hımm 15 gün sonra randevumuz hayatım sorarım tabiki . gögüs büyümeside ilk zamanlarda baya büyüdü şimdide durdu canım ama olabilir tabikiJNAZCIM göğüslerin acıyorsa doktoruna sor mutlaka,yoksa ileride bebeğini emzirmekte güçlük çekeblirsin.ama belkide seninki göğüs büyümesinden kaynaklanan bir acıma da olabilir
jnaz.. iyi akşamlar tatlım... ağrı ve acı geçen haftaya kadar bende de hat safhadaydı.. ama 1 haftadır tatlı tatlı bi kaşıntı var ki sorma.. :kedi:
budebe.. aynen valla canım yaa.. masadan kalkmayı bile düşündüm bi ara... ama çaktırmadan tam anlamıyla olmasa da hallettim :)))
canımcım doktorumda ben yaptırmak istediğim halde yaptırmadı bi sorun görünmüyor zaten kesin sonuçta vermiyor diyeya kızlarr çoğunuz 3 lüyü yaptırmıcam falan diyosunuz da benim doktorum bana seçme hakkı tanımadı malesef... 2li için gel diye gün vermişti.. ok .. gidip yaptırdım fln.. şimdi de kasımda 16-17-18. haftalardan birinde 3lü için gel dedi.. ben de tamam dedim.. ama sonuçta bunlar olasılık testleri.. dr. yaptır dediği için yaptırıyorum.. bana sorsa yaptırmazdım 3lüyü.. ikli ve ense kalınlığı iyiydi çünkü.. neyse hakkımızda hayırlısı... :Saruboceq:
neyse bana müsade artık. annemler ve kociş yan odada oturuyo.. ben bilg. başında :)))) gidiyim de gelmesin benimki yine bilgisayar kuşum diye :))))) gece girebilirim sanıyorum.. el ayak çekilince..
herkese iyi akşamlar şimdidenn...
Benim doktorum da sormaz bu tür şeyleri şu hafta şunu yapıcaz der , mesela bana 3 lü test yerine 4 lü test yapıcakmış 3 hafta sonra , bu 4lü test yeni çıkmış sanırım..
Her doktorun farklı yaklaşımı var..
Kızlar ben bu akşam sinirden erken doğum yapıcaktım az daha..
Resmen delirttiler benii.
Kaynanam bana eski bilgilerinden diretti gece boyunca şiştim iyice..
Saçını kestirme , alttan muayene yaptırma , dişçiye gitme , hareket etme..
Bana danışmak istemezsen en azından annene danış bazı şeyleri bilmem ne..
Ay karşısında geri zekalı var ona akıl veriyo sanki hayır bi de kadın doktor olucakmış aslında da ev hanımı olmuş mübarek ..Bi de doktoruma müdehale ediyo , şöyle yaptırma böyle yaptırma adam tanınmış hastanede uzman doktor diyorum , yok efendim bana mısın demiyo hala bir sürü hurafe sayıyo bana.. Kocam da maşşallah dut yemiş bülbül bakıyo öle.. Bi de demesin mi battaniye örcektim ama annene söle o örsün..
Eve geldik kocama sadece iyiki bebek zekasını anasından alıyo , bunun için çok mutluyum dedim.. Ne demek istediğimi anlamıştır inşallah..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman canım bunun için mi sıktın tatlı canını. büyüklerin hepsi aynı boşversene onlar konuşur sen bildiğini okursun.ben hep söylerim herkes yerini bilsin. onlar zamanında kendi çocuklarını kendi bildikleri istedikleri gibi büyüttüler. şimdi sıra bizde. son söz bebeğin anne-babasınındır. istediğini desin muayenehanede senin ve doktorunun dediği olur hiiç üzme kendini de bebişini de. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?