2010 Nisan Anneleri

benim bebeğimde benim taraftan çok şanslı..sağolsun teyzesi pusetini ben alıcam dedi.
kayınpederimde çocuğa odaya ne gerek var yatsın çekyatın üzerinde dedi.
yani aradaki fark böyle.insanın kendi ailesi gibi yok

ohh nihayet yaa.nasıl sıkıldım bugün giremedim siteye..gerçi işlerimde yoğundu ama ..ruzenin elbisen çok yakşmış baya belli hamişliğin artık.bende elbise giyorum çok rahat oluyo çünkü..

bende şimdi gördüm ruzenincim elbisen çok güzel.bana da kilo mu aldın yoksa hamilemisin diyorlar.bende göğsümü gere gere hamileyim diyorum

çok saolun kızlar,elbise benim değil görümcemin kendisine yaptırmış şimdide bana verdi annemde azcık süsledi....bende bari giyyim dedim ince çünkü kışta yaklaşıyo....ama ben bu modelden birde kaşe istiyroum .....

ahhahhh o aradaki fark nasıda belli canım ,insanın ailesi gibisi yok yemin ederim.....bizimkiler neler yaptı bebişe bir görsen...

aaa etalacım sana dedimi cinsiyetini aramızada 1 gün var senle.
neymiş cinsiyeti peki.

benim annem daha başlamyamadı canım.çünkü yengemin bebeğine yaptığı hırka hala elinde bitmedi ama ilif ördü bi tane

yaa ne oluyo bu siteye anlamadım iki gündür giremiyorum bir türlü yaa çok yavaş umarım sorun hallolur bende sürekli yemek yiyorum can sıkıntısından yaa iştahım bir açıldı sormayın maşallah diyeyim bende sırt ağrısı ve bel ağrısıda oluyo haftaya pazartesi veya salı doktorumuza gideceğiz kızımızla babasıyla inşallah çok öledim kuzucuğumu sanırım detaylı usg yapacak ya da üçlümü bilmiyorum bakalım 1 ay oldu tam görmeyeli yaa

zeyracım site gidip geliyo.bende haftaya cumartesi gidicem.bende çok özledim bebeğimi.bana doktor üçlü testi yapıcak,büyük ihtimalle senin doktorunda üçlü testi yapar.
bu arada ben hala ders çalışmadım sen başladın mı*

kızlar bu site beni dellendircek ne bitmez sorunmuş yawww.......
diyorumki kk yokken ben ne yapıyordum....:enbuyukkk:
bende persembe günü bebişimi görcem kızlar....birde dişçi randevum var bakalım alacakmı 20 lik dişimi....

budebeciğim nerde canım benim hiç ders çalışmaya aş ermedim ben ya ne olacaksa halim bilmiyorum sanırım yapar levent bey büyük ihtimal üçlüyü ama ben pek tarftarı değilim sorarsan rabbim korusun meleklerimizi bitanem

Merhaba kızlar.Nasılsınız?

hoşgeldin canım benim şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın canım benim ben devamlı yemekle ilgileniyorum işimin adı o sanki her dakka ne yesem acaba diyorum bu gidişle şişecem bu arada kızlar ben bebişimi hafif hafif hissetmeye başladım sanırım bişeyler pıt pıt ediyo içimde gıdıklanır gibi oluyorum sanki çok güzel bir duygu yaa maşallah:CüvCüv:

offff valla sinir etti yaa hala çözülmedimi şu sitedeki problem anlamadım yaa

al bendende o kadar canım.aslında stres yapıyorum çalışmıyorum diye ama hiç elim kitaba gitmiyor ya ne yapayım.canım bende üçlüyü yaptırmak istemiyorum ama benim ikilide tek ense kalınlığına bakılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…