2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar ...
hava kapalı fırtına ve yağmur var benim içimde bi garip oluyo böle havalrda bunalımlara giriyom resmen...

çıtçıtlı gömlek badilere bittim çok güzel ay bi ögrensem cinsiyetini hemen bişeyler alıcam..şuan hiç bişey almadım

kızlar ocak anneleri topiğine bakarsanız birçok fikir edinmiş olursunuz.doğumları yaklaştığı için birçok hazırlıklarını tamamlamışlar.ve harika şeler çıkmış ortaya ben mustela ve avent ürünlerini not aldım.uzmanlar bebekler için mustela ürünlerini öneriyor epeyde araştırdım çünkü.hemde çok dayanıklı bi şampuanı yada yağı yaklaşık 1 yıl gidiyorumuş fiyatları pahalı ama 1 yılı düşünürsek ekonomik oluyor.bir bakın derim..

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Kızlar aranızda benim gibi sürekli rüyasında bebişini gören var mı? Sürekli ona birşeyler olduğunu görüyorum Allah korusun.:Saruboceq: Aynı şeyi annemde hamileliğinde sürekli yaşamış.
Bebişide hala hissedemeyince öyle merak ediyorumki? Keşke elimi göbeğime koyduğumda nasıl, ne yapıyor herşeyi hissetseydim.

slm canım,ben hiç bebişi rüyamda görmüyorum....hamile kalmadan önce bikaç kez görmüştüm,bebişi hissetmemize daha var ama canım ,sanki ben az bişi hissediyo gibiyim ama birde babamız elini koyunca hissetse süpper olcek az kaldı sabır,içini ferah tut tatlım onlar şuan çok iyi az daha büyüsünler horon tepicekler içerde:))))

Neden kendini acaip hissediyorsun? Hayıdır.

Kızlar benim aklıma şu domuz gribi takılıyor. Sabun reklamların sonuna bile domuz gribi eklendi. Aşı yaptırmakta istemiyorum. Doktoruma sormadım ama.

canım kendimi deil konusu olunca bebişimin hareketlerini acaip hissediorum demek istedim..:ecrin_bebek: yoksa allaha şükür iyiyim canım..

masllah allah nazardan saklasin canim kiloda almamissin degilmi fazla süper yaa ben cok kilo aldimmafoldumben

canım tşk ederim ama ben fazla kilo aldım 42 kiloydum hamile kaldığımda 7 kilo aldım 3 ayda kendimi şuan goril gibi hissediorum alışık olmadığım için kaydirigubbakcemile3

gelincik göbüşünde sende çok şirinsin tatlım ya....bu arada 7 kiloyu ben alsaydım kapıadan sığamazdım çünkü hesap et 63 kilo ile hamile kaldım ne güzel sen zayıfçanaymışın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…