2010 Nisan Anneleri

oyy kızlar sabahtan beri delirdim kk bir türlü açılmadı sorun vardı sanırım acayip alışmışım netde yapcak bişi bulamadım,sonunda hallolmuştur inşlh ....

hoşgeldin canım sorma bitanem ben dünden beri giremiyorum valla zaten 10 gündür yoğundum girememiştim :asigim:

merhabalar kızlar nasılsınız ?
ben sabah belediyedeydim çok yorulmuşum valla hiçç çalışasım yok ama işler de beni bekliyor:sinifsinif:
bu arada gerçekten topik çok sessiz kaldı, üstüne de sitedeki aksamalar gelince iyice sessiz sedasız bir topik oldukkaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsiniz bakim ?
gerci gecmisi okudum cok sükür hepiniz iyisiniz
bende 2 gündür net yüzüne giremiyorum malesef
biz iyiz bebisimle onu hissediyorum konusuyorum onunla böyle iste

kızlar bakın buda çok kullanışlı ben hemen anneme yaptırıcam ,hem bebiş destek alıp düşmeden yatabiliyor hemde emzirmek için süpper..........

amanınn gercektende tuzlu ya bunlar sanırım ben okadar para vermezdim bi araba için....kafamçokkarıştı

buda benim hamiş elbisem kızlar...

ruzenin o yastik senin icinde cok iyi olur canim hamileyken yatmanin nekadar zor oldugunu biliyorum bende almistim o yastiktan ilk hamileligimde ve cok memnun kaldim
bide araba konusunda tuzlu felan demissin evet fiyatlar cok ucuk
ama ucuz bisey aldigin zamanda kullanisinin nekadar farkli oldugunu göreceksin bence
böyle seyleri aceleye getirmemek lazim ve bol bol arastirmak lazim
ayricada cok tatlisin mansallah

Kızlar ben bugün hepsiburada.com dan bebek arabası ve puset aldım.Mersinde piyasada ilk 800 tl idi şimdi sordum 600 dediler.Hepsiburada.com dan 459 tl ye aldım 3 tekerli çok hoş.KRAFT JOGGER TS BEBEK ARABASI-Kırmızı-Bej.Modeli bu.Sizde bakın bir isterseniz

BEBEĞİMDE BENDE GAYET İYİYİZ Allaha şükür.sen nasılsın?bebeğime yelek başladım.sen nasılsın?

bende iyiyimm canımm şükürlerr olsunn
oğluşumda iyidir inşallahhh
hmm ne güzell bende bebikime bişiler
yapmak isktiyorumm ama :sinifsinif:
örgü bilmiyorummkii :sinifsinif:
annemde yok öğretsinn :gitme:

bende bir yelek başladım ama belki biter ayy 15 gün oldu canım istemiyor hiç örmeyi isterseniz örnek koyabilirim size

ayy ne güzell ellerine sağlıkk :hulya:

mart annelerinin hediyeleşme topiğine bende baktım çok hoş bir fikir gerçekten

mart annelerinin hediyeleşme topikide kilo kontrolüü
topikide çokk hoş bencee dimpleemm coşmuşş
bisde yapabilirizz aslındaa

oyy kızlar sabahtan beri delirdim kk bir türlü açılmadı sorun vardı sanırım acayip alışmışım netde yapcak bişi bulamadım,sonunda hallolmuştur inşlh ....

bende zar zor girdimm umarımm yazdıklarımm giderr kaydirigubbakcemile3

[/B]
güle güle kullanın teyzoşla canımm
bende 3 tekerlekli bişi almayı
düşünüyorumm ama henüz diill yerimseniben

yok valla ben bugün sayfayı açana kadar akla karayı seçiyrum ,bi kapanıyo bida açılmıyo,tam yorum yazcam yenden gidiyo inşlh bida olmazz

bende bakıyordum ama,bebeğime halam hediye getirecekmiş,sakın oto koltuğu ile bebek arabası almayın benden dedi...benim içinde süpper oldu,hem yurtdışındaki ürünler çok sağlam ve kaliteli oluyolr.....temmuzda gelecek hediyelerimiz o zamana kadarda görümcemin var onla hallederiz,bende masraf yapmamış olurum....zemuszemus

slm kızlar bende ancak girebildim
bakım varmış sitede ama daha ağır açılıyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…