2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar....
çok gergin bir akşamdan kalmayım,bence nefes filmini hamişler izlemesin,ayy ne üzüldüm ne ağladım,hele son sahne o karakolu basıyorlar herkez binbir acı ile şehit oluyor o sesler ,çığlıklar anlatamam,eşim bi ara gözünü kapa özge yada çıkalım dedi,ama filmi bitirdim öle çıktık gercekten alkışlanacak bir film....tavsiye ederim kızlar.....

ruzenincim günaydın ben o filme çok ağlarım diye gitmedim .bende çok merak ediyordum o filmi ama doğumdan sonra artık.sana aslında gitme diyecektim ağlarsın,psikolojin bozulur diye ama çok hevesliydin.hevesini kırmak istemedim canım

budebecim saol valla ben çok meraklıyım sırf merakımdan gittim bide eşim çok istiyordu onu yalnız bırakmıyım diye....ama inanırmısın film bitti çıktık ve şuanda bile halen eşimin askerlik anılarını dinliyorum beynim şişti......

inşallah düzelir uyku düzenim bi an önce canımm... :Saruboceq: sağol amiin.. inş. nasip eder rabbim hepimizee :Saruboceq:
bebeg senin cinsiyet belli oldumu.
en son 13 haftalıkken erkeğe benziyo demiştiler.. kesinleşmedi daha.. bakalım bu hafta inş. 3lü test için gittiğimde gösterirse kendini.. şimdilik yeşil,beyaz,krem örüyoruz.. ara renkler yanii.. ama benim ördüğüm mavi :kedi: gerçi arada cimcimler çıkıyo biliyosun .. kız da olsa giyebilir yani bence kaydirigubbakcemile3
günaydınlarrrrrrrrr
sanada günaydın canımmmm a.s.
günaydın özgecim... a.s. çok duygusal bi film ve süper anladığım kadarıyla.. ama kuzum hem tavsiye ediyosun hem gitmeyin diyosun kaydirigubbakcemile3 bi karar verr.. kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ama ben doğurmadan kociş götürmez öyle bi filme sanırım.. :hulya:
:roflol: ayy o askerlik anıları yokmu.. 1-1,5 yıl askerlik yapıyolar ömür boyu bitmiyo.. arkadaş oturmasında biri konuyu açsa biz kızlarla mutfağa kaçıyozz.. kaydirigubbakcemile3

bebegcim canım günaydınlar olsun....valla ben gittim tavsiye ederim ama hamişler için sakıncılı olabülüüüü.........
rüyamda savaştım valla mayınamı bastım yoksa yoksa el bombasımı patladı acep diye.....
bugün hava açık yağmursuz ama çok soğuk....
akşam soba kurmamız farz oldu artıkın.....
üüfffff benim bugun nedense çok canım sıkılıyo kızlar.....

akannehir o derece etkileniyosa insan ben kesin gitmiyiimm... ayy bu arada hamişliğimin başından beri ilk kez ciddi olarak uykularma girerek bişeye aşerdim... ama bulduk allaha şükür.. aynısının tıpkısı olmasa da benzerii.. :)) araştırdık yaz meyvesi.. ağaçta olduğu için serası olmuyomuş maleseff.. burda bulamadık yani.. neyse aynı şeyin cinsi değişik olan bi türünden bulduk dünden beri yiyorum zemuszemus

kızz biz 1 haftadır yakıyoruz sobaa.. sobayı yakalı 15 gün oldu da açmıyoduk.. sadece fitili yanıyodu ama 1 haftadır dayanılmaz soğuk varr :sinifsinif:

bebegcim benim aşermeler durdu sankim ya,canım hiç bişi istemiyo....
aşersem zaten yine nisan anneleri olarak ayaklanırdık,topikte bi ses olurdu ama yokk......
canımda yemek yemek istemiyo,buda bana kilo aldırmıyo,ilk zamanlardaki devasa göbüşüm artık top yutmuş gibi mesela bugün normal kıyafetlerimden birinin içine sığdım hehe:)))
valla bende yakıcam bu gidişle ama benim çokkkkk işim var bakalım bir yerden başlıycaz,önce evde odaların yerleri değişecek.....ağlamak istiyorum yaw...

ruzenincim inşallah güzel bir doğum hikayemiz olur.
bebegcim eşim 6 ay askerlik yapmış antalyada hemde ne kadar zor olduğundan bahsediyo.efendim antalya çok sıcakmışta o kıyafetlerin içinde ne zorluk çekmişte........bende hakkaridekileri,şırnaktakileri düşün diyorum.....
biz nasıl yollayacağız acaba oğullarımızı askere......

oy oy oy allah kolaylık versin san canımm.. işin çokk... opuyorumnanaktan bende sağlıkocağına gittiğimde 15 haftalıkken tam 3 kilo almıştım.. biliyorum hataa ediyorum kocişler kavga ediyoruz bu yüzden ama ben bu 1 haftada 1 kilo verdim.. 2 kilo oldu aldığım kiloo.. zemuszemus kocişimde diyo ye sen hamişken doğurunca koşar eritirsin.. minicik bişey ıkar da sana sorarım ben diyee.. ama napiim yaa hamiş kalana dek diyetteydim.. 3 kilo aldığımı görünce şoka girdim resmen.. dengeli beslenerek az kilo almak hedefim bakalım..
ayy sorma benimki de istanbul-izmir de yapmış.. tamam benimki 18 ay yapmış ama doğu da değil sonuçta.. bide resimlerine bakıyorum.. saçlar 1 karış.. özel timmiş çarşıda asker olduğunun anlaşılmması lazımmış mış mış fln.. izmir de ne özel timiysee... kaydirigubbakcemile3
ii pazarlar herkese....
sana da iyi pazarlar canımm opuyorumnanaktan
bebegcim neye aşerdin çok merak ettim
ayy sölemem kııı.... bulamazsınız canınız çker fln.. ama ekşi bi meyve diyim sadece :kedi:

bebegcim upuzun bi mesaj yazdım gelmedi
bende istiyorum o meyveden kaç aydır aş eriyorum ona ama bende benzerini yedim

meraba kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız bakalım

gunaydın kızlar.pazar pazar yıne hava kotu soğuk.ve yıneben yazıyorum ama gondermıyo ms.bende alıstım oğlusuma cınsıyet değısırse bıraz garıp olur heralde ama lsun kızımızada alısırız bız anneyız cunku....bu arada ben bı kartona oğlusum hoşgeldın bebeğim yazıyorum

yine kimsecikler yok sanırım en sakin topik nisan anneleri topiği olacak nerdesiniz kızlar huuuuu uyanmadınızmı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…