oyy kızlar sabahtan beri delirdim kk bir türlü açılmadı sorun vardı sanırım acayip alışmışım netde yapcak bişi bulamadım,sonunda hallolmuştur inşlh ....
selam kızlar ben hastayım dünden belli sırtım ve karnımın üst tarafı ağrıyor :1no2:
kızlar bakın buda çok kullanışlı ben hemen anneme yaptırıcam ,hem bebiş destek alıp düşmeden yatabiliyor hemde emzirmek için süpper..........
amanınn gercektende tuzlu ya bunlar sanırım ben okadar para vermezdim bi araba için....kafamçokkarıştı
buda benim hamiş elbisem kızlar...
BEBEĞİMDE BENDE GAYET İYİYİZ Allaha şükür.sen nasılsın?bebeğime yelek başladım.sen nasılsın?
bende bir yelek başladım ama belki biter ayy 15 gün oldu canım istemiyor hiç örmeyi isterseniz örnek koyabilirim size
mart annelerinin hediyeleşme topiğine bende baktım çok hoş bir fikir gerçekten
oyy kızlar sabahtan beri delirdim kk bir türlü açılmadı sorun vardı sanırım acayip alışmışım netde yapcak bişi bulamadım,sonunda hallolmuştur inşlh ....
Kızlar ben bugün hepsiburada.com dan bebek arabası ve puset aldım.Mersinde piyasada ilk 800 tl idi şimdi sordum 600 dediler.Hepsiburada.com dan 459 tl ye aldım 3 tekerli çok hoş.KRAFT JOGGER TS BEBEK ARABASI-Kırmızı-Bej.Modeli bu.Sizde bakın bir isterseniz
Kızlar ben bugün hepsiburada.com dan bebek arabası ve puset aldım.Mersinde piyasada ilk 800 tl idi şimdi sordum 600 dediler.Hepsiburada.com dan 459 tl ye aldım 3 tekerli çok hoş.KRAFT JOGGER TS BEBEK ARABASI-Kırmızı-Bej.Modeli bu.Sizde bakın bir isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?