2010 Nisan Anneleri

saolasın budebeciğim sorma canım yaa bir türlü düzelmedi site hatta bizde googledada sorun var internet açılmıyo bende sobayoı yaktım oturyorum yarını bekliyorum sabırsızlıkla canım ya yosuncuğumda kayboldu nerelerde bu kız yaa

kızlar çağlanın oğluşu olmuş doğurmuş çağla şıkel adınıda hüseyin kuey koyacaklarmış çok sevindim yaa rabbim o günleri bizede yaşatır inşallah kucağımıza alırız

slm arkadaslar nasilsiniz sitede sorun var hic giresim gelmiyo acilmiyo bi türlü en son yazgülüm arkadasa cok üzülmüstüm gelisme varmi ondan?

slm zeyra senin evindemi sobali canim bende sabah erkenden yaktim küt küt yaniyo suanmirmirmirmir mayistim resmen sicacik,senin yarin randevünmü var doktorda?

slm zeyra senin evindemi sobali canim bende sabah erkenden yaktim küt küt yaniyo suanmirmirmirmir mayistim resmen sicacik,senin yarin randevünmü var doktorda?

slm bitanem evet canım sobalı bizim buralarda genellikle sobalı evlerimiz ben sobayı çok severim ohh sadece temizliği zor onuda eşim yapıyo sağolsun evet bitanem dua et teyzoşu umarım kötü bişeyler çıkmaz yarın doktorumuzla randevumuz var 4te sanırım 3lü test yapılcak birde 2. düzey usg yapılacak sanırım bakalım sen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan

budebecim iyiyim sedn nasılsın? bi kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir. Ben mobilya baktım bi kaç gündür 1750-4000 arası değişiyor fiyatlar. benim içime sinen takım 2100 civarında. şimdi babamızla odamızı ölçtük herşey istediğimiz gibi sığacak. İnşallah sağlıkla gelirlerde kullanırlar odalarını. Allahım nasip etsin inşallah.

canim benim de esim odun kömür yerlestiriyor sadece simdilik temizligini ben yapiyom,benim iyi gidiyo artik iyce hissediyorum bebegimin hareketlerini cinsiyet belli degil göstertmedi daha...seninde insallah hersey yolunda gider hersey.yazgülüm arkadasa cok üzüldüm yarin onun icin cok zor gececek sanirimsenağlama

zeyracım yarına doktor heyecanın var hı...güzel haberlerle gel inşallah bende cumartesi gitcem.dün rahatsızdın şimdi nasılsın*benim kocam sınava gitti sobamı yakacak kimse yok bende ufoyla ısınıyorum

nazlıcım güle güle kullansın kızın odanı.bende çilekteki indirimdeki mavi ayıcıklı takımı alıcam kampanyası bitmeden ama eve getirtmeyeceğim

evet budebeciğim şükürler olsun iyiyim canım benim tek sorunum diş eti problemlerim geçmedi hala o kadarda dişlerimi fırçalarım kanıyo hemen sabah kalktığımda afedersin tükürdüğümde kan geliyo dişlerimden yarın doktoruma soracağım dişçiye gideyimmi diye bakalım canım bende en son 62 kilo olmuşum tartıldım 4 kilo almışım canım çağlayı bir yerde dinlemiştim o pek yemek yiyememiş hamişliği sırasında canım biz 4. ayımızda aldık o kadar kiloyuzemuszemus

nazlı canım güle güle kullansın bebişin canım oodasını bende çok isterdim oda hazırlamak ama benim evim pek müsait değil oda yönünden o yüzden alamayacağız zaten beşiğini halası almış bizde bitane şifonyer bakıcağız kıyafetleri için o kadar budebeciğim çilekte şifonyerler ne kadardı haberin varmı tatlım

benim dr'um gebeliğin en başına uyardı zaten. diş eti kanaması olacaktır diye. engelleyemezsin sadece fırçalamayı arttır çürüğü engelleyelim dedi.

amin bitanem amin hepimizin inşallah canım bebiişleri sağlıcakla dünyaya gelir yazgülüm inşallah güzel haberlerle gelir bizlere her doktorun dediği dediğini tutmuyo canım içimizi ferah tutalım olumlu düşünürsek olumlu şeyler yaşarız inşallah güzel haberler vericek bizlere:Saruboceq:

birde canım yarın ilk defa annemde gelecek bizimle doktorumuza oda çok merak ediyo dayanamadı anneannesi illa görecek onun içinde heyecanlıyım sanki okuldan mezun olucam gibi heyecanım var çok tuhaf ya ben annemin elini tutacağım içimdeki kızımda benim içimde annesine tutunuyo ayyy duygulandım yine yaaa ağlamak için mendilim hazır zaten:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…