2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar....bugün inşlh canlanmış ve enerji dolu nisan anneleri buluruz ve bol sohbetli bir gün dileği ile......

bende bir yelek başladım ama belki biter ayy 15 gün oldu canım istemiyor hiç örmeyi isterseniz örnek koyabilirim size

mart annelerinin hediyeleşme topiğine bende baktım çok hoş bir fikir gerçekten

merabab kızlar geçte olsa sonunda girebildim topiğe iki gündür bir sorun var sanırım kk kulübünde anlamadım açılmıyodu sayfa

selam kızlar ben hastayım dünden belli sırtım ve karnımın üst tarafı ağrıyor :1no2:

slm kızlar herkese tünaydın benim gibi gece degıl gunduz uyuyanlarada gunaydın:)

ilke_nur gecmiş olsun canım dinlen bişeyemi zorladın ?

oyy kızlar sabahtan beri delirdim kk bir türlü açılmadı sorun vardı sanırım acayip alışmışım netde yapcak bişi bulamadım,sonunda hallolmuştur inşlh ....

ilkenurcuğum o arada banada oluyo benimde midemde ekşimler olmaya başladı son zamanlarda bi kaç gündür birde aşırı derecede yemek yiyorum ne bulursam yiyorum ilk başlarda balıktan tiksinmiştim ama şimdi devamlı balık ızgara istiyo canım bol salata olacak yanında ohhh bak yine ağzım sulandı yiyesim geldi halbuki daha cumartesi yaptı eşim ızgara sırf bizim için yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…