2010 Nisan Anneleri

kızlar yemek yiyeyim gelirim az sonraya doğru çok kötü oldum ben yaa bugün halada mide bualantım var

yazgülüm... canımm inan ki dün yazdıklarını şimdi okudum. çok üzüldüm cnım benim.. bu durumda ne denir bilemiyorum ama ümidini ve inancını kaybetme sakın.. tüm kalbimle dua ediyorum sana.. inş. pazartesi günü dr. bebişinde bi sorun olmadığını söylicek ve bebişin seninle olmaya devam edicek.. ama tatlım öncelike tabiki rabbimden hayırlısını dileyelim.. hepimiz için senin ve bebeğin için de hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle versin inşallah rabbim... rabbim yar ve yardımcınız olsun.. :Saruboceq:

zeyracım.. canımm ne zamandır giremiyodum.. özeldim arkadaşım sizi.. biz iyiyiz teyzesi.. yani iyiyiz sanırım :)) en son 12 ekimde gördüm bebeğimi.. inş. önümüzdeki çarş. günü üçlü test için gittiğimde görücem.. ve inşallah iyidir ve herşey yolundadır :Saruboceq: ve tabiki cinsiyetini de öğrenirim inş. o zman :Saruboceq: sırnaşık şey sen üşütmüşsün sanırım.. dikkat et canım kendie.. soğuk bişey mi yedin içtin acaba? havalar soğuk artık dikkat etmemiz lazım... prensesin nasıl canım?

bebegcim öncelikle hoşgeldin canım valla özledik seni çok sağolasın tatlım pazartesi günü herşey belli olucak

Bebegcim hoşgeldin şükür kavuşturana.nasılsın nerelerdesin kaçak*
zeyracım geçmiş olsun sanada.dün mü üşüttün misafir çağırmıştın*dikkat et kendine biz soba yaktık bugün,çok soğuk yaaaaaa........
Bende yemek yiyeyim de geleyim.......

hoşbuldum kızlarr opuyorumnanaktan

ama sitede sorun mu var bağlantı hatası uyarısı veriyo arada...

budebe... canımm evde net sorunum var ne yazıkki... inş. p.tesiden itibaren çözülecek diye umuyorum.. annemden giriyorum şu an... özledim sizi..
özgecim.. bende seni özledim kızz... kuzey nasıl bakalım sen iyisin inş.?

inş. herkes iyidir ...

bebegcim biz iyyiz canım ya hep aynı.....senin sohbetlerini özledim....bu arada bebişin yeleğini bitirdinmi....

yazgülüm... iyi akşamlar canım..

ruzenin.. iyi olmanıza sevindim cnım.. bende sizin sohbetinizi özledim.. yok be güzelim yelek biter mi.. kızımın okuma durumuyla uğraıyoruz sürekli elimizde ela okuma çalışma kitabımız.. süveter olmasına karar verdim. ama arkası yeni bitti... önüne başlıcam inş. bu akşam.. olsun canım acelemiz yok daha 5 ay var :)))

yaaaa sayfa yenilenmiyo,alıntı yapılarak yazılmıyo ,mesaj iki saatde gidiyo biri buna dur desin canım artık.......

ruzenin valla şişdim sabah beri yazamıyorum
yazgülü canım sölicek bişiy bulamıyorum acını içimde paylaşıyorum
umarım herşey iyi olur metanetli olmaya çalış herşey allahdan yaradanım
hakkımızda hayırlı olanı versin inş

Bebegcim bende yelek başladım.arkanın yarısı bitmek üzere.geçen yıl da turuncu bir yelek yapmıştım.bir tanede arkadaşım hamile olduğumu öğrenince getirmişti.bi tanede battaniye örneği gördüm örmek istiyorum bakalım

nazcım canım hoşgeldin...valla bende şiştim en kötüsüde site içinde dolanamıyorum yaaaa.............
ama sorun hala bitmedi demekki...

Ruzenincim benim karnım göğüs altından itibaren büyümeye başladı hemde 8.haftasından itibaren.....3 hafta önce doktora gittiğimde doktorumuz bebek yukarıya çıkmış dedi.hatta usg cihazını tam göbek hizama getirdi.dün akşamda o üzüntünün arasında söyleyemedim pıt pıt etti bebeğim

Ruzenincim eşimi bekliyorum yarın sınavı var,ondan sonra bebeğimin cicilerini koyucam ciciler bölümüne

budabecim canım ne güzel bebek yukarı çıkmış,benim ultrasonla kontrolüm halen kasıktan oluyor bebiş yerini sevmiş sanırım ......çıkmaya pek niyetli değil ondan karnım şimdi yumurta gibi büyüdü eee tabi ben son halini hiç eklemedim.....gün içinde pek değilde,akşamları oturunca hissediyorum bende pıt pıt yapıyo kuzey bey...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…