2010 Nisan Anneleri

yazgülüm slm hoşgeldin,sıkma içini ben de öyleydim şimdi sizlerle buluşunca ii geldi

civciv bence canım senin tickerin geri kalmış bebiş 16+3 haftalık olması gerek....doğumun da 14 nisan 2010 görünüyor
hadi yaa ruzencğim,ben şimdi 4 aylık olmuşum yani öylemi,dr.uma 8inden 8ine 1 aymı kabul edeceğim hesaplarken dedim,Evet dedi kafamçokkarıştı

kızlar bende normal düşünüyorum ama akdeniz anemisi var .....kan değerlerim normal giderse normal doğum olcak yok aksi bişi olursa sezeryan olcak ama ben hiç istemiyorum.......

kızlar ben yemek yiycem çıkıyorum ok
zaten çok zor mesaj yazıyorum gitmiyo iki saat
hepinizi öpüyorum

ya evet ben de çok zor yazışıyorm sitede bir anormallikmi var anlamadm

allah allah kendi kendine gidip geliyo site son sayfayı bile göremiyorm kızlar ara veriyorm bende çok öptm,görüşürüz.bu arada yazgülüm içini ferah tut cnmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız*burada da havalar çok soğuk.bugün sobada yaktık.yağmur yağıyor 2-3 günden beri.......anlıyacağınz böyle havalar insanı bunaltıyor

kızlar 2010 nisan anneleri listesine giriş yapmak istiyorm ,daha önce yaptık sanmıştım ama kayıt olmamış.bilgisi olan yardımcı olabilirmiiiii

civcivcim jnaz arkadaşımız ilgileniyor bununla.istersen özeline yaz bilgilerini arkadaşımız kaydetmeye çalışır

bütün gün boyunca bilgisayar başında eşim vardı,şimdi ben geldin 2 kişi online görünor yaaaaa

ruzenin sen bugün doktora gitmeyecekmiydin canım*

canım ben güya cuma günü gidcektim eşimin işi çıktı olmadı bugunde yarım gün ordaymış,bende en iyisi dedim biraz halletmem gereken işlerim vardı kişisel temizlik....onlarda olsun pazartesi gideyim,ben ne zaman dediğim zaman gittim ki zatiiiii..hehe:)))

selam kızlar nasılsınız? hava çok sıkıcı çok bunaldım bugün. sabahtan dr a gittik üçlü testi yaptırdım bakalım sonuçları perşembe alıcam. ama benim bıdık sabah uyuyordu o kadar heveslendim ama uyanmadı kıpraşmadı kerata. dr umuz erkeğe benziyor dedi ama heveslenemedim tabi perşembe bidaha bakıcaz. sizlere ne güzel kesin söylemişler ben öğrenemedim hala mafoldumben

bu gidişle benimle aynı zaman gitcen kızzzzz : )ben haftaya cumartesi gidiyorum.canım senin de karnın göğüslerinin hemen altından itibaren mi büyümeye başladı?

ya kızlar ne tuaftır ama benim yayvan bir şekilde büyüyen göbeğim son zamanlarda resman top gibi çıkıyor nasıl sivrildi kalçalarımda basenlerde bişi yok yalnız kasıktan itibaren bir bir şişlik var midem falanda yok,benim azman karnımın o devasa büyümesi durdu resmen....

slm canlarım ben geldimm.. :)))

anneme gedik.. daha eve yeni girdik hemen bilg. açtım size geldim.. nasılsınız bakalım? özledim kızz hepinizii... opuyorumnanaktan

meraba kızlar nasılsınız benim bugün karnımda ağrı vardı çok kötü şekilde lavabodan çıkamadım çok kötü oldum midemde çok bulanıyo sanırım üşüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…