hoşbuldum canım bende iyiyim tşkl.Ne güzel hissettiysen maşallah.hoşgeldin canım benim şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın canım benim ben devamlı yemekle ilgileniyorum işimin adı o sanki her dakka ne yesem acaba diyorum bu gidişle şişecem bu arada kızlar ben bebişimi hafif hafif hissetmeye başladım sanırım bişeyler pıt pıt ediyo içimde gıdıklanır gibi oluyorum sanki çok güzel bir duygu yaa maşallah:CüvCüv:
merhaba tuna hoşgeldin.merhaba arkadaşlar
kızlar biz bugun üç kişi olarak sinemaya gidiyoruz,ben bebişim ve babamız.....bakalım inşlh güzel bir filmdir yarın bahsederim sizlerede,eşimin yoğun isteği üzerine gidiyoruz inşlh bahsedildiği kadar etkileyicidir....
ii akşamlar herkese... bugün hakkaten sinir bozucuydu. neyse yarın güzel olur bol bol konuşuruz inşallahhh
hayırdır canım neden sinir bozucuydu anlat ben burdayım sa bu arada
mrb cnm site baya zorladı girilmedi bi türlü,işler de kötüydü... ay sonu ödeme zamanı vs.... çoğu şey kötüydü yani(
hakkaten sitede problem var.sendemi ruzenin gibi iş yeri sahibisin.boşver bişey düşünme valla bakıyorumda hayat gülerekte geçiyor ağlayarakta.o zaman hep gülelim.bende bugün gelgitler yaşadım hep bir iyi bir kötü.
haklısın ama olmuyor işte... evet bizde esnafız eşimle birlikte çalışıyoruz. Ödemeler bende istemesende kafaya takılıyor işte. Ama bebişimizi düşünüp rahatlıyoruz işte.. allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah. O gelgitlerde hayat işte...
ya canım çalışan bayan olmak dünyanın en zor sanatı inan bana.sende bilirsin.belki çlışmasam hiçte düşünmem böyle.bende çalışmak istiyorum derim ama şu anda ev hanımlarına özeniyorum.tamam kendi maddi özgürlüğün olması çok iyi ama çok yıpranıyorum ben.akşama kadar kaç kere gerilip kaç kere gevşiyorum.kaç kere kızıp kendi kendime konuşuyorum.işin kötüsü ne br kız arkadaşım var ne bir sırdaşım.bu şehirde kaynanamgilden başka kimsemiz yok.onlarlada ne kadar samimi olunursa.eşim ve ben.kendimi yalnız hissediyorum.
anlıyorum senin durumda daha da kötü. ben en azından sıkıldığımda çıkabiliyorum evime gelip dinleniyorum. El işinde olmaz işte bu... neden kimsen yok. nerde yaşıyorsun?
ama biz varız:)):enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?