2010 Nisan Anneleri

günaydınn canımmm

iimm tatlım hamdolsunn
sen nasılsınn ben oğluma henüz
hiç buşu almadımm yaa
halası bitane patik almış
hepsii buu :sinifsinif:

bende iyiyim canım.
sabah sabah domuz gribi aşısı aklıma takıldı.
ben oğluma 2 çorap,3 tane uzun kollu alttan çıt çıtlı badi ve 1 tane alt pijaması aldım.
birde babası şu bimdeki uyku seti,battaniye ve uyku tulumu almış.
7 kasımda doktora gitcez.çilek mobilyada beğendiğimiz bir beşik ve dolabının kampanyası varmış.çilek mobilyanın sitesinden bak istersen uygun baya.onu alıcaz ama eve doğuma yakın getirteceğiz

canım benim midem çok bulanmıyor ama eğer çok aç kalırsam çıkarıyorum bende.doktorum bana da ilaç vermişti çok bulandığında alıyordum,yinede korkuyordum bebeğime bişey olur diye.14.haftamdan sonra yok denecek kadar azaldı

günaydın kızlarrr
yeni bir gün daha başladı
keyifler yerindedir inşallah
bizde uykusuz bi geceden sonra burdayız bi türlü uygun pozisyonu bulupta uyuyamıyorum kızlaryaa
bi ara uyumuşum onda da bebişimi gördüm küçücük bembeyaz bişeydi ama çok tatlıydı üzerini kirletmiş falan kıpır kıpırdı elimde tam onunla ilgileniyordumki uyandım sonra çok uğraştım kapatayım gözlerimi aynı rüyaya devam edeyim diye ama olmadı :)
domuz gribi hakkında da az önce bi prof vardı tvde hamileler ikinci risk grubunda mutlaka yaptırması gerekiyor diyor ama onun dışında da alabileceğimiz önlemler varmış mesela maydonaza limon damlatın yiyin, tuzlu suyla gargara yapın diyor münkün olduğunca kendinizi koruyun da dedi

hacercim bende mide bulantısı çok olmadı canım o yüzden bilemiyorum inşallah geçer bir an önce
budebecim hayırlı olsun cicileri bebişinin

günaydın jnazcım
canım bende senin gibiyim her sağdan sola dönüşte uyanıyorum.genelde sola yatmak istiyorum bu seferde bacağım ağrıyor.artık yatmakta da sorun oluyor.dün bi arkadaşım nerede rahat ediyosan öyle yat diyor son aylarda hiç yatamıyacaksın dedi.

aynen canım ama bide benim sağ tarafımda kasılma ve ağrı oluyor . nerdeyse 1 ay olacak normalde otururken bile 5 dk oturayım kalkınca topallamaya başladım resmen . sol tarafta yatmak istiyorum senin gibi onda da rahat edemiyorum malum yüzüstü yatmaya alışan biri olduğum için :)
neyse ne yapalım idare edeceğiz bir kaç ay daha :)

teşekkür ederim jnazcım.sen aldın mı bişeyler
rica ederim canım
ben daha bişey almadım canım daha doğrusu ilk öğrendiğimde wenice den bi badi almıştım o kadar cinsiyeti belli olsun diyordum. şimdi de 6. ayı bekliyorum ama annemler sağolsunlar yapıyorlar yelekleri hazır zaten bebeğimin ablamda uyku seti ve battaniye almış. bende bi dahaki istanbula gidişimde eminönüne gider toplu alışveriş yaparım diyorum . bide bebişime punch nakışından battaniye yapmak için kaşmir aldım :)

slm kızlar
nasılsınız ben allaha şükür iyiyim üüff burda hava kapalı yağdı yağacak hiç sevmiyorum böyle havayı içim sıkılıyor

günaydın ruzenin
kızlarr ben çıkayım gelirim yine çamaşırlarımı asayım işlerimi bitireyim
hoşçakalın şimdilikk

kızlar bebek dogduktan sonra kurutma makinesi çok faydalı oluyormuş diye duydum.
Almayı düşünenler ya da kullananlar var mı?

Selam kızlar ben geldimm...

etelane merhaba canım, bende almak istiyordum fakat kimse önermedi çok kırıştırıyormuş kıyafetleri bende o yüzden vazgeçtm :)

Selam kızlar ben geldimm...

etelane merhaba canım, bende almak istiyordum fakat kimse önermedi çok kırıştırıyormuş kıyafetleri bende o yüzden vazgeçtm :)
Hepsi aynı değilmiş.
Bosh'un yeni modelleri iyiymiş. ama pahalı

Ben şimdi yeni çıkan başka bir modele bakıyorum.

elektrolux 14791 W kurutmalı çamaşır makinesi.
Çok iyi diyorlar. Araştırıyorum.

gÜnaydınlar kızlar nasılsınız.

hemen konuya dalayım domuz grıbı aŞısını vurdurmayı asla dÜŞÜnmÜyorum. 6 aylık bır aŞının hamıleler ve dopacak bebekler Üzerınde etkısının araŞtırılmıŞ olması ımkansız. Kaldı kı ıÇındekı koruyucu madde yÜzÜnden 6 aylıktan kÜÇÜk bebeklere vurulmuyormuŞ. Be 6 aylıktan kÜÇÜk bebeklere zararlıysa benım kanrımdakı bebeĞe neler olur allah bılır.
bırde yıllarrrr Önce amerıkalı askerlere gelıŞtırılen domuz grıbı aŞısı ÖlÜmlere ve yÜzlerce ınsanın felÇ kalmasına neden olmuŞ. Tamam tıp gelıŞtı ama ben olmam o aŞıyı. Zaten normal grıpten daha tehlıkelı deĞılmıŞ domuz grıbı.

günaydın kızlar

hafta sonu istanbuldaydık eşimle eltimlerle gezdik dün gece 03:00 de geldik uyuduk o kadar yorgunum ki yeni uyandım ama cok guzeldı yenı acılan turkuazoo yu gezdık pahalı ama deger neyse kalanı sonra anlatırım sımdı cıkıyım kahvaltı yapım kendıme glıyım gelırım yıne:)

arkadaşlar bu arada dün arkadaşımdan hamile pantolonunu almıştım. bugün giydim. bu kadar rahat edeceğimi bilseydim çok önceden alırdım.. harika bir buluş valla ilk fırsatta bisürü alacam şiddetle tavsiye ederim.zemuszemus

kızlar günaydın? nasılsınız? hemen bişi sorucam bikaç gündür mide ağrısı gibi ağrım var karnım da ve karnımın altı, kasığımın tam üstünde de gaz sancısı gibi ağrı. sizde de oluyormu? korkuyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…