2010 Nisan Anneleri

hoş geldiniz kızlar sevdalinka sanada günaydın angelisky ne güzel yaa bi bende duyabilseydim bebişimin kalp atışlarını

Son düzenleme:
dün çok kötüydü ya hiç girilmiyordu şimdilik bi sorun yok ama geç oluyo sadece
gribim hala devam ediyo bide kaç günün yorgunluğu uykusuzluğu dün öğlen saat 2 de yattık oğlumla 5 te uyandık ama hala uyumak istiyordum ben yaa çok ii geldi bugün daha iyiym rahatladım biraz
tabii mide bulantısı hala devam ediyor az önce dışarı attım kasık ağrısı çok var yaa bi gerilme gibi bişey olyor bazen dün oturuyordum akşam sanki dışarı çıkacakmış gibi bi şe hissetttim ayağımı veya başka bi yerimiydi bilmiyorum ii ce karnımda çıkmış artık belli oluyor hamiş olduğum

günaydın güzel nisan anneleriiii

nasılsınız canlarım..

bende idare edıyorum hacercım bu kasık agrısı bende de aksamdan berıdır var özellıkle sol tarafımda...geriliyo gibi sanki arada batıyo gibi neden oluyo böle anlayabılmıs degılım...ve aynı sekılde sabahları mide bulantısı var hafıfte olsa

bend eöğleden sonra gezmeye gidecem ohh kendimi biraz ii hissediyorum çok şkür dün çok yağmur yağdı hava güzel değildi ama bugün çok güzel parlak bi güneş var

bebek büyüyomş tabii rahimde beraber olcakmış öle şeyler ama ben oğlumda hiç böle şeyler yaşamamıştım bu çok farklı yaa

inş. banada tatil olur öğleden sonra özel sektör olunca keyiflerine göre hareket ediyoruz bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi midem çok kötü yanma bulantı kusma bi türlü tamamen atlatamadım şu kusma olayını

günaydınlar herkese.......nasılsınız?benim bugün belimin sağ tarafında bir ağrı var.
sizde de oluyor mo yoksa benim nette mi bi sorun var*

ohh bugün öğleden sonra ve yarın tatill çok iyi gelecekkk

evett yaa kesinlikleee süpper olcakk zemuszemus

Allah yardımcınn olsunn canımm bende yaşıyorumm mide problemlerii
sabah bulantısıı falann nezaman geçerr acepp mafoldumben

günaydın kızlar ben çok hastayım ve işdeyim:((
bugün geldimki yarın gelmicem yarın kocişde evde
bize tatil nerde ne tatili mağazacılık böle işde hiç bir
hakkın yok
bırakıcam bu işi yetti artık canıma öffff:((

[Allah yardımcınn olsunn canımm bende yaşıyorumm mide problemlerii
sabah bulantısıı falann nezaman geçerr acepp mafoldumben
[/QUOTE]

inşaallah bir an önce geçer canım sağolasın

off net gidip geliyo yaa bıktım artık haa girmeyecem valla yaa ama sizden olamıyorum kii

kıyamamm benn sanaa canımmm :teselli:

ymer bende senin gibiyim valla bazen günde 4 defa bile dışarı attığım oluyor kendini aç bırakmıyacan başka çaresi yok mideyi yakacak şeylerden de az yecen mesela elma

naz_24 geçmiş olsun canım ya gerçekten hem hamilelik hemde çalışmak çok zor yaa llah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…