Kızlar ben bugün hepsiburada.com dan bebek arabası ve puset aldım.Mersinde piyasada ilk 800 tl idi şimdi sordum 600 dediler.Hepsiburada.com dan 459 tl ye aldım 3 tekerli çok hoş.KRAFT JOGGER TS BEBEK ARABASI-Kırmızı-Bej.Modeli bu.Sizde bakın bir isterseniz
güle güle kullanın canım. bende sürekli o siteden alışveriş yapıyorum. mutlaka piyasa fiyatının altında oluyor ürünler. o yüzden bende bebek arabası, park yatak gibi büyük eşyaları dolaşıp gözümle görüp seçip siteden almayı düşünüyorum. ürünü inceledikten sonra olumlu ve olumsuz yönlerini de yazarsan bana da yol göstermiş olursun canım. tekrar güle güle kullanınopuyorumnanaktan
zeyracım çok saol tatlım....bizimki öle sorma çok şanslı bebeğim,ben daha bişiycik almadım yapıyolar saolsun herkez.....
nazcım benim dükkan bahçelievlrde....valla yakın olanlar buyursun gelsin,bol bol gırgır yaparız burda benim dükkan zaten kadınlar bahçesi....bugünde kk'dan bir arkadaşı bekliyorum yanıma gelecekti,yağmur yağmazsa gelirim demişti sanırım yarına kaldı....
merhaba kızlarr
sabahtan beri sitede bi sorun var galiba girmek işkenceydi
nasılsınız bugün
biz iyi sayılırız
kızlarya sizde de oluyor mu benim ara ara sancı gibi bişey giriyor karnıma ama saniyelik acaba bebişimmi zorluyor diyorum
çok şükür girebildim öööff neydi o öyle bee.
ruzencim çok güzel elbisen güle güle giy.
benim bi arkadaş var aramızda 2,5 hafta var o benden geride ona dr haftaya gel cinsiyetini söyliyim demiş.arkadaşımın gebelik haftası benden daha küçük olmasına rağmen öğrenecek hemde detaylı renkli usg de.yoksa benim dr bi sorun var yaa.değiştirsem mi ki diye düşünüyorum.
ama benim dr kesinleştirmedi daha taaa 4 hafta sonra dedi yaaa.
haftaya başka drt gidcem sanırım gitmiyim diyorum ama artık öğrenmek istiyorum.
uzakmışın bana canım keşke yakın olsan gelirdim valla işden çıkınca
haklısın rabiacım bazen tamamen unutyorum bebeğimievet canım site deli etti galiba bugun herkesi
biz iyiyiz canım arada hafif batmalar oluyor banada doktor normal dedi bundan sonra hareketlerine daha dikkat et yatakta dönerken daha yavas ol dedi kalkarkende yavas davran dedı canım sende daha yavas hareket et ınsan bazen bosta bulunup unutuyor hamıle oldugunu:)
kızlar bu arada ne guzel bebek arabaları alamaya baslamıssınız bende cok ıstıyoru ama esım domuz grıbı var dıye bı yere salmıyorevde otur otur sıkıldım ya:):sinifsinif:
ruzenin sen bilirsin öksürük, burun ve geniz akıntısı var. ayva kabuğu diyolar kaynat iç. uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?