2010 Nisan Anneleri

canlarım slm uzun zaman oldu giremedim misafirim vardı okul dersane derken olmadı perşembe doktora gittik doktor yüzde seksen erkek demişti bizim sıpa kız çıktı şok olduk varya herkes şaşkın dünde üçlü için test verdim doktorum temiz çıkacak inşallah dedi ultrasonda bakıp inceledikten sonra bakalım inşallah temiz çıkacak dua edin olurmu test sonucunu alan oldumu nasıl sonuçlar

Buket asude baya şaşırmışsınızdır canım.inşallah üçlü testinde güzel çıkar.bende haftaya gidiceğim canım.siz şimdi maviden pembe ye döndünüz hıııı

budabecim göktuğ çok güzel bir isim..ismiyle yaşasın inşlh.....

buket asude canım desene sizin bebiş süpriz yaptı...bende en çok ondan korkuyorum banada doktorum erkek dedi,fakat çin takvimi kız,yüzük testi kız,bideikili test sonucunda hgc hormunumdada kız...ama ben artık erkekimden vazgeçmek istemiyorum.....banada süpriz yapmaz inşlh...

ikili test güzel çıktı ense kalınlığı falanda ....ben aslında bu testide yaptırmıycaktım...şimdide üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.....

TARHAN gördüm seni:))
naber artık fazla girmiyosun göremiyorum seni

canımcım yakalandım:))))) inan sitedeki problelerden dolayı artık yazasım gelmiyor. kaç kere denedim bu cevabı yazmayı. aynı şekilde ne yazmaya kalksam hata veriyor. bende açıyorum okuyorum sadece artık. napim sabredemiyorum on kere denemeye o yüzden. yoksa buralardayım.

bu arada bütün arkadaşlarıma merhabalar.

özellikle yazgülüm cüm kalbim seninle. sonuç ne olursa olsun kendine dikkat et olurmu. umarım bebişinin sağlığı yerinde çıkar pazartesi günü. ama eğer ki gebeliği sonlandırmak zorunda kalırsan da en kısa zamanda sağlıklı bir bebeği kucağına alacağına bütün kalbimle inanıyor ve sana sabır diliyorum.

evet kızlar yaa şok durumdayız aslında beni kim görse kesin erkek diyodu bende alıştırmıştım kendimi ama kızımız ceee dedi resmen sağlıklı olsunda diyorum başka bişey önemli değil zaten pek bişey almamıştık halada alamıyorum ne bileyim ne olur ne olmaz şu testler temiz çıksında... bende pek razı değildim teste ama doktorumuz ultrasonda bazı ölçümlere baktı temiz çıkacak inşallah dedi rahatladım domuz gribi aşısını sordum katkısız aşılar gelince yaptıracaz dedi bakalım hayırlısı

yazgülüm canım çok üzüldüm ama allahtan başka kimse bilemez ne olacağını rabbim koruyacak inşallah bebişini dua et nolur bak bizde çok dua ediyoruz sana

öpüyorum kızlar sizi biz bugun erkenciyiz nefes filmini izlemeye gitcez kocişle ben bide yaramazlık yapcam fastfood yiycem ......

Kızlar benim göğüs uçlarım kaşınıyor....ne yapabilirim sizde de oluyormu*
off canım olmaz mı yaa.. inan az önce masada feci delircektim... babam karşımda.. çaktırmadan hallettim :kedi: hala da kaşıyorum valla... ne olcak neden böyleler bilemiyoru...
aaa... canım çok şaşırdım.. bize de erkeğe benziyo demişti 13 haftalıkken... bakalım bizim bu hafta 3lü için kontrolümüz var.. inş. bu sefer kesinleşir diyorum ama bakalım bizim oğluş göstercekmi pipisini yada kızıma bi kız kardeş süprizi mi olcak bizim de zemuszemus hakkımızda hayırlısı olsun cnım.. sağlıklı,aklı fikri yerinde hyırlı,uzun ömürlü evlat olsunlar da kız da erkek de bizim kanımızdan canımızdan... opuyorumnanaktan
öpüyorum kızlar sizi biz bugun erkenciyiz nefes filmini izlemeye gitcez kocişle ben bide yaramazlık yapcam fastfood yiycem ......
ohh.. güle güle git cnım.. iyi seyirler ve iyi kaçamaklar sana.. bende site kilitlenince yemeğe geçtim.. görmedim gittiğini.. kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
biz geldik oğlumla:)
ama bugün pek bi keyifsizim normalde sağ tarafım ağrırdı şimdide sol tarafım ağrıyor hayırdır inşallah diyorum
sizler nasılsınz?
buketçim hadi bakalım tatlım hayırlı olsun kızımız . her an değişebiliyor doktorların dediği ben 3 farklı doktora gittim üçüde erkek dedi hatta yanılma payıda yok dediler ama kısmet belli mi olur :)
ruzenincim afiyet olsun canım şimdiden iyi eğlenceler
bebegcim bende de kaşıntı değilde felaket acı var dokunamıyorum hiç yara gibi ağrıyor resmen

ruzenincim iyi eğlenceler sana gerçi gitmişsin çoktan ama olsun.....bende çok merak ediyorum o filmi ama domuz gribinden dolayı kalabalık yerlere gitmemeye çalışıyorum.
BEBEGCİM valla öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki bazen insan zor durumda bırakıyor

kızlarr daha önce gördünüzmü bilmiyorum bu resmi ama ben az önce nette gezinirken denk geldim.. anne karnında ikizlerden biri kız kardeşinin yanağına nasıl öpücük kondurmuş baksanızaa... kıyamam ben onlara yaa.. ne sıcak ne kadar duygulu ... :1hug:

ruzenincim benim doktorlarım ne ikiliyi nede 3 lü yü yaptırdı o yüzden yorum yapamıyorum

JNAZCIM göğüslerin acıyorsa doktoruna sor mutlaka,yoksa ileride bebeğini emzirmekte güçlük çekeblirsin.ama belkide seninki göğüs büyümesinden kaynaklanan bir acıma da olabilir

jnaz.. iyi akşamlar tatlım... ağrı ve acı geçen haftaya kadar bende de hat safhadaydı.. ama 1 haftadır tatlı tatlı bi kaşıntı var ki sorma.. :kedi:

budebe.. aynen valla canım yaa.. masadan kalkmayı bile düşündüm bi ara... ama çaktırmadan tam anlamıyla olmasa da hallettim :)))

ayy maşallah ya bayılıyorum zaten ikizlere

ya kızlarr çoğunuz 3 lüyü yaptırmıcam falan diyosunuz da benim doktorum bana seçme hakkı tanımadı malesef... 2li için gel diye gün vermişti.. ok .. gidip yaptırdım fln.. şimdi de kasımda 16-17-18. haftalardan birinde 3lü için gel dedi.. ben de tamam dedim.. ama sonuçta bunlar olasılık testleri.. dr. yaptır dediği için yaptırıyorum.. bana sorsa yaptırmazdım 3lüyü.. ikli ve ense kalınlığı iyiydi çünkü.. neyse hakkımızda hayırlısı... :Saruboceq:

neyse bana müsade artık. annemler ve kociş yan odada oturuyo.. ben bilg. başında :)))) gidiyim de gelmesin benimki yine bilgisayar kuşum diye :))))) gece girebilirim sanıyorum.. el ayak çekilince..

herkese iyi akşamlar şimdidenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…