2010 Nisan Anneleri

selam kızlar. 2 haftalık bi mardin seyahatinden sonra geri döndüm. tecrübeyle sabittir. yolculuk tehlike arz etmiyomuş. tabii bu arada 2 li taramayı kaçırdım. sadece mardinde gittiğm bi hastanede çok açıklayıcı bi ultrason kontrolüm oldu. tek açıklama BEBEK SAĞLIKLI. bi konuş, bi anlat, ne olmuş, ne oluşmuş... yok. sağlıklı dedi sepetledi kadın. benim garibim bebişte takılıyo içerde kendi halinde 3 lü için gideceğim kendi doktoruma. yok nasılsa bi sıkıntım. ha bi de atlatamadığım bi nezlem ve boğaz ağrım var.

rabia bu tulumlar harikaa bulursan bana da haber ver nerde olduklarınızemuszemus

ben 15 haftamdayım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.ilk gebeliğim belki ondandır diyeceğim ama ablamın bebeği benimkinden 3 hafta büyük bende hissetmiyorum dedi.ben 3 hafta önce bşeyler hissetmiştim ama bebek değilmiş,bağırsak hareketiymiş heralde

merbaha kızlar benim sırtım ağrıyor :1no2: birde yoğurt çorbası aşeriyorum yaa akşam olsada hemen yapsam cokacimcoook

merbaha kızlar benim sırtım ağrıyor :1no2: birde yoğurt çorbası aşeriyorum yaa akşam olsada hemen yapsam cokacimcoook

ayy canım kıyamam ya şimdi evden geliyorum yoğurt çorbası yaptım bende,hemen yolliyim sıccak sıccak dumanı üstünde....bende onu aşeriyorum nedense hatda son bir haftadır baska çorba içmedim ama yaparkende aklıma acılı tarhana çorbası geldi hehe:))))kaydirigubbakcemile5

rabia fatma canım bunlar harika valla tam benim erkekime göre bayıldım nerdeymiş hemen araştırmalı ve almalı bayıldım......

bende bayıldımm heleki o çıt çıtlı gömleğe erkek bebişlere çok alternatif olmuyo diodum ama araştırdıkça neler çıkıoo yaa..yerim ben onları yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…