2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar ohh aranızda bugün yarım gün ve yarın tatil yapacak olanlar varmış.ne güzel yaaa bizim öle bi şansımız yok malesef mafoldumben ..bide şu kasık ağrısı olayı çoğumuzda başladı sanırım ..benimde dünden beri sol tarafımda ağrı var.bebişler büyüyo galiba kızlar..zemuszemus

hacercim yememe içmeme o kadar dikkat ediyorum ki etmesem ne olurdu hiç bilemiyorum yinede halime şükür beterin beteri var:)

kızlar ikizlerimin cinsiyetini öğrendim geçen gün ama 1 tanenin kini öğrendim erkkek miş öteki poposunu dönmüştü göstermedi kendini o da kız herhaldee kendini göstermiyo nazlııı

mide ağrısı mide yanması bi yana bide şu kasık ağrısı mahvediyo bu sabah eşime diyorum ki erken doğuracam ben beni dr a götürkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey bugün sıkıldım artık hep hasta olmaktan başım ağrısa bile ne hap içmeyi severim nede hastayı başım ağrıyır demeyi severim
ama bebeişlerimiz için katlanmak zorundayız hele bide kucağımıza aldığımızda çok güzel oluyor

semafatih hayrlı olsun cnaım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi kız bi oğlan olursa toptan kurtulursun valla ne güzel ben çok istedim ama olmadı ikizlerim ne yapalım hayırlısı uğraşması çok zor olur herhalde

sağol hacercim ikiz bakımı çook zormuş duyumlarım öyle ama ben razıyım eli ayağı düzgün olsundaaa isimlerini de buldummm erkeğin ismi yusuf olucak öteki kız olursa eğer o da irem olucakkkk

aa ne güzel oğlumun ismi valla çok akıllı oluyo yusuflar bide çok tatlı oluyolar sadeceçok inatçı oluyolar
dediğim dedik olacak illa ben bide şuna inanıyourm kişinin ismi kişiliği yansıtıyor

günaydın herkese. yağmurlu bir izmirden merhaba....

atala'cım akşam görmedim yazdığını kızımın adı inşallah ADA olacak.

kasık ağrısı içinde bişey sölemek istiyorum sanırım erkek annelerimizin sol, kız annelerimizin sağ tarafı ağrıyor. Bu bir tesadüf mü???

ewet canım elazılıyımm kardşine hayırı teskereler allahım bütün mehmetçikleri korusun vatan onlara emanettttt ne kadarlık asker şafak kaç

ewet canım elazılıyımm kardşine hayırı teskereler allahım bütün mehmetçikleri korusun vatan onlara emanettttt ne kadarlık asker şafak kaç

hacercim yusuf ismini çok seviyomm ismi ile yaşasın oğluşunnn
bende de sol kasık ta ağrı oluyo arada sağda da oluyo ama en ççokk sol da var normalmiş bu ağrılarr

nazlıözger hoşgeldin canım
gerçekten ölemi yaa benimde sağ tarafım çok kasılıyor bi tahmin daha böle giderse kızızm olcak ahh şu 11 gün geçsede benimkide belli olsa yaa artık çok merak ediyorum

birpericim benimde dün kasıklarım ağrıyordu,sabah belimdeydi ağrı şimdi sağ bacağma vurdu.yoksa çok mu nane molla oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…