2010 Nisan Anneleri

ya benimki niye göstermiyoooo ruzenincğm, ilk fırsattta bakacam topiğe sağol cnm.senin doğum tarihi ne zaman allahın izniyle

civcivim benimde belli oldu cinsiyeti kız dedi dr.
ama bende hiç bişey almadım şimdiye kadar
annem aldırmıyo zaten birazdaha büyüyünce alıcakmışız
sadece yetişmez diye bebek battaniyesi örüyo annem:)
bide numune bezimiz varkaydirigubbakcemile3 onun dışında hiçbişeyimiz yok daha

bu arada kızlar hamiş pantalonunmdan baska bişi giyemiyorum....ama şimdi hava soğuk ve içine çorap giymem lazım ama normal koton çorapların 3 numarasını aldım yinede karnımı sıktı giyemedim...
normalde hamile çorabı varmış pentide ama onlar ince çoraplar....
napcaz kızlar kışın....

civcivcim canım normalde benim sat'ıma göre doğum tarihm 23 nisandı....
fakat doktorumuzun ölçümlerine göre bebeğimizin doğum tarihi 12 nisan oldu....hatda nisanın 12'sini bile beklemeyebilir dedi....ben ksıkta taşıyorum bebeği,4 aylık olmasına karşın hala yukarı çıkmadı ,sanırım sevdi yerini yaramaz buda erken doğum habercisi anlıycan.....

ezgiciğim çok sevindim kız olmasına allahım korusun hepimizin bebişini
ben de battaniye:hulya: örmeye heveslendim ama annem hevesimi kırdı sağolsun,yaz bebeği olacakmış zaten 2 tane varmışşmışş
7.aydan sonra al diyenler var, off ben istiyorm ama cinsiyetini bir öğrenim allahın izniyle hihoyyyt

cnm ruzenin benim son adet:8 temmuz,bebişim 15 nisan görünüyor kısmetse ama tickerımda 16+1 görünüyo doğrumu sence

canım inşallah öğrenirsin biran önce
annemde hani akşamları gezdirirken arabasının üstüne falan örtersin diyo
biraz yarılasın resmini çekip koyarım daha yewni başladı

dr uma her gidişimde hesaplamada ben hep önde gidiyorm anlamadım yani

cnm ruzenin benim son adet:8 temmuz,bebişim 15 nisan görünüyor kısmetse ama tickerımda 16+1 görünüyo doğrumu sence

kaydirigubbakcemile3 bizim senle 1 gün aramız var kız bende 16 hafta yani 17 sine geliyo doğum
belki aynı gün doğururuzkaydirigubbakcemile3

ayyy ezgiciğim ben ne işleyecektim biliyomusun, şu ayıcıklı battaniye kendinden örülen tek tığlı iş vardı internette,kafaya koymuştum ne yapıp edip modeli çıkartacaktım.ah anne ahlmaz:

ay ezgiikaydirigubbakcemile5 çok sevindim.yalnız değilim yaniii

ayyy ezgiciğim ben ne işleyecektim biliyomusun, şu ayıcıklı battaniye kendinden örülen tek tığlı iş vardı internette,kafaya koymuştum ne yapıp edip modeli çıkartacaktım.ah anne ahlmaz:

evet ya bende biliyorum onu
saatlerce internetten bebek battaniye örnekleri aradığımız içinkaydirigubbakcemile3
neyse ya hazır alıncak zaten yeter işte

ezgicğm gerçi erken ama sormak istedim normalmi yoksa sezeryanmı düşünüyosn

ben inşallah bi sorun olmazsa normal istiyorum
sen?
ezgicim valla ben de tırsmazsam eğer son dakikaka :lepi: normal düşünüyorm,ama etrafımda hiç kimse normal değil hep sezeryan o yüzden normali çok merak ediyorm.

civciv bence canım senin tickerin geri kalmış bebiş 16+3 haftalık olması gerek....doğumun da 14 nisan 2010 görünüyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…