benim yatak odam geniş fakat ben hep bambu sepetlerden düşünüyordum yanımda olur falan diye,ama bunu görünce çok beyendim çokta kullanışlı ,nasıl olsa sepet beşiklerde az bi süre kullanılıp kaldırılcak,hemde çok büyükler yer kaplıycak ama küçük ona göre....zaten bi süre yanımda kalcak sonra odasına geçecek....yanında bile yatırsan olmazki babaları koltuğa postalamak lazım ozaman......:lepi:
kızlar bakın çok kullanışlı bir buluş,ben bikaç kez netde dolaşırken görmüştüm annenin ayağa kalkmasını ve beşiğe gitmesini engelleyen bişi,ya sağa yada sola dönmek yeterli bebişe bakmak için.....mesela yine yatak odası alınabilir ve bebişler bi süre yanımızda bu şekilde kalabilir ,bölelikle artı bir sepet beşiğe falanda gerek kalmaz valla benim aklıma yattı kızlar sizin fikirleriniz nasıl???
rabia fatma hg canım..
iyiyim canım sen nasılsın miniğin nasıl? :)
ruzenincim eşinin doğum günü kutlu olsun.
canım o şey çok güzel ama küçük kaç ayına kadar kullanbilirki bebeklerimiz bunu*
ruzenincim markası pierre cardin ödül alan modeliymiş fiyatı sitelerde değişiyor.biraz tuzlu 850 tlden başlıo 2000 e kadar var valla
amanınn gercektende tuzlu ya bunlar sanırım ben okadar para vermezdim bi araba için....kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?