2010 Nisan Anneleri

günaydın hg zeyracım..
ruzenin canım örgülerde var tabiki onlarıda koyucam mutlaka 2 büyük çekmece giysisi var şuan :) ortak renkler genelde..

kızlar hava birden soğudu valla,ben dükkanda dondum Allahtan sobayı kaldırmamışız çıkardımda yakıyorum şimdi iliğim kemiğim ısındı.....

amin sağol zeyra cım.. işallah allah sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip etsin tüm bebeklerimizi..

ummuhancım senin bebişin çeyizleri hazırmış valla daha bişey almasanda yeri var...millet bukadar kıyafet ve hazırlıkla doğuma gidiyor valla:)))))

ruzenin üşütme bebeki tabi kendinide dikkat edin kendinize nerden üşüdüysem öksürük oldum ben nasıl gececek bilmiyorum..

RUZENİN canım en kaçta gidiyon doktora*burada da havalar çok soğuk bende eşime yaktıracağım sobayı namazdan gelsinde

ruzenincim hazır evet görümcemde verdi biraz bişeyler onların içindede çok güzel şeyler var hele tulumlarına bayılıyorum..

ruzencım usutme ozellıklede ayaklarını bende odayı yaktım 1 saattır yanıyo

ummuhancım maşallah ne güzel şeyler almışsın bebeğine.bende bikaç parça aldım ama daha hazırda çok bişeyi yok

oh oh hayatsn canım bu yazılanların hepsini bir çanta almaz ve gereksiz gördüğüm birçok şey var burda..

budebe sağol canım.. zamanla alırsın ya bende hepsini aynı anda almadımki zaten parça parça gördükçe tek tek aldım işte..

saolasınız kızlar bende resim yüklemek istiyorum ama yaa hatta son halimi kayınvalidemler hacca giderken çekilmiştim

kızlar ben hem yazıyorum hem trafık calışıyorum ehlıyet alıcm ınş.buzamana kadar almadm AMA oğluşum için alıcam sımdı.hasta falan olursa bı koşu ben goturcem hemen.babiş hep yanımızda olamıyo butun gun ışte

hayatsn hayırlısı olsun canım iyi çalış hea en iyisi geçmişteki soruları çözmek unutma ..

ummuhancım ıcınden secıcez artık.onlar herseyı dusunmuşler.

kızlar bizim yatağımız oyun parkı. hazır. dünde uyku seti beğendik.. oto koltuğu hazır. bebek arabamız hazır.. bebek banyomuz hazır.. pusetimiz ve mama sandalyemizde hazır durumda.. daha ne alınacak bilemiyorum :S

ruzencım usutme ozellıklede ayaklarını bende odayı yaktım 1 saattır yanıyo

ay kızlar izmir günlük güneşlik daha kısa kollular var, terlik giyenler var. akşam üzeri biraz serin oluyor sadece. Ben uzun kollu ince bişiler giymeye başladım 10 gündür falan:))

kışlık battaniyemiz ve normal battaniyelerimiz hazır patikler şapkalar eldivenler önlükler nerdeyse herşeyi var.. bide alt açma alıcaz başka neler eksik şuan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…