gribi aşısı aklıma takılıyor.yaptıracak mıyız yaptırmayacakmıyızz*yan etkileri belli değil of off

canım ben yaptırmayı düşünmüyorum kardeşim çapa tıpta okuyor o ve profları bile yaptırmamaktan yana dün konuştum. heleki hamilelere hiç önermıyormus hocaları çünkü aşı daha altı aylık bir aşı ve bebek üzerinde test edilmemiş. sonuçta Allah korusun bebeklerimize zararlı olabilir..

Bu gün ikili test tahlil sonucumu aldım.
serbest beta HCG 32,72
PAPPA 2,81
background risk 1/462
ultrosound risk 1/2486
Biochemistry risk: 1/3293
adjusted risk 1/9219

bu nedemek? iyi mi?

canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir bilgim yok maaeseff

günaydın kızlarrr ii haftalar dün burası çok sessizdi sissiz zaman geçmedi inanın çok sıkıldım dün..:umursamaz:

canım bende senin gibi düşünüyorum ama uzmanlar bas bas bağırıyor mutlaka hamileler yaptırsın diye.proflar böyle düşünüyorsa yaptırmamak en iyisi.ben elimden geldiğince kimseyi öpmemeye ve tokalaşmamaya çalışıyorum.zaten ellerimi sık yıkayan birisiyim.Allah korusun bebeklerimizi.....

canım evde olanlar için bir nebze daha iyi aslında.. ben çalışıyorum istanbuldayım hergun otobüslere biniyorum.. vee eşim öğretmen o bile bana yaklaşmamaya çalışıyor azcık bır burun tıkanıklığı olsaa opuyorumnanaktan yani elimide sık sık yıkıyorum kimseyle sarılmıyorum ama işte... biz tevekkülümüzü yapalımda taktir Allahın..

günaydın canım.ben iyiyim gayet.yalnız şu domuz gribi aşısı aklıma takılıyor.yaptıracak mıyız yaptırmayacakmıyızz*yan etkileri belli değil of off

geçen doktorum programına çıkmıştı sağlık bakanı korkulacak bi grip değil mutlaka aşı yaptırmalısınız bende yaptrcam diyor ama ben kendimi koruyabildiğim kadar koruyacam yaptırmayı düşünmüyorum kanald haberlerde dedi önce türkiyede insanların üzerinde denenecek eğer bi yan etkisi olmazsa aşı üretilecek ne kadar doğru bilmiyorum insan güvenem,yor ama allah korusun olursak yaptırmamaız lazım ide kalıtsal kronik hastalığı olanlar daha ağır geçiriyormuş ölümle bile sonuçlanıyormuş zatürre bronşit v.s.gibi
sonuç olarak ben olsam yaptırmam önce tedbirimi alırım bu yüzden dr bile gitmiyorum fazla hastalık kaparım falan diye geçen sağlık ocağına gittim kayıt için oturmadım bile hiçbi yere elimi sürmeden bide yanımda mutlka ıslak mendil taşıyorum
güvenemiyorum sağlık bakanı çelişkili konuştu geçen gün

prof lar yaptırmayın diyorsa hiç yaptırmam valla
sağlık bakanı da kendinden emin değil

ne sağlık bakanına ne de kanal d habere güveniyorum.sağlık bakanı vurdururum der yaptırmaz,kanal d haber bu hükümete karşı olduğu için aleyhine haber yapar.ben denek gibi kullanılmaktan korkuyorum.en önemlisi biz tedbirimizi alalım,takdir rabbimin

kızlar mide bulantım hala devam ediyo yaa sizinde devam ediyomu bazen günde 4 defa bile attığım oluyor mide bulantısı için dr verdiği hapda içtiğim halde böleyim ben ne yapayım yaa dr bişey demiyo geçer diyor amaoğlumda 9 ay devam etmişti boğazım bide midem doğumdan sonra çok zor ileşti doğumdan sonra bile dışarı atıyodum bazen çok yediğimde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…