2010 Nisan Anneleri

Bebegcim ne tatlılar ya...çok güzeller....
Bende dün çok dua etmiştim bebeğimin hareketlerini hissedeyim diye dün akşam ve şimdi hissediyorum.çok güzelmiş ya hep bebeğimi dinliyorum.sen biliyosun gerçi bu duyguları,senin oğluş hareketlendi mi*

:kedi:
JNAZCIM göğüslerin acıyorsa doktoruna sor mutlaka,yoksa ileride bebeğini emzirmekte güçlük çekeblirsin.ama belkide seninki göğüs büyümesinden kaynaklanan bir acıma da olabilir
hımm 15 gün sonra randevumuz hayatım sorarım tabiki . gögüs büyümeside ilk zamanlarda baya büyüdü şimdide durdu canım ama olabilir tabiki

iyi akşamlar bebegcim
o kaşıntı da ne kötüdür bilirim bide anlattığın gibi vakitli vakitsiz olursa yandın :kedi:

Canım benimde ikili iyi çıkmıştı ama üçlü için doktorum seçme hakkı tanımadı yani yaptıracağız.inşallah hepimizin testi güzel çıkar.
Sanırım çıkıyorsun canım iyi akşamlar

canımcım doktorumda ben yaptırmak istediğim halde yaptırmadı bi sorun görünmüyor zaten kesin sonuçta vermiyor diye
hayırlısı olsun tabi

tamam canım iyi akşamlarr

Benim doktorum da sormaz bu tür şeyleri şu hafta şunu yapıcaz der , mesela bana 3 lü test yerine 4 lü test yapıcakmış 3 hafta sonra , bu 4lü test yeni çıkmış sanırım..
Her doktorun farklı yaklaşımı var..

Kızlar ben bu akşam sinirden erken doğum yapıcaktım az daha..
Resmen delirttiler benii.
Kaynanam bana eski bilgilerinden diretti gece boyunca şiştim iyice..
Saçını kestirme , alttan muayene yaptırma , dişçiye gitme , hareket etme..
Bana danışmak istemezsen en azından annene danış bazı şeyleri bilmem ne..
Ay karşısında geri zekalı var ona akıl veriyo sanki hayır bi de kadın doktor olucakmış aslında da ev hanımı olmuş mübarek ..Bi de doktoruma müdehale ediyo , şöyle yaptırma böyle yaptırma adam tanınmış hastanede uzman doktor diyorum , yok efendim bana mısın demiyo hala bir sürü hurafe sayıyo bana.. Kocam da maşşallah dut yemiş bülbül bakıyo öle.. Bi de demesin mi battaniye örcektim ama annene söle o örsün..
Eve geldik kocama sadece iyiki bebek zekasını anasından alıyo , bunun için çok mutluyum dedim.. Ne demek istediğimi anlamıştır inşallah..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman canım bunun için mi sıktın tatlı canını. büyüklerin hepsi aynı boşversene onlar konuşur sen bildiğini okursun.ben hep söylerim herkes yerini bilsin. onlar zamanında kendi çocuklarını kendi bildikleri istedikleri gibi büyüttüler. şimdi sıra bizde. son söz bebeğin anne-babasınındır. istediğini desin muayenehanede senin ve doktorunun dediği olur hiiç üzme kendini de bebişini de. opuyorumnanaktan

ay Tarhancım gerçekten çok haklısın , iki tanesi bi araya gelince ana-oğul kaldıramadı sinirlerim heralde yarım saatten fazla çekilmiyo benim kaynana , yalnız kalmasın iki muhabbet edelim diye gidiyorum anlamıyo kadın ne kadar sinirlerimi kaldırcak hareket varsa yapıyo söz varsa söylüyo , gitmeyince de gelmedi demeyi biliyo.... Benim adamın kafasını kırasım geldi yeminle yaa.. Sigaraya tekrar başlama nedenim olcaklar.. Neyse çocuum bi doğsun Şener Şen'in filmindeki gibi ''Tükür çocuum babanın- babaannenin suratına' dicem :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilahi canım yaaa ha şöylee boşver takma kafana gül geç sen sıkılacağına lafımı dinlemedi diye o sıkılsın

merhaba kızlar
attaque akşam akşam güldürdün beni *TÜKÜR OĞLUM BABANIN SURATINA,BABANNENİN SURATINA*
canım boşver sen onları,boşunA ÇENESİNİ YORAR ANCAK

iyi geceler herkese
umarim herkes iyidir
su sorunlar nedeniyle ne gecmisi okuyabiliyorum nede yazabiliyorum
bizde iyiiyz cok sükür

feci uyku bastırınca erkenden sızmışım... şimdi de uykumu aldım sanırım.. millet uyuyoo. ben uyku moduna geçemedim bi türlü :))) girip bi bakiim dedim bu saatte benden başka kim olabilirse kaydirigubbakcemile3

sitede gezinip uykumun gelmesini bekliyorum... (bu saatte sitede hiçbir sorun yok belirteyim:)

2010 mayıs anneleri ikili tarama testi sonuçları... diye bi topikte ceylinim2009 diye bi arkadaşın yazdıkları duygulandırdı beni.. bu tür şeyleri çok duymuştum zaten.. o yüzden artık olaylara larşı daha rahatım sanırım... hepimiz öyle olmalıyız...

2009 mayıs annesiyim.geçen yıl bu zamanlar sizinle aynı heyecanları yaşıyordum.
ikili test sonucum mükemmel çıktı, üçlü teste gerek yok dedi doktorum. rutin kontrollerde herşey çok normal gidiyordu. renkli doplerde de kızımın herşeyi normal çıktı. tabi ben mutluluktan uçuyordum bu sonuçları aldıkça.
ta ki son aya kadar.8. ay kontrolümüzde ultrasona bakarken doktorumun suratı düştü ve heyecanla ekrana odaklandı. ne oldu bi terslik mi var dedim.evet dedi. bebek tavşan dudaklı ve damağında açıklık var. tabi ben ve eşim yıkıldık.ben ağlamaya orada başladım.nasıl olur herşey yolunda gidiyordu dedik.
neyse daha sonra iki ayrı doktora daha gittik renkli ultrasonlar çekildi. onlarda dudağında bişey yok ama damağında açıklık olabilir dediler.
netten çok araştırdık bu çocuklar meme ememiyor özel biberonları var onlarla besleniyor, ilk ameliyat 1.5 aylıkken yapılıyor vs. birsürü olumsuz şey okudum ve son ayım ağlayarak geçti. o mutlu gebeliğim bir anda zehir oldu.
günün her saati her dakikası dualar ettim rabbime. gerçek olmasın diye.ben bu kadar stresli ve üzgünken normal doğum yapamayacağıma karar verdik doktorumla.ama beni bayıltmayın doğar doğmaz bebeğimi görmek istiyorum dedim.
spinal anesteziyle 5 mayısta sezaryanla ama ağlaya ağlaya girdiğim ameliyathanede kızım ceylini doğurdum. vee sürpriiizzz kızım turp gibi dünyaya geldi . doktor um beni dikerken ben de yan tarafta çocuk dotorunun yaptığı kızımın ilk muayenesini izledim. çocuk doktoru artık ağlama ne dudağında ne de damağında hiçbir anomali yok dedi. bu defa mutluluktan ağlamaya başladım eşimde yanımdaydı onunda gözleri doldu sevinçten. dualarım kabul olmuştu
muayenesi bitince kuzumu yanıma getirdiler o daha yıkanmamış yüzüne bir öpücük attım.en güzel yerin de ağzınmış güzel kızım dedim.
çok uzattım kusura bakmayın.
şimdi kızımı her emzirdiğimde allaha şükrediyorum sağlıklı diye.
o yüzden doktorların her dediğine her test sonucuna inanıp çok yıpratmayın kendinizi güzel Hamileler. bu da benim hikayem işte paylaşmak istedim.
inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer ve sağlıklı kuzular doğurursunuz.
beraycım dualarım seninle inşallah amniyosentezde bişey çıkmaz. bol bol dua et canım

ben hala uyanıkım bu arada :)))

ama yatsam fena olmıcak... kızım uyanır 2-3 saate kalmaz... accık uyuyıım o zamana kadar...

günaydın kızlarr bende sabahın 6 dan beri ayaktayım yok bi türlü uykum gelmiyor
birde dün akşam sevgili kayınvalidecim aradı 10 senede belki bir ilk gerçekleştirdi aramakla nasılsın ben bişey duydum doğru mu nesi varmış ne olcakmış ne zaman gitceksiniz soru yağmuruna tuttu beni sağolsun ama sadece o konuşuyor ben dinliyorum bitti mi dedim ewet dedi hiç birşey demeden iyi akşamlar dedim kapattım telefonu o sırada eşim geldi benim surat yine beş karış ne oldu dedi ananı ara anana sor dedim annem mi aradı hayret dedi söyle ona laf öğrenmek için beni aramasın dedim
insanları anlamıyorum yaa normal zamanda bir kere arayıp hal hatır sormazlar böyle bişey oldu mu adete telefonlar kilitlenir herkes yemin ediyorum sadece laf arkasında kendilerine dedikodu yapacak bişey çıkıyo yaa
ayy kızlar sabah sabah çok uzattım kusura bakmayım sadece paylaşmak istedim

günaydın benim güzel topiğim a.s.
sabah yattım resmen ama yine de herkeslerden erken uyanmışım :)))

neyse ben buralardayım... herkese iyi pazarlar diliyorum...

yazgülüm... yazıp gitmişsin güzelim yetişemedim... boşver sen öyle insanları.. sen sadece iyi düşün ve dua et sadece... kimsenin dediğini de takma kafaya... kendini üzdüğünle kalırsın ... rabbim herşeyi bize en hayırlı olacağı şekilde kararlamıştır... biz ne desek de boş.. rabbimden gelene yapacak bişey yokk.. hakkınızda hayırlısı olsun cnım.. allah yardımcınız olsun... :Saruboceq:

bebeg canım günaydın.
gıızz sen hiç uyumadın mı yoksa.
iyi durabiliyon geç saatlere kadar.sabahta erkenden kalkıyon.ben akşam 9 sabh 8 uyku düzenim bu oldu hamileliğimden beri.hiç geç saate kadar oturamam.

günaydın sütlü gayfe... kız ben hamiş kaldığımdan beri uykular bana haraamm modundayım yaa... neden böyle anlamıyorum valla.. sabaha kadar geziniyorum... 1 saat kızın yanında yatıyorum.. 1-2 saat tv izliyorum sabaha karşı iyice uykum gelince uyuyabiliyorum ancakk.. neden böyle anlamıyorum valla...

ben gidiyim de burası kalabalıklaşmadan accık bebişimin süveterini öreyim.. bak ün ruzenin sordu bitti mi diye.. daha önüne yeni başlıyom :))))

bende çok uyku yaptı hamilelik işte.bende erkenden uyumak istemiyorumm.bebegcim inşallah uykuların düzelir.oyy oyyy süveterde başlamışsın allah giydirmeyide nasip eder inşallah.

yazgülü günaydın .nasılsın canım.kendini nasıl hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…