kızlar günaydın? nasılsınız? hemen bişi sorucam bikaç gündür mide ağrısı gibi ağrım var karnım da ve karnımın altı, kasığımın tam üstünde de gaz sancısı gibi ağrı. sizde de oluyormu? korkuyorumda.
canım bendede gaz ağrısına benzer ağrılar oluyor sık sık. sürekli karnımda bir rahatsızlıkla dolaşıyorum. ama doktorum ağır sancı ve kanama haricinde tüm şikayetler normal demişti o yüzden korkmuyorum. sen de korkma bence. azıcık bir gaz bile insanı kıvrandırırken karnımızda bir ufaklık var o kadarcık ağrı sızı normaldir heraldeopuyorumnanaktan
kızlar günaydın? nasılsınız? hemen bişi sorucam bikaç gündür mide ağrısı gibi ağrım var karnım da ve karnımın altı, kasığımın tam üstünde de gaz sancısı gibi ağrı. sizde de oluyormu? korkuyorumda.
gÜnaydınlar kızlar nasılsınız.
hemen konuya dalayım domuz grİbİ aŞısını vurdurmayı asla dÜŞÜnmÜyorum. 6 aylık bİr aŞının hamİleler ve dopacak bebekler Üzerİnde etkİsİnİn araŞtırılmıŞ olması İmkansız. Kaldı kİ İÇİndekİ koruyucu madde yÜzÜnden 6 aylıktan kÜÇÜk bebeklere vurulmuyormuŞ. Be 6 aylıktan kÜÇÜk bebeklere zararlıysa benİm kanrımdakİ bebeĞe neler olur allah bİlİr.
bİrde yıllarrrr Önce amerİkalı askerlere gelİŞtİrİlen domuz grİbİ aŞısı ÖlÜmlere ve yÜzlerce İnsanın felÇ kalmasına neden olmuŞ. Tamam tıp gelİŞtİ ama ben olmam o aŞıyı. Zaten normal grİpten daha tehlİkelİ deĞİlmİŞ domuz grİbİ.
arkadaşlar bu arada dün arkadaşımdan hamile pantolonunu almıştım. bugün giydim. bu kadar rahat edeceğimi bilseydim çok önceden alırdım.. harika bir buluş valla ilk fırsatta bisürü alacam şiddetle tavsiye ederim.zemuszemus
kızlar bakın çok kullanışlı bir buluş,ben bikaç kez netde dolaşırken görmüştüm annenin ayağa kalkmasını ve beşiğe gitmesini engelleyen bişi,ya sağa yada sola dönmek yeterli bebişe bakmak için.....mesela yine yatak odası alınabilir ve bebişler bi süre yanımızda bu şekilde kalabilir ,bölelikle artı bir sepet beşiğe falanda gerek kalmaz valla benim aklıma yattı kızlar sizin fikirleriniz nasıl???
kızlar bakın çok kullanışlı bir buluş,ben bikaç kez netde dolaşırken görmüştüm annenin ayağa kalkmasını ve beşiğe gitmesini engelleyen bişi,ya sağa yada sola dönmek yeterli bebişe bakmak için.....mesela yine yatak odası alınabilir ve bebişler bi süre yanımızda bu şekilde kalabilir ,bölelikle artı bir sepet beşiğe falanda gerek kalmaz valla benim aklıma yattı kızlar sizin fikirleriniz nasıl???
hmm güzelmiş ben begendim acaba fiyatı nedr?
ayy ruzenin ne güel bişiydi o öle ne kadar kullanışlı..bende çok şey araştırıorum ama böle bişeye rastlamamıştım.
rabia fatmacım bunlrda çok kullanışlı özellikle bizler yemek ,iş vs. yaparken bebek bunda oyalanabiliyo,hatda bunların otomatik sallananlarıda var annem görmüş bunlardan 100 lira fiyatıymış,hatda daha sonra kapıya monte edlip salıncakta oluyormuş.....
EWT canım gercekten çok kullanışlı ben çok beyendim resim zaten pc de kayıtlı valla daha da olmadı ben marangoza yaptırıcam bundan çok değişik.....:dance:
bende pratik şeyler arıyorum hayatımı kolaylaştıracak şeyler..her gün netten araştırıyorum.en son dün bebek arabalarını araştırdım hem mama koltuğu hem oto koltuğu hemde bebek arabası olandan gördüm acaip hoşuma gitti..bu tarz çok yönlü kullanışlı şler arıorum bulunca paylaşalım kızlar..
ruzenin çok güzelde canım çok kısa süreli kullanılır bu
pek bana göre değil yatak odamda küçük benim biraz yanıma sığmaz bu
öfff ne alıcam bu çocuğa bu gidişle yanımızda yatacak garibim:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?