2010 Nisan Anneleri

önemli değil canım.bende yattım senden sonra hemen.ada ismi çok güzel.Rabbim (cc) sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

semafatih canım gözünüa aydın Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.çok merak ediyodum senin bebeklerinin cinsiyetini....

semafatih çok var daha mayısta gelcek inşaallah onun için henüz safak saymıyoruz

budabecim evet canım yarın gidiyorum doktora,bebişimi görcem çok mutluyum eminim biraz daha büyümüştür,hemde cinsiyeti kesinleşecek ama ben biliyorum ki o erkek....
birde yarın gitmişken 20Lik dişimi çektireyim diyorum bana çok eziyet veriyor ondan da kurtulayım olsun bitsin,ameliyat sonrası biraz zorlu gececek ama hergn acı çekmekten iyidir.....

günaydın kızlarrr
dün akşam saat 7 den sabah 9 a kadar uyudumm ooohhhh sefam olsunn zemuszemus ama hala uykum var

büyük bi ihtimalle öle canım erkek bebek soldamı duruyo acaba

kızlar hıc derdım bıtmıyo ama ayaklarımı üşüttüm heralde sık sık tuvalete cıkıyorum yanma yok sabahtan berıdırde 4 bardak su ıctım yınede korkumdan bıde ıhlamur eve gıdene kadar su ıcmıycem bıdaaa sizede böle oluyomu sol kasıgımın agrısı gectı şimdi

arkadaşlar merhaba nasılsınız. ben iyiyim. yalnız bu site beni deli ediyor. kaç kere kaç kişiye cevap yazdım gitmedi tekrar yazmaya da üşendim dünden beri burdayım ama hiç yazasım falan kalmadı. artık yazdıklarımı yedekleyip öyle gönderecemkaydirigubbakcemile3 hiiiççç sessizlikten yakınmayın valla site böyle olduğu sürece çok normal kaydirigubbakcemile3

canım ameliyatla mı alacak 20lik dişini? benimki damağıma 90 derece yatık olarak gömülüydü ameliyatla aldılar. gözünü korkutmak istemem ama gerçekten normalde bile cesaret isteyen bir operasyon. ben sağ taraftakini aldırdıktan sonra soldakine hala cesaret edipte gidemedim. bir de uyuşturucu iğne işlem sonrası antibiyotik falan hamilelikte yapıyorlarmı o operasyonu? ama tabi operasyondan sonra çok rahat ettim geçmiş olsun canım.

Ruzenincim kocaman olmuştur bebeğin.allahım onları o kadar güzel yaratmışki 2 muayene arasında çok büyüdüğünü anlıyorsun.
Kızlar doktorum bana kasık ağrın olduğu zaman yarım litre su iç ve sol tarafına yat demişti aklınızda bulunsun.......
Sizinde nette sorun varmı bilgisayarın başında ağaç oldum.biraz iş yapıp geliyorum yok bi sonraki sayfaya ilerlemiyo bile.........

tarhancım o operasyomu biliyorum 6 ay önce yaptırdım canım..... şimdide yapıyorlar ama antibiyotik yada sonrası ağrı kesici kullanamıycam,morfinde düşük doz olacak,çünkü çene kemiğimde birde alınması gereken kist oluştu ...yarın gidince son ke kendi doktorumlada görüşeyimde bakayım...

aaayyy kızlar yangın var diye bağırcam şimdi,ben bittim şu sitedeki bağlantı sorunu bitmedi.....yaww bune böle açılmıyo bitürlü dellendim.....şükür kavuşturana valla sonunda.....

yok kızlar valla topikler arasıda gezilmiyo..yokmu sesimizi duyan yawww sitemiz kendine gelsin artık,alıntı yaparakta mesaj yazılmıyo,üüfffff

offf yaa bitmedi şu sorun valla iki saat oldu zor giriyorum nete sormayın ruzenciğim demek oğluşunu görmeye gideceksin güzel güzel haberlerle gel inşallah canım bende çok özledim minik prensesimi pazareti salı bende gideceğim bakalım canım çok özledim minnoş kızımı

zeyracım evet bitmedi sorunlar....
yerim ben senin minik kızını yaaaa......gitde gör bakalım annesi nekadar büyümüş.....bende hastane çıkışı netleşsin kuzumun cinsiyeti babişkoyla ona adidastan ayakkabı alcaz ya anlatamam okadar şirinlerdiki ,artık başlayalım değilmi daha fazla ertelemenin bir anlamı yok büyüdü kuzucuklar....

ay valla kıyafet demişken burda bi mağaza var PITIRCIK diye
gerçi ist da her yerde görüyorum ama çok güzel şeyler var
ay başı bende vergi iademi alim hemen oraya gidiyorum
hepsini harcıycam::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…