slm kızlar bende yoktum bir süredir,demek benden sonra da pek değişen birşey olmamış
Adana da parçalı bulutlu,hafif sağnak. içim bunaldı. artık bebişimin cinsiyetini öğrenmek istiyorumm.
2010 ocak annelerinin bebişlerine aldıkları kıyafet ve eşyaları inceledm biraz, alış veriş iştahım kabardı.Henüz bebişime hiçbirşey almadım,erken diyorlar
Hadi kızlar canlanınn, öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktanhoşgeldınnn cıvcıvv ezgıgorusuruz yıne..opuldunuz
ezgiciğim çok sevindim kız olmasına allahım korusun hepimizin bebişini
ben de battaniye:hulya: örmeye heveslendim ama annem hevesimi kırdı sağolsun,yaz bebeği olacakmış zaten 2 tane varmışşmışş
7.aydan sonra al diyenler var, off ben istiyorm ama cinsiyetini bir öğrenim allahın izniyle hihoyyyt
cnm ruzenin benim son adet:8 temmuz,bebişim 15 nisan görünüyor kısmetse ama tickerımda 16+1 görünüyo doğrumu sence
ayyy ezgiciğim ben ne işleyecektim biliyomusun, şu ayıcıklı battaniye kendinden örülen tek tığlı iş vardı internette,kafaya koymuştum ne yapıp edip modeli çıkartacaktım.ah anne ahlmaz:
ay ezgiikaydirigubbakcemile5 çok sevindim.yalnız değilim yaniii
ezgicğm gerçi erken ama sormak istedim normalmi yoksa sezeryanmı düşünüyosn
ezgicim valla ben de tırsmazsam eğer son dakikaka :lepi: normal düşünüyorm,ama etrafımda hiç kimse normal değil hep sezeryan o yüzden normali çok merak ediyorm.ben inşallah bi sorun olmazsa normal istiyorum
sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?