2010 Nisan Anneleri

güle güle kullanın canım. bende sürekli o siteden alışveriş yapıyorum. mutlaka piyasa fiyatının altında oluyor ürünler. o yüzden bende bebek arabası, park yatak gibi büyük eşyaları dolaşıp gözümle görüp seçip siteden almayı düşünüyorum. ürünü inceledikten sonra olumlu ve olumsuz yönlerini de yazarsan bana da yol göstermiş olursun canım. tekrar güle güle kullanınopuyorumnanaktan

valla teyzemin kızı da nisan annesi geçen senenin.O park yapatğı chiccodan almış çok memnun.bana da chicco al diyor.
Tabiki yazarım canım.Bu arada kaç günde gönderiyor ürünü.

Merhaba Kızlar,
Ruzenin hamile elbisen çok yakışmış.
Bebek arabalarında üç tekerlekliyle, dört tekerleklilerden hangisi daha avantajlı? Herkes özellikle hafif olsun diyor.
Bizde bebişin iyice büyümesini bekliyoruz almak için. Ne halalar var henüz bizde kimseden öyle bir ses çıkmadı.

hayır ruzenin ben de çatlıcam şimdi
bırakıcam en sonunda bugün girmeyi
işde yok zaten öffff boş boş oturuyoruz
canım senin dükkan nerde istanbulda

meraba kızlar nasılsınız ooo bakıyorum beşikler arabalar alınmış sitede sorun var giremiyorum bir türlü yaa ayşe deniz canım güle güle kullan canım aldıklarını banada geçen de görümcem kot takım almış ben alıcam alıcam dedim o almış sağolsun çok güzel kırmızı kurdaleli falan herkes çok beğendi ankaradan almış hediye solsun ben zaten ona diyorum senin üstüne yazdıcaz bebişi diye beşiğinden tutundda sepetine kadar almış fotolarını çekmiş bana seç diyor yani ben sanırım sadece doğurcam bu gidişle o kadar anneannesi örgülere başladı bizimki çok şanslı valla şimdiden minik kızım annesinin kuzusu

ruzenciğim elbisen çok yakışmış maşallah canım yaa

zeyracım çok saol tatlım....bizimki öle sorma çok şanslı bebeğim,ben daha bişiycik almadım yapıyolar saolsun herkez.....

nazcım benim dükkan bahçelievlrde....valla yakın olanlar buyursun gelsin,bol bol gırgır yaparız burda benim dükkan zaten kadınlar bahçesi....bugünde kk'dan bir arkadaşı bekliyorum yanıma gelecekti,yağmur yağmazsa gelirim demişti sanırım yarına kaldı....

uzakmışın bana canım keşke yakın olsan gelirdim valla işden çıkınca

ruzenin sen bilirsin öksürük, burun ve geniz akıntısı var. ayva kabuğu diyolar kaynat iç. uygun mudur?

MErhaba anca girebildim. sizde pek sessiz kalmışsınız. bağlantı sorunu herhalde:))
ruzenin çok hoş olmuşsun maşallah.... benimde belli belirsiz gebeliğim ya( daha dün topu topu 2 kişi hamilemisin dedi? benimde karnım çıksın artı yaaa 4 ay bitti:))

merhaba kızlarr
sabahtan beri sitede bi sorun var galiba girmek işkenceydi
nasılsınız bugün
biz iyi sayılırız
kızlarya sizde de oluyor mu benim ara ara sancı gibi bişey giriyor karnıma ama saniyelik acaba bebişimmi zorluyor diyorum

çok şükür girebildim öööff neydi o öyle bee.
ruzencim çok güzel elbisen güle güle giy.
benim bi arkadaş var aramızda 2,5 hafta var o benden geride ona dr haftaya gel cinsiyetini söyliyim demiş.arkadaşımın gebelik haftası benden daha küçük olmasına rağmen öğrenecek hemde detaylı renkli usg de.yoksa benim dr bi sorun var yaa.değiştirsem mi ki diye düşünüyorum.
ama benim dr kesinleştirmedi daha taaa 4 hafta sonra dedi yaaa.
haftaya başka drt gidcem sanırım gitmiyim diyorum ama artık öğrenmek istiyorum.

merhaba kızlarr
sabahtan beri sitede bi sorun var galiba girmek işkenceydi
nasılsınız bugün
biz iyi sayılırız
kızlarya sizde de oluyor mu benim ara ara sancı gibi bişey giriyor karnıma ama saniyelik acaba bebişimmi zorluyor diyorum

evet canım site deli etti galiba bugun herkesi
biz iyiyiz canım arada hafif batmalar oluyor banada doktor normal dedi bundan sonra hareketlerine daha dikkat et yatakta dönerken daha yavas ol dedi kalkarkende yavas davran dedı canım sende daha yavas hareket et ınsan bazen bosta bulunup unutuyor hamıle oldugunu:)

kızlar bu arada ne guzel bebek arabaları alamaya baslamıssınız bende cok ıstıyoru ama esım domuz grıbı var dıye bı yere salmıyor evde otur otur sıkıldım ya:):sinifsinif:

Merhaba Bizim SAT tarihlerimiz 1 gün ara ile idi. Benim cinsiyeti söyledi ama kesin değil dedi. İnternetten araştırdığım kadarı ile 16. haftada rahat görülebiliyormuş. Eğer çok merak ediyorsan başka bir doktora gidebilirsin ama sırf bu nedenle doktorunu değiştirmene gerek yok bence.

haklısın rabiacım bazen tamamen unutyorum bebeğimi
ama bende hiçbişey yapmadan otururken oluyor
bende gördüm ne güzel şeyler almışlar iyi günlerde kullanmayıda nasip etsin rabbim
ben daha bişey almadım canım daha doğrusu alsam bile koyacak yerim yok evimde küçük o yüzden son ana bırakacağım sanırım

ruzenin sen bilirsin öksürük, burun ve geniz akıntısı var. ayva kabuğu diyolar kaynat iç. uygun mudur?

ayva yaprağı canım uygundur içebilirsin demleyerek limonlu olarak....ama istersen zencefil-ıhlamur--kusburnu yap oda iyi gelir....geniz akıntısınada tuzlu su yapabilrisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…