2010 Nisan Anneleri

canım bendede gaz ağrısına benzer ağrılar oluyor sık sık. sürekli karnımda bir rahatsızlıkla dolaşıyorum. ama doktorum ağır sancı ve kanama haricinde tüm şikayetler normal demişti o yüzden korkmuyorum. sen de korkma bence. azıcık bir gaz bile insanı kıvrandırırken karnımızda bir ufaklık var o kadarcık ağrı sızı normaldir heraldeopuyorumnanaktan

doğru canım ama insan korkuyor işte iyimi diye. dr a cmt gidicem bi sorayım sizlere dedim. teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

günaydın canım korkma korkulacak bişiy yok sonuçda hamileyiz biz
benim kaç gündür çekdiğim ağrıları bilsen ödün kopar demekki
bişiy olmaz korkma:teselli:

kızlar bakın çok kullanışlı bir buluş,ben bikaç kez netde dolaşırken görmüştüm annenin ayağa kalkmasını ve beşiğe gitmesini engelleyen bişi,ya sağa yada sola dönmek yeterli bebişe bakmak için.....mesela yine yatak odası alınabilir ve bebişler bi süre yanımızda bu şekilde kalabilir ,bölelikle artı bir sepet beşiğe falanda gerek kalmaz valla benim aklıma yattı kızlar sizin fikirleriniz nasıl???

Eklentiler

• $babybay_mama_weiss.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
günaydın kızlar nasılsınız gerçi kalakalı çok oldu ama yeni oturabildim

günaydın canım ben cok kararsızım o konuda doktorum vurun bende vuruncam eşime de vurucam dedi eşide hamile normal grip aşısı gibi diyor ama kardeşim hemşirelik okuyor hocaları bu konuda konferansa katılmışlar ve sakın vurunmayın demişler ki onlar sürekli hasta insanlaral muhattap oluyor özellikle hamile ve küçüklere vurmak istiyorlarmış bi nevi kimyasal silah gibi olacak demiş hocaları kardeşimde sakın vurunmayın diyor bilmiyorum ne yapacağımı?

evet cok rahtlar ama ben izmit merkezde sordum 120 tl dedi üstelik hiç güzel bişide deildi cok pahalılar ya

güzelmiş canım ama hafta sonu eltimdeydim o da yeni doğurdu onda ana dizi diye bişi gördüm cok kullanışlı bulursam alacağım mutlaka küçük taşınabilr sallanan bişi ilk 6 ay için cok uygun nette bulursam resmini eklerimm

hmm güzelmiş ben begendim acaba fiyatı nedr?

kızlar bunlar ana diziymiş bence cok kullanışlı hem sallanabiliyor cocuk aglayıca salla hemen:)

fiyatları 120-35 tl arası yerine göre değişir heralde

ayy ruzenin ne güel bişiydi o öle ne kadar kullanışlı..bende çok şey araştırıorum ama böle bişeye rastlamamıştım.

kızlar hepinize selamlar.hepinizi öpüyorum.ben yine bütün bir hafta boyunca yoğunluklar içinde boğuldum.bu haftada öğrenci sınavları başlıyor ve bir sürü angarya ayak işleri.artık merdiven çıkmaktan hareket halinde olmaktan sıkıldım.hep yatıp dinlenmek istiyorum.çarşıya çıkmak yada ama fazla yürüyemiyorum.belimde öyle şiddetli bir ağrı oluyorki anlatamam.sol ayağımı yere basamaz oluyorum.
kızlar bu arada çok önemli bişey öğrendim.yatarken sağınıza yatmayın.sağda bebeği besleyen arteria uterina varmış ve sağa yatınca bebek beslenemiyormuş baskı oluyormuş damara.o yüzden sola yatmalıymışız.
işallah bugün buralarda olurum hepinizi ve sohbetlerinizi çok özledim.şimdilik Allah (c.c.) emanet olun.

ayy ruzenin ne güel bişiydi o öle ne kadar kullanışlı..bende çok şey araştırıorum ama böle bişeye rastlamamıştım.

EWT canım gercekten çok kullanışlı ben çok beyendim resim zaten pc de kayıtlı valla daha da olmadı ben marangoza yaptırıcam bundan çok değişik.....:dance:

rabia fatmacım bunlrda çok kullanışlı özellikle bizler yemek ,iş vs. yaparken bebek bunda oyalanabiliyo,hatda bunların otomatik sallananlarıda var annem görmüş bunlardan 100 lira fiyatıymış,hatda daha sonra kapıya monte edlip salıncakta oluyormuş.....

bu özelliklerini bilmiyrdum canım senin önerdğinide cok begendim ben bakalım insan kararsız kalıyor böyle güzel şeyleri örünce ne yapacağına:)

EWT canım gercekten çok kullanışlı ben çok beyendim resim zaten pc de kayıtlı valla daha da olmadı ben marangoza yaptırıcam bundan çok değişik.....:dance:

bende pratik şeyler arıyorum hayatımı kolaylaştıracak şeyler..her gün netten araştırıyorum.en son dün bebek arabalarını araştırdım hem mama koltuğu hem oto koltuğu hemde bebek arabası olandan gördüm acaip hoşuma gitti..bu tarz çok yönlü kullanışlı şler arıorum bulunca paylaşalım kızlar..

evt canım paylaşırsak süper olur bazen ufak bir detay acayip hayatı kolaylaştırıyo,senin mahsettiğin sanırım pierre cardin markalı bebek arabasında görmüştüm ve bayılmıştım ama fiyat normale gör tuzluydu....varsa resim atabilirsin canım hemde görmüş oluruz fikir olur....

ruzenin çok güzelde canım çok kısa süreli kullanılır bu
pek bana göre değil yatak odamda küçük benim biraz yanıma sığmaz bu
öfff ne alıcam bu çocuğa bu gidişle yanımızda yatacak garibim:1no2:

kızlar bakın buda çok kullanışlı ben hemen anneme yaptırıcam ,hem bebiş destek alıp düşmeden yatabiliyor hemde emzirmek için süpper..........

benim yatak odam geniş fakat ben hep bambu sepetlerden düşünüyordum yanımda olur falan diye,ama bunu görünce çok beyendim çokta kullanışlı ,nasıl olsa sepet beşiklerde az bi süre kullanılıp kaldırılcak,hemde çok büyükler yer kaplıycak ama küçük ona göre....zaten bi süre yanımda kalcak sonra odasına geçecek....yanında bile yatırsan olmazki babaları koltuğa postalamak lazım ozaman......:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…