günaydınn canımmm
iimm tatlım hamdolsunn
sen nasılsınn ben oğluma henüz
hiç buşu almadımm yaa
halası bitane patik almış
hepsii buu :sinifsinif:
kızlar mide bulantım hala devam ediyo yaa sizinde devam ediyomu bazen günde 4 defa bile attığım oluyor mide bulantısı için dr verdiği hapda içtiğim halde böleyim ben ne yapayım yaa dr bişey demiyo geçer diyor amaoğlumda 9 ay devam etmişti boğazım bide midem doğumdan sonra çok zor ileşti doğumdan sonra bile dışarı atıyodum bazen çok yediğimde falan
günaydın kızlarrr
yeni bir gün daha başladı
keyifler yerindedir inşallah
bizde uykusuz bi geceden sonra burdayız bi türlü uygun pozisyonu bulupta uyuyamıyorum kızlaryaa
bi ara uyumuşum onda da bebişimi gördüm küçücük bembeyaz bişeydi ama çok tatlıydı üzerini kirletmiş falan kıpır kıpırdı elimde tam onunla ilgileniyordumki uyandım sonra çok uğraştım kapatayım gözlerimi aynı rüyaya devam edeyim diye ama olmadı :)
domuz gribi hakkında da az önce bi prof vardı tvde hamileler ikinci risk grubunda mutlaka yaptırması gerekiyor diyor ama onun dışında da alabileceğimiz önlemler varmış mesela maydonaza limon damlatın yiyin, tuzlu suyla gargara yapın diyor münkün olduğunca kendinizi koruyun da dedi
hacercim bende mide bulantısı çok olmadı canım o yüzden bilemiyorum inşallah geçer bir an önce
budebecim hayırlı olsun cicileri bebişinin
günaydın jnazcım
canım bende senin gibiyim her sağdan sola dönüşte uyanıyorum.genelde sola yatmak istiyorum bu seferde bacağım ağrıyor.artık yatmakta da sorun oluyor.dün bi arkadaşım nerede rahat ediyosan öyle yat diyor son aylarda hiç yatamıyacaksın dedi.
rica ederim canımteşekkür ederim jnazcım.sen aldın mı bişeyler
Hepsi aynı değilmiş.Selam kızlar ben geldimm...
etelane merhaba canım, bende almak istiyordum fakat kimse önermedi çok kırıştırıyormuş kıyafetleri bende o yüzden vazgeçtm :)
günaydın kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?