2010 Nisan Anneleri

canlarım camdan ancak bu kadar çıkıyor :S zıbın takım üstte canım..
biberon lila renk minicik

EWT canım ya net çıkmamış ummuhancım boyutlardan düzeltme yap biraz daha büyük eklersen daha net görülebilir,çoroplarda maşallah baya olmuş....bende diyordum ki ben erken başladım baya briktirdim, sizlerinde varmış kızlar yaaa ekleyin valla fikir olsun....

günaydın güzel nisan annişleri nasılsınız hayırlı cumalar şimdiden bende doktorumu aradım inşallah pazartesi 4 te randevumuz var inşallah güzel haberlerle gelirim sizlere

ummuhancım keşke ciciler bölümümüze ekleseydin.....sonuçta orda 9 ay boyunca neler almışız takip edicez eksikler daha net belli olurdu....

ruzenin canım bunlar şimdilik size yeter orayada yüklerim hem bunları hemde diğerlerini..

valla ummuhancım hepsi çok güzeller sen baya biriktirmşsin ,benim şimdilik örgülerden baska pek bişi yok bide erkek kız karışık kıyafetlerimiz....kız kıyafetlerimizi yolluycaz arkidişlerimize:)))

evet seni durduramıycaz valla olsun ama yaaa,merakk ediliyor zaten hemde bizede fikir oluyor....

yazgülüm canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım geçmişi pek okuyamıyorum sitedeki sorunlardan dolayı ümmühancığım canım hayırlı olsun cicilerin canım

ZEYRACIM hoşgeldin canım.aaay ne güzel pazartesi görceksin bebeğini bende inşallah cumartesi gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…