- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
TARHAN gördüm seni:))
naber artık fazla girmiyosun göremiyorum seni
off canım olmaz mı yaa.. inan az önce masada feci delircektim... babam karşımda.. çaktırmadan hallettim :kedi: hala da kaşıyorum valla... ne olcak neden böyleler bilemiyoru...Kızlar benim göğüs uçlarım kaşınıyor....ne yapabilirim sizde de oluyormu*
aaa... canım çok şaşırdım.. bize de erkeğe benziyo demişti 13 haftalıkken... bakalım bizim bu hafta 3lü için kontrolümüz var.. inş. bu sefer kesinleşir diyorum ama bakalım bizim oğluş göstercekmi pipisini yada kızıma bi kız kardeş süprizi mi olcak bizim de zemuszemus hakkımızda hayırlısı olsun cnım.. sağlıklı,aklı fikri yerinde hyırlı,uzun ömürlü evlat olsunlar da kız da erkek de bizim kanımızdan canımızdan... opuyorumnanaktancanlarım slm uzun zaman oldu giremedim misafirim vardı okul dersane derken olmadı perşembe doktora gittik doktor yüzde seksen erkek demişti bizim sıpa kız çıktı şok olduk varya herkes şaşkın dünde üçlü için test verdim doktorum temiz çıkacak inşallah dedi ultrasonda bakıp inceledikten sonra bakalım inşallah temiz çıkacak dua edin olurmu test sonucunu alan oldumu nasıl sonuçlar
ohh.. güle güle git cnım.. iyi seyirler ve iyi kaçamaklar sana.. bende site kilitlenince yemeğe geçtim.. görmedim gittiğini.. kaydirigubbakcemile3öpüyorum kızlar sizi biz bugun erkenciyiz nefes filmini izlemeye gitcez kocişle ben bide yaramazlık yapcam fastfood yiycem ......
ruzenincim benim doktorlarım ne ikiliyi nede 3 lü yü yaptırdı o yüzden yorum yapamıyorumikili test güzel çıktı ense kalınlığı falanda ....ben aslında bu testide yaptırmıycaktım...şimdide üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.....
kızlarr daha önce gördünüzmü bilmiyorum bu resmi ama ben az önce nette gezinirken denk geldim.. anne karnında ikizlerden biri kız kardeşinin yanağına nasıl öpücük kondurmuş baksanızaa... kıyamam ben onlara yaa.. ne sıcak ne kadar duygulu ... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?