2010 Nisan Anneleri

ummuhancım.... önce hızlı resim ekle diye bir site var oarya giriyorsun yükleyeceğin resmi çiyorsun,boyutunu seciyorsun yükleye basıyorsun daha sonra bir sürü link çıkıyor....bizim mesaj yazdığımız bölüme gel mesajını yaz altınada resmi ekle onuda şöle yapıcaksın:
renk ve yazı karakterlerinin olduğu kısımda dağ resmi varya orayı tıkla http ile başyan bir kısım çıkıcak,onu sil,sonra hızlı resim yükle kısmına dön ve en altdaki linki buraya kopyala ve mesajını yolla bukadar basit...inşlh kolay anlatmışımdır.....

hayatsn iyi olur canım denk gelirsen sitenin ismini versen yeter.evet kanamaların olduğunu bende biliyorum o yüzden yedek pijama takımı ve pedlerden bulundurmak gerek..

istanbulda olanlar gerçekten çok şanslı bizim gibi küçük yerlerde oturanlar için daha pahalı şeyler var.......ben aldığım takımı 50tl ye almıştım.kısa kollu birde uzun kollu alcam ama bunu düğmeli almak istiyorum bebeği daha iyi emzirebilmek için

ummuhancım valla bende yapamamm diyordum ama çok basitmiş,deneye deneye öğrendim....hatda öğrendikten sonra ne bulursam ekliyorum belli olmuyormu hehe :))))))))

ummuhancım valla bende yapamamm diyordum ama çok basitmiş,deneye deneye öğrendim....hatda öğrendikten sonra ne bulursam ekliyorum belli olmuyormu hehe :))))))))

ayse-denızy cnm senın 4 mu bıttı.kac haftalık 20 mı bız 17hafta 4 e yenı gırdık

ummuhancım bak basarmışşın .......canım bebek zıbın takımın çok güzel çok gerekli oluyormuş onlar ,beyaz olmasıda güzel....biberonunuzda pek minik....güle güle kullansın bebiş....

ummuhan cım bu bıberon takımımı bıraz bulanık secemedımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…