mrb kızlar gecmişi okudum canımı yoğurtlu corba ıstetdınız.kızlar ne dıcem hamıleyken sac kestırılmez derler hıc duydunuzmu.batıl ınanc ama ıçim rahat etmedı.ben bugun kuafore gıttım cunku 5 ay daha bekleyemezdım cok uzamıs ve kırılmıstı.ne dersınız?????
mrb kızlar gecmişi okudum canımı yoğurtlu corba ıstetdınız.kızlar ne dıcem hamıleyken sac kestırılmez derler hıc duydunuzmu.batıl ınanc ama ıçim rahat etmedı.ben bugun kuafore gıttım cunku 5 ay daha bekleyemezdım cok uzamıs ve kırılmıstı.ne dersınız?????
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende heyecanlıyım wala yaa bugün 3lü tarama testimi yaptırdım.sonuçlarını yarın alıcam işallah iyi sonuçlar alırız hepimiiz yaa.çok evhamlı bi yapım var ve çok stres yapıyorum.
bebiş büyüdükçe ben daha sık acıkır oldum kızlar ne güzel 4 ayda 4 kilo almıştım,kesin bu ay şaşmışımdır valla.....karnımda büyüdü baya....yarın inşlh hamiş elbisemizi giyeriz sizlerede gösteririz artık zamanıdır değilmi???
kızlar ama topiğimizde kismecikler yok.....neden böle durgunuz bu aralar???
şekerim sorma açlık var ya resmen elim ayağım titriyor bişeyler atıştırmayınca az önce karnımı doyurdum hemde ne yedim bi bilsen var yaaa
elbiseni yarın görürüz artık şekerim üüff ewet yaaa kimseler uğramıyor buraya sohbet belli kişiler arasında dönüyor zaten
kızlarrrrrrrrrrrr canlanınnnnnnn birazzzzzzzzzzzz
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende heyecanlıyım wala yaa bugün 3lü tarama testimi yaptırdım.sonuçlarını yarın alıcam işallah iyi sonuçlar alırız hepimiiz yaa.çok evhamlı bi yapım var ve çok stres yapıyorum.
aynen canım aç kalınca bayılcak gibi oluyorum....evt canım sohbet hep aynı .....bebegcim yine yok acaba iyimi???
hoşbuldum.İnşallah canım her güzel haberde kendimmiş gibi mutlu oluyorum.opuyorumnanaktansende hoşgeldin.sağolosın yosuncum,işallah iyi haberler alıp toğiği şenlendircez
hoşbuldum yazgülüm.Nasılsın moralin düzeldi inşallah?Şeniziyidir yaa iyi düşünelim iyi olsun tatlım eda nın derslere takılmıştır yine
yosun cum hoş geldin
hoşbuldum yazgülüm.Nasılsın moralin düzeldi inşallah?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?