saolasın budebeciğim sorma canım yaa bir türlü düzelmedi site hatta bizde googledada sorun var internet açılmıyo bende sobayoı yaktım oturyorum yarını bekliyorum sabırsızlıkla canım ya yosuncuğumda kayboldu nerelerde bu kız yaa
slm zeyra senin evindemi sobali canim bende sabah erkenden yaktim küt küt yaniyo suanmirmirmirmir mayistim resmen sicacik,senin yarin randevünmü var doktorda?
evet budebeciğim şükürler olsun iyiyim canım benim tek sorunum diş eti problemlerim geçmedi hala o kadarda dişlerimi fırçalarım kanıyo hemen sabah kalktığımda afedersin tükürdüğümde kan geliyo dişlerimden yarın doktoruma soracağım dişçiye gideyimmi diye bakalım canım bende en son 62 kilo olmuşum tartıldım 4 kilo almışım canım çağlayı bir yerde dinlemiştim o pek yemek yiyememiş hamişliği sırasında canım biz 4. ayımızda aldık o kadar kiloyuzemuszemus
canim benim de esim odun kömür yerlestiriyor sadece simdilik temizligini ben yapiyom,benim iyi gidiyo artik iyce hissediyorum bebegimin hareketlerini cinsiyet belli degil göstertmedi daha...seninde insallah hersey yolunda gider hersey.yazgülüm arkadasa cok üzüldüm yarin onun icin cok zor gececek sanirimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?